Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Roma önümüzdeki seneden itibaren nike ile calisacak bu sene ara Dönem bu yüzden kendileri formaları yaptılar

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi
    TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• bırakalım şu nike adidas falanı filanı amerikan yardımı gibi 50 takım nerdeyse birbirinin aynı formasını giyiyor. Yok mu trabzonsporlu sahibi olan adam akıllı bir tekstil firması

Yorum

• Beşiktaş ve Juventus formalarda standart kullanılan ve renk sorunu olmayan siyah ve beyazı kullanıyor. Çubuklu veya düz formalarındaki estetik ve kalite farkını görüyorsunuz. Adidas ve Nike'ın estetik yaklaşımının en yalın örneği.

Bizim Nike Türkiye ile ilgili olan anlaşmamıza gelince bundan sonra her şey taraftarın ve Trabzonspor'un isteğine göre şekillenecek. Az müsaade yalnız yönetim de TS Club genel müdürü de göreve yeni başladı.

Seçim telaşı ile kimse forma tanıtımını nasıl yaparız diye düşünmüyordu bu bir gerçek. Bu tür organizasyonlar çok daha önceden planlanır.

Şu konuda içiniz rahat olsun Türkiye liglerinin en şık formalarını yine biz giyeceğiz.

Formalarının siparişlerini verenin ağzından dinlediğim için söylüyorum Adidas Türkiye'de üretim yapıyor olmasına rağmen, şikecilerin sadece bir formasını onlara özel diğerlerini katalogdan sunuyordu. Biz de ise daha formaları görmeden yerin dibine sokan çok, ramazan sabır ayı az sabır.

Forumun güvenlik duvarından dolayı yazamıyorum ( mesajı göndere basınca sayfa gidiyor, bakalım bu mesaj yayınlanabilecek mi? ) Twitter'da paylaşmıştım, yeni genel müdürümüz Trabzon Sürmeneli, bu sektördeki tecrübelerini söylemeye gerek yok sanırım. Müsaade edelim adam işini yapsın. Önümüzdeki sezon kışlık kolleksiyonu hazır, hazır ve eski TS Club yönetiminin kararı. Bilgi sahibi olmadan yorum yapmamak temkinli yaklaşmak ta fayda var bu konularda.

Yeni forma modelleri ile ilgili "Biri bildiğiniz, biri sır, diğeri sandığınız değil" diye twit atmıştım. Şunun şurasında salıya ne kaldı ki.

Güzel gören, güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır.

Az sabır. Her şey güzel olacak.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Geçen seneki formalara da şık denmisti.umudum pek yok.

Yorum

• Sparta Prag

İşin estetik boyutu bir yana ekonomik boyutu da var. Özel forma istemek ve o maliyetlerde forma alamabilmek; kulübün forma satışlarından gelir elde edebilmesi - taraftarın bütçesine uygun forma sunabilmek.

Ben sorunun estetik ve idari olduğu kanaatindeyim, doğru kolleksiyon seçimleri ile forma satışları artar. Üç formanın biri özel pahalı diğerleri makul olmalı.

Forma satışlarında en önemli etken ise başarı. Taraftar o formanın içinde özlediği ruhu temsil eden başarılı futbolcu olursa takım iyi giderse, forma alır. Yoksa takım iyi gitmiyor, kötü futbol dönüp dönüp formalara kızar. Bu başlıkta yaşananlara şahitsiniz.

Yine Twitter da paylaşmıştım Roma yeni sezonda Nike giyecek bu geçiş sezonunda sponsorsuz forma giyecek. Bu haberi okuyan Trabzonspor taraftarının içinden hemen 'takım iyi olsun, forma iyi olsun üzerindeki tek marka Trabzonspor olsun' fikri geçtiğini biliyorum.

Doğru yaklaşımlarla istediğimiz sonuçları elde etmemiz uzak değil. Armalardan forma seçimlere ürün kalitesine kadar pek çok konuyu yetkilelerine birinci ağızdan iletme şansımız var.

Toplumumuzda pozitif eleştiri kültürü olmadığı için iletişim kazaları tamir sürecini uzatabiliyor ne yazık ki. Taraftar ne istediğini medeni şekilde çözümleri ile iletecek (-ki bunu oğu kez yaptık ), kulüp te taraftarın beklenti ve eleştirilerini dikkate alarak çoözüm üretecek.

