Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorum

• Biz konusuruz, onlar yapar.....

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Biz konusuruz, onlar yapar.....
        Ne yapmışlar allah aşkına. Ne kadar da büyütmeyi seviyoruz. Bu görsel mi sizi etkiledi, formalarin erken çıkması mi?
        Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Sarı olan yerleri mavi düşünün

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Fark!!!

Bence cubuklu olan formalar hep bordo-mavi olacagina birde bordo-beyaz mavi yaka ve kol, mavi sort veya mavi-beyaz cubuklu, bordo yaka ve kol, bordo sort düsünülebilir.
            Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sarı olan yerleri mavi düşünün

Bordonun 2 tonu ve mavi . Açıkcası süper olur.

Şort mavi ve beyaz, konçlarda bordo olsa tadından yenmez.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ...
                  allahima sükürki rengi olan bir takimiz
                  sükürki nike dayiz
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ...
                    Formaların bi ayrıcalığı yok siyah forma fena olmamış ama en azından gördükleri muamele ve sunumları güzel
                    En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 11.06.2015, 11:46.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      allahima sükürki rengi olan bir takimiz
                      sükürki nike dayiz
                      saçmalama ya.. adidasın yaptığı formanın kalıtesıne dizaynına bakmıyormusun.. nıke bıze ne zman kalıtelı ve guzel forma yaptı.. kesınlıkle adıdasa geçmeliyiz.. bizim bu sene yıne nıke ıle mı sözleşme yoksa bittimi

Yorum

• Yeni formalar Temmuz Ayında tüm TS Club mağazalarında olacak. Nike ilk defa adam gibi forma yapacakmış.
                        Aldığım net bilgi şu; formalarımız bu sene tasarım ve renk konusunda çok iddalı olacak.
                        Formalarımızda birde sürpriz var.
                        Heyecanla bekliyoruz. @Tuncay Çeliköz

Yorum

• İlk olarak pablo_escobar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          saçmalama ya.. adidasın yaptığı formanın kalıtesıne dizaynına bakmıyormusun.. nıke bıze ne zman kalıtelı ve guzel forma yaptı.. kesınlıkle adıdasa geçmeliyiz.. bizim bu sene yıne nıke ıle mı sözleşme yoksa bittimi
                          ne demek sacmalama
                          her baslikda bu negativ uslüb nedir
                          benim görüsüm sizi baglamaz
                          baska düsünüyorsan düsünceni belirtirsin
                          benim yazdiklarimi okumak istemiyorsaniz beni bloke edersiniz

bu bukadar basit
                          beni artik alintilamayin böyle karsilik verecekseniz

takindiginiz usluba karsi saygi cercevesinde cevap vermede zorlaniyorum
                          umarim provoke etmeyi düsünmüyorsunuzdur

bu formalar ligdeki acik ara en güzel, en kaliteli formalar

aksini idia ediyorsaniz ispatlayin
                          En son selcuk tarafından düzenlendi; 11.06.2015, 13:00.
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Kızmana gerek yok ama adıdasın nıke tan kötu olduğunu. Dusunmen ilginç . BZm bu seneki forma kalıtemize bak bide bjk nin resımdeki kalıtesıne yaka kısmına tasarımına falan bak bunun bordo mavisini düşün bide . Nıke bıze pazar malı gıbı ozensz forma yapıo açık net

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• formaları hiç bu kadar merak etmemiştim hadi hayırlısı
                              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                              Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                              Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

İlk olarak OĞUZHAN061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yeni formalar Temmuz Ayında tüm TS Club mağazalarında olacak. Nike ilk defa adam gibi forma yapacakmış.
                                Aldığım net bilgi şu; formalarımız bu sene tasarım ve renk konusunda çok iddalı olacak.
                                Formalarımızda birde sürpriz var.
                                Heyecanla bekliyoruz. @Tuncay Çeliköz
                                Her sene sürpriz sürpriz diyorlar ama bir şey olduğu yok.

Yorum

Yükleniyor...
                                X