Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    uğramam mı ya canım sıkıldı yapam dedim işte
    http://spor.ekolay.net/spor-haber/fu.../2623/1052234/ mesela ))

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aynen onuda yarın yaparık

Yorum

• İlk olarak Enes Ünal Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Trabzonspor Formaları Basına Sızdı Yazınca Bu Çıkıyor 2014

Çakma Ama Sanırım Şorttaki Amblem ve Arkadaki Statdan Anladığım Kadarıyla Ama Benim Hoşuma Gitti Forma
        Forma gerçek değil tabiki de..

Çalışma Ali Fuat Abi'nin..

Yorum

• İnsallah bu forma olmaz. Bu degisken renkli formalari hic begenmiyorum.

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            özele bak
            Gizlimiz saklımız mı var

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Sali gelsede görsek artik.
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tasarımı yapana bordo rengini tekrar göstermek lazım.

Yorum

• Tasarımı yapana bordo rengini tekrar göstermek lazım.[/QUOTE]

Haklısın ton farkı var. Dizayn açısından fikir vermesi için ben ps lamıştım.
                    Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Haklısın ton farkı var. Dizayn açısından fikir vermesi için ben ps lamıştım.
                      Ellerine sağlık, zaten art niyetle söylememiştim.

Yorum

• Bu sene Trabzona gitmiyecem.Kocaeli den bir yerden alabilirmiyim yeni formalari??Veya Kocaeliye yakin Istanbulun ilcelerinden.
                        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu sene Trabzona gitmiyecem.Kocaeli den bir yerden alabilirmiyim yeni formalari??Veya Kocaeliye yakin Istanbulun ilcelerinden.
                          Kocaelide var ts club ama direk geliyormu formalar bilmiyorum....Sultanbeyli ve kartal şubeleride yakın sayılır kocaeliye...

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu sene için böyle bir şey zor gibi. Kaldı ki artık dikişli yapan büyük takımlar da yapıştırma yöntemine geçti.. Dikişli arma tarih oluyor..
                            Nike ve Adidas futbolcu formalarında dikiş kullanmıyor ama taraftar formalarında dikişli arma tarih oluyor demek yanlış.

Nike'in çoğu "Replica"(taraftara satılan) formasında dikişli arma kullanılıyor. Adidas formalarda ise değişkenlik gösteriyor.

Yapıştırma armanın da kalitelileri var tabi ki. Lextra 1. sınıf yapıştırmalar çok sağlam ve kaliteli oluyor. Ama benim tercihim her zaman dikişli arma olur.

Yorum

• arkadaşlar acil yardım hami bizde oynarkem kappa forma giydimi

Yorum

• İlk olarak horoz1977 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                arkadaşlar acil yardım hami bizde oynarkem kappa forma giydimi
                                Giymedi Puma'da kaldı.
                                Bordomavi.net

Yorum

Yükleniyor...
                                X