İstanbul'da veya Türkiye'nin herhangi bir yerinde bizim futbolcuların imza günü düzenlensin asıl şamatayı o zaman görün.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
İlk olarak Gökhan Bilgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMağazada çalışıyorum yan mağaza fenerium dün imza günü vardı gerçekten çok fazla forma satıyorlar.Hatta yeni sezon forması olmayana imza atmıyorlarmış.yani o rakamlar doğru muhtemelen.
@afs
Yolda formali birisini görmeklen forma satis rakaminda fikir sahibi olmak pek dogru oldunu düsünmüyorum Ali Fuat Bey.
Benim calisdim isyerinde 50% Fenerli, hepsi yeni sezon formalarina sahip.
Tam ters mantik yürütürsek , esim bu sene Kadiköyde Yenizahra daki TSClub alisveris yapdi , sabah 10da dükkani acmislar , müsteri hic yok ??
Fenerbahce'nin taraftari kör topal aliyor saldiriyor forma ve ürünlerine.....
Bizim taraftar almamak icin nekadar bahane ürettini ,bu basligi takip eden birisi olarak en iyi siz bilmeniz gerekir.
Önemli olan bizim nekadar sattimiz, baskalarin deyil. Su kültürü bi oturtalim , sayilar kendilinden cikar. Illa yildiz futbolcuya gerek yok.
Yorum
-
Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstanbul'da veya Türkiye'nin herhangi bir yerinde bizim futbolcuların imza günü düzenlensin asıl şamatayı o zaman görün.
Yorum
-
İstanbul takımlarının haberlerine temkinli yaklaşın, pazarlama tuzaklarına düşmeyin diyorum. Bizim gerçeklerimizle onların gerçekleri farklı.
Yorum
-
..şu forma işini de bi düzeltsek...
..onca klas adam alabiliyorken formayı da iyi dizayn etmemenin vakti geldi bu yönetimle...
şu çubuklu forma mesela... 80'li yılların Romanya- Çavuşeşku'sunun Steau Bükreşi forması...
geçmişle nostalji tamam güzel birşey demek istemiyorum ( ki desem kim takar) ayda bir-iki maçta kullanılsın, ancak asıl formanın daha güzel dizayn yapılarak , çağa uygun modern çizgilerinin olması lazım...mesela bu senenin beyaz forması hiç fena değil....daha çok kullanılmalı sahada..''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
DAHA ÖNce söylemistim. ilk yıkamada deforme olan forma numaramı ve ismimi. resmini anca koyabildim. pazarlama biriminden bi arkadasla görüstüm formayı tekrar gönderin bize dediler. bakalım nasıl bir sonuc cikicak ortaya. yarın gönderecegim.
harflerde
ve rakamda
resimleri anca böyle atabildim. kusuruma bakmayın...En son okdumas tarafından düzenlendi; 25.08.2014, 19:03.
Yorum
-
ts club çok amatör malesef öğremdimki tişört vs birçok işi anlaştığımız firma yapımıyormuş ve çok dandik bir firma ts clubın kendi tasarımlarıda çok amatör makinala üzerinde basılıyor çiziliyor ediliyor köklü değişim şart agaMiguel Veloso - Angel Lafita
Yorum
-
İlk olarak okdumas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDAHA ÖNce söylemistim. ilk yıkamada deforme olan forma numaramı ve ismimi. resmini anca koyabildim. pazarlama biriminden bi arkadasla görüstüm formayı tekrar gönderin bize dediler. bakalım nasıl bir sonuc cikicak ortaya. yarın gönderecegim.
resimleri anca böyle atabildim. kusuruma bakmayın...
Yorum
-
5 günlük Trabzon Ziyaretimde VirAvrupa olarak yürütümüuz Forma Org 100 üzeri forma aldim Meydandaki TS Club Sorumlusuyla konustum formalar siparis edildi Niktan bekliyolar Formalari bence herkez tanidiklarini Tesvik etmeli Forma ve Ürün almaya ben Trabzonsporu tutmiyan Türk bile olmiyan Is Arkadaslarima aldim adam Portekiz Bosingwa Formasi ona getirince sasti kaldi ilk ona dedimde sana forma getircem dedigmde inanmadi ben hayatimda Benficadan baska Forma giymedi dedi bende buda Bi ilk olsun dedim Formayi ona Hediye ettimde cok sevindi ve Takip edecegni söyledi böyle seyler yapmaliyiz misal Tanidign olur Forma alma imkani olmaz ona alirsin Hem o Kisi sevinir Hem Trabzonspor Kazanir ben sahsim adima konusim bi Futbolcu begenmem yada T.K begenmem yada Baskan bunun acisini Trabzonspordan cikartamam cunku Trabzonspor 1967 beri var olan bir Sevda ve Isimler gelip gecer ve Trabzonspor hep kalir onun icin elestiriyi birakin Forma alin aldirin25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
-
'''[QUOTE=Vural Kuyumcu;1919756554]5 günlük Trabzon Ziyaretimde VirAvrupa olarak yürütümüuz Forma Org 100 üzeri forma aldim Meydandaki TS Club Sorumlusuyla konustum formalar siparis edildi Niktan bekliyolar Formalari bence herkez tanidiklarini Tesvik etmeli Forma ve Ürün almaya ben Trabzonsporu tutmiyan Türk bile olmiyan Is Arkadaslarima aldim adam Portekiz Bosingwa Formasi ona getirince sasti kaldi ilk ona dedimde sana forma getircem dedigmde inanmadi ben hayatimda Benficadan baska Forma giymedi dedi bende buda Bi ilk olsun dedim Formayi ona Hediye ettimde cok sevindi ve Takip edecegni söyledi böyle seyler yapmaliyiz misal Tanidign olur Forma alma imkani olmaz ona alirsin Hem o Kisi sevinir Hem Trabzonspor Kazanir ben sahsim adima konusim bi Futbolcu begenmem yada T.K begenmem yada Baskan bunun acisini Trabzonspordan cikartamam cunku Trabzonspor 1967 beri var olan bir Sevda ve Isimler gelip gecer ve Trabzonspor hep kalir onun icin elestiriyi birakin Forma alin aldirin'''
söylenecek söz bırakmadın renkdaş, helal olsun sana...En son sarpcivelek tarafından düzenlendi; 26.08.2014, 08:33.