Yeni yönetim, yeni hoca ve yeni bir ruh ile yeni sezona giriyoruz, maç oynanmadan kazanılmaz şimdiden olumsuz hava estirmenin eskiye takılıp kalmanın kimseye faydası yok.

Sabırlı olun, dua edin, en güzeli ve en iyisi Trabzonsporumuz için.

Teknik sorunlardan dolayı yazamıyordum, kusuruma bakmayın.

İyi ki varsın Trabzonspor, iyi ki varsın BMN.
            En son a f s tarafından düzenlendi; 13.07.2013, 10:33.

Yorum

• Aynı yaklaşımları göstermeden, aynı sonuçları bekliyoruz. Nasıl olacak ki?

Kendi gerçeklerimizi görerek estetik ve ekonomik çözümler üretmek mümkün. Doğru projeleri uygulayacak doğru insanlarla ve sabırla olacak işler.

Yorum

• Bize ne bunlardan Trabzonspor'un ne yaptığını gördük işte demeyin hemen size bir şey göstermeye çalışıyorum; parmağıma değil, gösterdiğim yere bakın.

Artık taraftarın ne istediğini bilen, bu konularda tecrübeli, Trabzonlu Trabzonsoprlu (kriterse içiniz rahat olsun diye yazdım ), işini iyi yapan, kalıcı işler yapmaya çalışan insanlar var müsaade edelim işlerini yapsınlar.

Yorum

• neden adidas'a geçmemiz gerektiği akşamki st pauli-bjk maçında bir kez daha ortaya çıktı. beyaz forma işte öyle olur ve adidas'ın kesimleri kesinlikle mükemmel.

Yorum

• Shakhtar Donetsk

Beşiktaş'ın forması mı Juventus'un forması mı derseniz, Juventus. Adidas mı Nike mı derseniz Nike derim. Zevk meselesi.
                    En son a f s tarafından düzenlendi; 13.07.2013, 11:14.

Yorum

• Ben formaları görmedim. Trabzonapoli'nin duyumlarını biliyorum sadece. Arkadaşlara da benim geçen seneki hayal kırıklıklarımı yaşamamaları için bir kaç tahminimi paylaşmak istiyorum.

1. NİKE BİZE ÖZEL FORMA YAPMAZ.
                      2. Geçen seneki formalarımız çok mu kötüydü? Hayır. Ama GS özel forma giydi biz giymedik.
                      3. Bu seneki formalar da katalogtan süslenmiş sıradan Nike formaları olacak.
                      4. BJK ve FB formaları tek de olsa onlara has olacaktır.
                      5. Kimse heyecanla yeni formaları beklemesin geçen senelerde hiç bu kadar emin konuşamıyordum. Hep heyecanla beklerdim. Bu sene artık kimse şık özel oooooo süper falan demesin kendimi enayi gibi hissediyorum.
                      6. Nike Katalog eh işte eyw formalar bizi bekleyecektir, saygılar.

Yorum

• Nike ile anlaştığımızdan beri en ligdeki en güzel formalar bizde. Bu sene de öyle olacağına eminim. Kesinlikle Nike ile yola devam. Ufak tefek değişimlerle daha da iyi olacaktır. (dikişli arma, çubuklu forma vs. gibi)
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Sağolasın Ali Fuat abi. Güç bela gelip bilgilendiriyorsun bizi...
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• bizim formalar nasıl basına sızmadı hala
                            ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                            Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Çubuklu forma ne olursa olsun hersene yenılenıp olması gereken formalar arasında olacak.
                              Rejime el koyamadığımız anda bile.Yön vermeye devam ederiz.
                              (A.Öztürk)

Yorum

• bu senedende pek ümitli değilim maalesef bize özel kesimlerin olduğu bir forma beklemiyorum. katalog formalarına devam..forma şov işidir türkiyeye ve dünyaya kendi takımının kalitesini pazarlama işidir. bunu düşünerek hareket ettilerse ne güzel..
                                En son Oğuzhan Fidan tarafından düzenlendi; 13.07.2013, 13:39.

Yorum

Yükleniyor...
                                X