Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak saracennegative tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bende en başta senin gibi düşünüyordum ama bizim çubuklumuz da milanınki gibi efsane ve bizi hatırlatan bir forma olur diye aklıma geldi.Neticede yakaları falan çok hoş ama diğer 2 forma için aynısını söylemek güç.Nike in tasarım ödülleri alan formaları varken bizimkiler katologdan mı bunları seçiyor bilemiyorum.Önceki yıllara ait victory beyaz ve prestij forma bunlardan kat kat daha iyi.Bir de avrupa kulüplerinde çirkin formayı bile güzel gösterecek bir reklamcılık anlayışı var.Bizde reklamcılık sıfır. Formanın fotoğrafını mağazada çekip koyuyorlar.En kötüsü bir stüdyada iki futbolcuyla çekim yapılır ve photoshoptan yapılan düzenlemelerle güzel şeyler çıkardı.Bunlar inşallah kulüp yetkililerine gider.Çünkü amacımız bunları düzeltmek, eleştiri değil.
    Tottenhamın basit ama etkileyici reklamı:

Bursanın Basit ama güzel reklamı:

Aynı şekilde Takımımızın internet sitesi içler acısı.Tasarımı 10 yıl öncenin modası. Bu site bizi en güzel şekilde temsil etmesi gerekir.Ama sanki bir e-devlet sitesi gibi ciddi, eski ve küçük fontlar boğucu renkler kullanımda.Bunların değişmesi gereklidir.Daha iyi anlamak isterseniz aşağıdaki sitelere göz atın sonra bizim takımın sitesine girin anlarsınız.Bizimki amatör site olduğu belli oluyor(Onlardaki fotoğrafların HD bizdekilerin bulanık ve ufak olduğuna dikkat edin):
    Tottenham sitesi:

Rubin Kazan

BJK

Bursaspor

Köln

Buyrun bizim sitemiz

Tottenhamın sitesine ücretsiz üye oluyorsunuz.Sonra takımın bütün maç özetleri ve hazırlıklarını izleyebiliyorsunuz.Diğer sitelerde de farklı şeyler mevcut.En yakından Vira nın sitesi tasarım ödülü almıştır.Bizim kulüpte bu işler amatörlerin elinde.Lütfen bunları imkanı olan yetkililerimize iletsin.(Bu konularda daha büyük kulüpleri değil bize yakın olan ve kötü olan kulüpleri, onların bu konuda bizden daha iyi olduğunu göstermek için örnek gösterdim.Yoksa arsenalı veya PSG yi örnek verseydim ilk yorum şu olacaktı:Biz onlar kadar zengin ve büyük kulüp değiliz onlar meşhur vs vs. isteyince olur. Bazı kişiler sadece bahane üretiyor.)
    Site işi ayrı bir zevksizlik örnegi
    ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Bizim resmi site de ts club'ın sitesi de gerçekten berbatlar

Yorum

• Yorum

• En son saracennegative tarafından düzenlendi; 26.08.2014, 14:50.
          Avraam Papadopoulos

Yorum

• bu formalar artık neden yok?

antreman formalarıydı ama maç forması olsa direk alırdım

gerçekten dünyanın en güzel antreman formasıydı

Yorum

• Vücuda yapışıyor hafiften.Çok güzel yapmışlar.

Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
              Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Formanın önüne Lösev yazılmalı.
                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Vücuda yapışıyor hafiften.Çok güzel yapmışlar.

Adrian mı gönderdi
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Adrian mı gönderdi
                    Yok hacı bir taraftar gönderdi.Yeni sezon taraftar formaları henüz çıkmamış, Aralık gibi satılacakmış.Onu da getirticem.
                    Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                    Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Gelde yurt disindan ürünü geri iade et..... Geldinde zaten 1 numaranin üst kismi sökükdü. Ilk yikamadan bu hale geldi....
                      Normal deyil gercekden

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Yorum

• İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gelde yurt disindan ürünü geri iade et..... Geldinde zaten 1 numaranin üst kismi sökükdü. Ilk yikamadan bu hale geldi....
                        Normal deyil gercekden

ben çıkan sırt numaralarını değil,formanın kaliteli kumaşını görüyorum bakış açısı

Yorum

İlk olarak sarpcivelek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ben çıkan sırt numaralarını değil,formanın kaliteli kumaşını görüyorum bakış açısı

:P

Daha ilk yikamadan bu hale geliyorsa , bi sene boyunca yikandikdan sonra ne hale gelir hemso ?
                          Kumas kaliteli , ama baski ?? Baski aletini 40 saniye o formanin üzerinde tutacaksin. Eger isim acele deyip 15-20 saniye tutarsan , sonuc bu olur benimde cenemi cekersin sonra.
                          Cocukda üzülüyor burda...... Mail attim , bakalim ne cikacak.

Yorum

Daha ilk yikamadan bu hale geliyorsa , bi sene boyunca yikandikdan sonra ne hale gelir hemso ?
                            Kumas kaliteli , ama baski ?? Baski aletini 40 saniye o formanin üzerinde tutacaksin. Eger isim acele deyip 15-20 saniye tutarsan , sonuc bu olur benimde cenemi cekersin sonra.

her işte olduu gibi baskı işinin de incelikleri var,tam olarak ince detaylarına kadar bilmemekle birlikte, beli bir sıcaklıkta,belli sürelerde beklemesi gerekiyor ama inşallah bundan sonrası güzel olur,diliyelim

Yorum

benim yolladim forma mi bu ?isim neydi
                              25# Alan Carlos Gomez da Costa
                              Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                              / Rize Ardesenli

Yorum

İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                benim yolladim forma mi bu ?isim neydi

Yok renkdas..... Bunlari ben senden önce online siparis vermisdim. Senin geldiklerin giyilmiyor dolapda, für meine Sammlung :P

Yorum

Yükleniyor...
                                X