Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yok renkdas..... Bunlari ben senden önce online siparis vermisdim. Senin geldiklerin giyilmiyor dolapda, für meine Sammlung :P

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
    belki biliyosundur formayi ters ve 30 derecede yikanmasi lazim ....
    25# Alan Carlos Gomez da Costa
    Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
    / Rize Ardesenli

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Biliyom renkdas..... Gecen sezonlardaki formalarda birsey yok zaten.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Yorum

• Beyaz forma bitmiş vaziyette ( bayilerde kalanlar ayrı ). Nike'a yeni forma siparişleri verildi. Yeni formalar Belçika'dan yola çıktı geliyor ( Formalar artık Türkiye'de üretiliyor fakat kontrol, bandrol falan filan yurtdışına gidip tekrar buraya geliyor )
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak sarpcivelek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben çıkan sırt numaralarını değil,formanın kaliteli kumaşını görüyorum bakış açısı
          senin formalar dahada beter olmus. ben dün kargoya verdim gönderdim valla. bilmiyorum ne yapacaklar bakıp görecegiz. ters yüzde yıkama talimatına uygun olarak yıkanır formalırm yıllardır. ilk yıkamada böyle olması ne olursa olsun zoruma gider. trabzonsporumuz icin alıyoruz formayı helali hos olsunda. iscilik hatasınıda ben çekemem yani. mecbur yapıp yollayacaklar yoldan bulmuyoruz sonucta parayı. bazı arkadasların zoruna gider belki ama. islem yapılmadan tekrar yollanırsa forma tarafıma tüketici heyetine de basvuracağım yani. beyaz ve mavi formayıda alacağım 2 gün sonra onlarda aynı olucak neden rezilligini cekelim ki.

yurtdısından gönderilmesi biraz daha zor tabi.

Yorum

• renkdaşlar formalarla tam alakalı olmasa da
            sürekli serzenişte bulunduğumuz tsclub internet sitemiz 2 hafta içinde tamamen yenilecektir,serverlar değişecek.
            bizzat tsclublardan sorumlu yöneticimizden aldım haberi,
            sağolsun, ne tanışmışlığım var ne akrabalığım ama gayet samimi bir şekilde konuştuk ve açıklama yaptı...

Yorum

• Bu sarı siyah olan ürün sitemizde var mı ben göremedim beyler ?
              # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak sarpcivelek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                renkdaşlar formalarla tam alakalı olmasa da
                sürekli serzenişte bulunduğumuz tsclub internet sitemiz 2 hafta içinde tamamen yenilecektir,serverlar değişecek.
                bizzat tsclublardan sorumlu yöneticimizden aldım haberi,
                sağolsun, ne tanışmışlığım var ne akrabalığım ama gayet samimi bir şekilde konuştuk ve açıklama yaptı...
                resmi site de değişse ne güzel olur
                TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Beyaz forma bitmiş vaziyette ( bayilerde kalanlar ayrı ). Nike'a yeni forma siparişleri verildi. Yeni formalar Belçika'dan yola çıktı geliyor ( Formalar artık Türkiye'de üretiliyor fakat kontrol, bandrol falan filan yurtdışına gidip tekrar buraya geliyor )

ts club tır izmir fuarına gelecek mi bir bilginiz var mı ?
                  TRABZONSPOR
                  iyi ki varsın Eren Bülbül...
                  İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu sarı siyah olan ürün sitemizde var mı ben göremedim beyler ?
                    renkdaş şu an sadece formalar satışta online sitemizde.
                    yakın zamanda nike'ın kamp ürünleri olan polo yaka-düz yaka tshirt,antreman şortları ve eşofmanların satışı eklenir siteye...

Yorum

• İlk olarak Bayraktaroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ts club tır izmir fuarına gelecek mi bir bilginiz var mı ?
                      kardeşim tsclub tırımız izmir fuarında yerini alacak,sıkıntı yok.

Yorum

• Beyaz forma giyeceğiz

Takımımız, Rostov ile oynayacağı müsabakada beyaz forma, beyaz şort ve beyaz çorapla mücadele edecek. Kalecimiz ise yeşil forma, yeşil şort ve yeşil çorap giyecek.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Takımımız, Rostov ile oynayacağı müsabakada beyaz forma, beyaz şort ve beyaz çorapla mücadele edecek. Kalecimiz ise yeşil forma, yeşil şort ve yeşil çorap giyecek.
                          Afs abi biz çubukluyu iç sahada,beyazıda deplasmanda giyiyoruz.mavi ne zaman giyiliyor?
                          Avraam Papadopoulos

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak saracennegative tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Afs abi biz çubukluyu iç sahada,beyazıda deplasmanda giyiyoruz.mavi ne zaman giyiliyor?

Lig maçlarında giyilir. 3. forma Avrupa maçlarında giyinmeyiz. Son zamanlarda tek hatırladığım Ath. Bilbao deplasmanında 3. formayı giyimiştik.

Bilbao maçı demişken şu kombinasyon süperdi bence.

En son F. Yıldırım tarafından düzenlendi; 28.08.2014, 12:21.

Yorum

• İlk olarak saracennegative tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sezon öncesi TFF ve UEFA'ya forma setleri gönderiliyor onay için. İç saha deplasman forma setleri belirleniyor. Forma setlerimiz iç sahada çubuklu ağırlıklı olacaktır, rakibin forma renkleri ve ev sahibinin seçtiği forma seti forma seçimimizi etkiler.

Galatasaray forma sitesinde paylaşılan 2014-2015 Spor Toto Süper Lig Forma Kataloğunda bizim sayfamız şöyleymiş.

TFF her şeyi olduğu gibi bu kataloğu da eline yüzüne bulaştırmış.

En son a f s tarafından düzenlendi; 28.08.2014, 12:39.

Yorum

• Afs abi tff'ye bildirilen formalarmi yoksa kombinasyonmu? Mesela iç saha dis saha çubuklu altina bordo sort bordo çorap bildirilmis, bunu degistirme olanagi varmi bazen?

Yorum

Yükleniyor...
                                X