Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• elit denilen kategoride olmamız imkansız..
    katalogdan sececeğiz..
    büyük olasılık bu sene barcelonanın giydiği formayı önümüzdeki sene biz giyeceğiz..

Yorum

• 1461 Trabzon' a Polo T-shirt tasarımım...''Fırtına Geliyor''

Yorum

• Trabzonspora Trabzonspor forması yakışır. İnce çubuklu forma olsun şampiyonluğa oynarız kadro filan mühim değil. O formayı görenin dizleri titriyor
        Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzonspora Trabzonspor forması yakışır. İnce çubuklu forma olsun şampiyonluğa oynarız kadro filan mühim değil. O formayı görenin dizleri titriyor
          Rıdvan da bordo forma için söylemişti bu dediğini.
          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzonspora Trabzonspor forması yakışır. İnce çubuklu forma olsun şampiyonluğa oynarız kadro filan mühim değil. O formayı görenin dizleri titriyor
            Aynen öyle, büyük takımların en az armaları gibi hatırlanır efsaneleşen forma tasarımları.
            Çubuklu forma da bizim imzamız.
            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Shanghai Shenhua elit kategoride mi?Bize de bu formanın bordo beyazı yapılabilir.

Yorum

• İlk olarak Colman 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Shanghai Shenhua elit kategoride mi?Bize de bu formanın bordo beyazı yapılabilir.
                mesela

t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  mesela

Güzel oldu

..
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Güzel oldu

..

Sadece güzel olmadı dehşet güzel oldu.Bu yılki bordo formamıza model olarak benziyor tabi ama önemli değil.Zaten biz hep iki tane klasik formamız olsun diyoruz.Birisi çubuklu biride Aston Villa modeli dediğimiz bu model.Gerçi Aston Villa dediğimiz modelde kolların tamamı mavi ama olsun.Bu modelde çok güzel.Ama geldik yine benim için en önemli konulardan birine tabiki ARMA ARMA ARMA.ALLAHINI seven şu yöneticilerden biri ile diyaloğu olan varsa şu arma konusunu bastırsın.Arma büyük ve dikişli olsun.Defalardır diyorum tarihimizin en güzel formalarından olan geçen sezonki kalın çubuklu ve bu yılki bordo formayı sırf şu kadife arma yüzünden almadım.Allah aşkına düzeltin şu armaları.Birde armanın etrafını beyaz şerit ile dönün arma ortaya çıksın.

Yorum

• Bu sayfadaki görsellere bakin Fener maci öncesi haric (ordada bir tane var) hic fotomuz yok !

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak RESUL DAVULCU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu arada ÜLKER biz ve bjk den sponsorluk anlaşmasını geri çekti,bize verilecek ücretleride gs ve fb ye verecek...yani gs ve fb de zamlı olarak sponsorluk anlaşmasına devam edecek

Artı olarakta Fritolay (doritos,lays,ruffles,cheetos,...) grubundanda cips almıyorum. 3 İstanbul takımına sponsor olup gelir sağlarken bizi es geçmişler.
                          En son werg tarafından düzenlendi; 04.04.2013, 12:49.

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            mesela

Çok güzel olurdu böyle bir forma.
                            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak RESUL DAVULCU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu arada ÜLKER biz ve bjk den sponsorluk anlaşmasını geri çekti,bize verilecek ücretleride gs ve fb ye verecek...yani gs ve fb de zamlı olarak sponsorluk anlaşmasına devam edecek
                              Eğer bu haber doğruysa tüm TRABZONSPOR'lular Ülker'i protesto etmelidir.Şahsen ben her fırsatta ülkerin ürünlerini almaya gayret ederim.Böyle bir durumda ülkerin ürünlerini ben bu günden protestoya başlıyorum.[/QUOTE]

bunun için ülker'i protesto etmek yerine tebrik etmek isterim şahsen böyle bir şirketin reklamını formamızda görmekten zaten rahatsız oluyordum inş seneye bizle anlaşmazlar.
                              Eski kullanıcı adı: olikos61
                              Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                              Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Selim olayı bitirmişsin.
                                Müthiş bir şey olmuş.
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Yükleniyor...
                                X