Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nike ın yeni tarzı çok hoşuma gidiyor

Yorum

• Nike'ın yeni tasarım anlayışı çok iyi yalnız bize aynı muameleyi yapacağını sanmıyorum. Mesela elit takımlara yaptığı formayla türkiye'nin forması aynı kesim hatlarına sahip bu sene. Ama türkiye'nin forması daha kalitesiz ve ucuz. Ona da razıyız ama bize yapacağı forma geçen yılın elit formaları en fazla. Rize'nin formaları gibi.

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Olursa güzel olurmuş
        bordo mavi çubukları inceltip siyah forma üstünde de harika olur . bu formada yok satar .

Yorum

• Bugün forum ts cluba sordum yeni formalar ne zaman gelecek diye ağustosun ilk 2 haftası içinde gelecek dedi.bundan çok önceleri meydan ts cluba sorduğumda temmuz ortası demişlerdi. Bide 5 ağustos okudum internette biyerde burası da olabilir. Henüz net bir tarih yok anlaşılan. Böyle belirsizlikler yakışmıyor vizyon başkana olsun o kadar gözden kaçar diyelim şimdilik ne diyelim..
          O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bugün forum ts cluba sordum yeni formalar ne zaman gelecek diye ağustosun ilk 2 haftası içinde gelecek dedi.bundan çok önceleri meydan ts cluba sorduğumda temmuz ortası demişlerdi. Bide 5 ağustos okudum internette biyerde burası da olabilir. Henüz net bir tarih yok anlaşılan. Böyle belirsizlikler yakışmıyor vizyon başkana olsun o kadar gözden kaçar diyelim şimdilik ne diyelim..
            Aslinda yeni formalarin ne zaman geleceginden cok ne zaman guzel bir gorselle tanitilacak o onemli forma ne zaman gelirse gelsin sen onceden yap guzel bir calisma sun taraftra gaza gelsin bir cok takim aylar oncesinen boyle yapti he yok gecen seneki gibi carsaf gibi dandik resimlerle satisa cikmadan bi gun once birilerinin elinde gorelim diyorlarsa o da ayri konu

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aslinda yeni formalarin ne zaman geleceginden cok ne zaman guzel bir gorselle tanitilacak o onemli forma ne zaman gelirse gelsin sen onceden yap guzel bir calisma sun taraftra gaza gelsin bir cok takim aylar oncesinen boyle yapti he yok gecen seneki gibi carsaf gibi dandik resimlerle satisa cikmadan bi gun once birilerinin elinde gorelim diyorlarsa o da ayri konu

yeni yönetim biraz sosyal medyaya önem veriyor.Görseller olsun videolar falan.Bence forma konusundada yani görsel üzerinden tanıtım konusunda bişiler yaparlar.
              design is my passion

Yorum

• İlk olarak Doğukan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yeni yönetim biraz sosyal medyaya önem veriyor.Görseller olsun videolar falan.Bence forma konusundada yani görsel üzerinden tanıtım konusunda bişiler yaparlar.
                Ben de oyle umuyorum insallah

Yorum

• Kupanın galibi Nike oldu..

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Olursa güzel olurmuş
                    Augustos da trabzondayim bu formadan 5 tane ben alirim cok güzel güzel degil mükemmel cok cok begendim
                    BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• IMG_9212.jpg

Yorum

• Ilk Kap Sponsorluktan
                        Gogus sponsoru QNB
                        Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                        You'll Never Walk Alone...
                        https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Şirketmiz ile QNB ( Qatar National Bank S.A.Q. ) arasında, forma göğüs ana sponsorluğu yapılması konusunda görüşmelere başlanmıştır.
                          Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
                          Saygılarımızla,

Yorum

• QNB ile anlaşılmış 3 yıllık 7.5 milyon euro bilgisi var şimdilik.

Yorum

• hayırlısı olsun. fiyat olarak zamanında türk telekomdan daha fazla alıyorduk yanılmıyorsam. ancak 2 yıldır boş olan formaya özellikle bu kötü zamanlarda konuşulan paralara bile sponsor bulmak hiç yoktan iyidir.

Yorum

• Formaları merak etmeye başladım artık.

Yorum

Yükleniyor...
                                X