İlk olarak sarpcivelek tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Ali Fuat abi,
daha önceki açıklamalarınızda çubuklu altına beyaz şort giy-e-meyişimizi şöyle açıklamıştınız.
"Biz çubuklu giyince karşı taraf beyaz ağırlıklı forma giydiği için alta beyaz şort giyemiyoruz" şeklindeydi. Ya da bu anlama gelen farklı bir cümle.
Peki aynı durum şikeciler için de geçerli değil mi, onlar nasıl giyebiliyorlar?Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
Yorum
-
İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜstteki görseller resmi katalogdan mı alınma? Şaka gibi hazırlanmış.Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
Yorum
-
Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFederasyona bildirilen kombinasyonlar. Tahminimce TFF'den alınma. Dikkat ederseniz tüm takımların görselleri aynı.
Yalnız ben formalardan ziyade direk katalog için olumsuz laf etmiştim, başlık fontu olsun, Türkçe karakter olmadığı için ş yerine s, ğ yerine varsayılan fontlardan kullanılması vs. Tam bizimkilerden beklenecek amatörlükte.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGs'nin kaleci formasının uzun kollusunu gördüm, yanlış mı gördüm bilmiyorum ? Hayır asla çıkmayacak iki takıma da diye biliyordum, keşke bizede çıksaydı.
Yorum
-
-
Üst beyaz alt beyaz, afedersiniz ama sanki iç çamaşırı gibi duruyor...
Daha farklı bir kombinasyon oluşturulabilirdi bu formaya..
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn son AdemS tarafından düzenlendi; 29.08.2014, 10:56.
Yorum
-
Tüm formalarımızda bordomavi renklerin -mutlaka- kullanılması en büyük hayallerimizden biriydi
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTüm formalarımızda bordomavi renklerin -mutlaka- kullanılması en büyük hayallerimizden biriydi
Yorum
-
Ben formanın dışında çorap ve şortlarda da bordomavi renklerin mutlaka kullanılmasından yanayım.
Yorum
Yorum