Yorum
-
İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5 günlük Trabzon Ziyaretimde VirAvrupa olarak yürütümüuz Forma Org 100 üzeri forma aldim Meydandaki TS Club Sorumlusuyla konustum formalar siparis edildi Niktan bekliyolar Formalari bence herkez tanidiklarini Tesvik etmeli Forma ve Ürün almaya ben Trabzonsporu tutmiyan Türk bile olmiyan Is Arkadaslarima aldim adam Portekiz Bosingwa Formasi ona getirince sasti kaldi ilk ona dedimde sana forma getircem dedigmde inanmadi ben hayatimda Benficadan baska Forma giymedi dedi bende buda Bi ilk olsun dedim Formayi ona Hediye ettimde cok sevindi ve Takip edecegni söyledi böyle seyler yapmaliyiz misal Tanidign olur Forma alma imkani olmaz ona alirsin Hem o Kisi sevinir Hem Trabzonspor Kazanir ben sahsim adima konusim bi Futbolcu begenmem yada T.K begenmem yada Baskan bunun acisini Trabzonspordan cikartamam cunku Trabzonspor 1967 beri var olan bir Sevda ve Isimler gelip gecer ve Trabzonspor hep kalir onun icin elestiriyi birakin Forma alin aldirin
Almamak icin 1001 bahane üreten oldu sürece biz daha cok Istanbul kardeslerin altinda kaliriz.Su kültürü birtürlü oturtturamadik. Forma / ürün ve kombine almaya alismaliyiz....Bizim 3 kardesler kadar taraftarimiz yok, daha cok üzerine düsmek gerekirken , agiz burun kivriyoruz.... Ondan sonra hangi takimi tutuyon soruldunda..... Trabzonspor.
Bu arada Vural kardes....ismini burda okuyunca farkettim. Bende senden ismarladim, gözlerim yollarda.... Cardozo beyaz ve Özer beyaz.
Yorum
-
Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu arada Vural kardes....ismini burda okuyunca farkettim. Bende senden ismarladim, gözlerim yollarda.... Cardozo beyaz ve Özer beyaz.
Komikmiş gerçekten
Yorum
-
İlk olarak KEREM77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle..şu forma işini de bi düzeltsek...
..onca klas adam alabiliyorken formayı da iyi dizayn etmemenin vakti geldi bu yönetimle...
şu çubuklu forma mesela... 80'li yılların Romanya- Çavuşeşku'sunun Steau Bükreşi forması...
geçmişle nostalji tamam güzel birşey demek istemiyorum ( ki desem kim takar) ayda bir-iki maçta kullanılsın, ancak asıl formanın daha güzel dizayn yapılarak , çağa uygun modern çizgilerinin olması lazım...mesela bu senenin beyaz forması hiç fena değil....daha çok kullanılmalı sahada..
Tottenhamın basit ama etkileyici reklamı:
Bursanın Basit ama güzel reklamı:
Aynı şekilde Takımımızın internet sitesi içler acısı.Tasarımı 10 yıl öncenin modası. Bu site bizi en güzel şekilde temsil etmesi gerekir.Ama sanki bir e-devlet sitesi gibi ciddi, eski ve küçük fontlar boğucu renkler kullanımda.Bunların değişmesi gereklidir.Daha iyi anlamak isterseniz aşağıdaki sitelere göz atın sonra bizim takımın sitesine girin anlarsınız.Bizimki amatör site olduğu belli oluyor(Onlardaki fotoğrafların HD bizdekilerin bulanık ve ufak olduğuna dikkat edin):
Tottenham sitesi:
Rubin Kazan
BJK
Bursaspor
Köln
Buyrun bizim sitemiz
Tottenhamın sitesine ücretsiz üye oluyorsunuz.Sonra takımın bütün maç özetleri ve hazırlıklarını izleyebiliyorsunuz.Diğer sitelerde de farklı şeyler mevcut.En yakından Vira nın sitesi tasarım ödülü almıştır.Bizim kulüpte bu işler amatörlerin elinde.Lütfen bunları imkanı olan yetkililerimize iletsin.(Bu konularda daha büyük kulüpleri değil bize yakın olan ve kötü olan kulüpleri, onların bu konuda bizden daha iyi olduğunu göstermek için örnek gösterdim.Yoksa arsenalı veya PSG yi örnek verseydim ilk yorum şu olacaktı:Biz onlar kadar zengin ve büyük kulüp değiliz onlar meşhur vs vs. isteyince olur. Bazı kişiler sadece bahane üretiyor.)En son saracennegative tarafından düzenlendi; 26.08.2014, 12:32.Avraam Papadopoulos
Yorum
Yorum