Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emiroglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kollar ve yaka bordo(yukarıda vardı) olanı olsa daha güzel olur bence mavi biraz baymış üst tarafta
    ozamanda çok göz tırmalamazmı ya hiç içime sinmedi bu forma(

Yorum

• Kim ne derse desin, bu forma geri gelmeli

Yorum

• İlk olarak Hamza Milet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kim ne derse desin, bu forma geri gelmeli

Konuşulan İnter forması oldukça benziyor.

Yorum

Askılıkta duruyordu aldım giydim ve "aslında bu forma çok güzelmiş" dedim daha 1 saat falan oldu tevafuğun böylesi.

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ozamanda çok göz tırmalamazmı ya hiç içime sinmedi bu forma(
            Dediğim şekli şu;

ve bence gayet hoş duruyor.

Yorum

Askılıkta duruyordu aldım giydim ve "aslında bu forma çok güzelmiş" dedim daha 1 saat falan oldu tevafuğun böylesi.
              Bu forma bendede var, kumasi bile 10 numara.
              Buram buram kalite kokuyor ..

Yorum

Bu forma bendede var, kumasi bile 10 numara.
                Buram buram kalite kokuyor ..
                bu forma yakalı olsa daha havalı durur böyle ssadelik değil de nasıl dersem çok basit yukarda bi sürü çubuklu tasarım var bula bula enerjiyimi buldunuz)

Yorum

Dediğim şekli şu;

ve bence gayet hoş duruyor.
                  anladım bilmem belki mavisi braz daha koyu olsa daha hoş durur

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu forma yakalı olsa daha havalı durur böyle ssadelik değil de nasıl dersem çok basit yukarda bi sürü çubuklu tasarım var bula bula enerjiyimi buldunuz)
                    Yukarıdaki çubuklular 10 numara tabi onlara diyecek yok ben bayağı sevdim özellikle de 2 tanesini. Sadece Energy forma da güzelmiş dedik

Yorum

harika bir forma. adam gibi klübün belirli sabit bir forması olur. mesela bizde adam gibi çubuklu formanın olması gerekir. bu harikaydı devam etmeliydi. diğer ikisi ile oyna. ama sabit bir forman olsun. amatör takım mısın sen. ben kabul etmiyorum bizde ki durumu. bu sene giydiğimiz formalar hayatımda tanık olduğum en iğrenç formalardan.

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        harika bir forma. adam gibi klübün belirli sabit bir forması olur. mesela bizde adam gibi çubuklu formanın olması gerekir. bu harikaydı devam etmeliydi. diğer ikisi ile oyna. ama sabit bir forman olsun. amatör takım mısın sen. ben kabul etmiyorum bizde ki durumu. bu sene giydiğimiz formalar hayatımda tanık olduğum en iğrenç formalardan.

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kesinlikle.
                          -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• Bu kadar kötü tasarımlar, bu kadar kalitesiz ürünlere rağmen satışlar gayet güzel.. Böyle sevdalı taraftar hiç bir yerde yok başka..

TsClub tırı yaklaşık 2 haftadır Bursa'da yaptıkları satış olağanüstü derecede.. İçinde gerçekten kaliteli ürünler olduğunu düşünüyorum da, kulüp çok büyük paralar kazanabilir.

Murat Türköz'ün beklemeyi bırakıp çalışmaya başlaması gerek artık..

Yorum

Aynen . Bu forma TS Tarihin en iyi formasıdır.
                              yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
                              ölümüne ....BORDOMAVI...

Yorum

• Yukarıdaki Energy forma 25 liradan satılıyor, almamış olanlar ve almak isteyenler için müthiş fırsat.

Yorum

Yükleniyor...
                                X