Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok güzel

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Aston Villa'nın konçları da mükemmel. keşke bizim konçlarda bunlardan olsa. en güzel bordo en güzel mavi...

Yorum

• Aston Villa formalarından vaz mı geçtik afs abi ? Oysa harika bir uyum var orada.

Yorum

• Geçen ntvspor da ingiltere kupası maçını izlerken aston villanın formalar çok güzeldi.
          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak kemalist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kaynak nedir?

Geçen hafta Cevahir AVM'deki Hummel mağzasında güzel bir bordo-mavi uzun kollu fermuarlı bir üst gördüm içeri girdim ürünü denerken biri arkadaş güzel ürün dedi bende ben trabzonluyum Nike günlük hayatta giyeceğimiz güzel ürünleri yok dedim. Arkadaş tekrar söze girdi biz Trabzonspor'la sponsorluk için görüşüyoruz dedi bende Nike 5 yıllık bir sözleşmesi var Basketbol için mi görüşüyorsunuz dedim hayır futbol için dedi bende siz nerden biliyorsunuz diyince Mağzanın sahibi olduğunu söyledi bize Hummel Distribütör konuştuğumuz kişilerden aldığımız bilgi dedi bende geldim burda paylaştım.

Sanra AFS kulübü arayıp böyle bir şey var mı demiş kulüptekilerde yok ve Bizim Nike'le sözleşmemiz sürüyor diye haber vermişler.

Konu bundan ibaret

Yorum

• İlk olarak TuAF2007 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              TuAF ın anlamını öğrende bi zahmet google yaz ok?? kendi zevkim kendi fikrim.
              tuAF'in anlamini biliyorum, ama sende benim ne demek istedigimi anladin orada Senin zevkine birsey mi dedik? Millet reklamsiz ariyor dedik?

Yorum

• İlk olarak jan marie tarafından gönderildi
                kappayı özledik..
                Sen Kappa'yi daha cok ozlersin tosunum..

Bu seneler moda NIKE! ahah!

Yorum

• 150 Metre ileride TS Club yok mu ?
                  *
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

150 Metre ileride TS Club yok mu ?
                    150 mi ? 50 bile değil..

Yorum

• TS Club tırı orada olmazsa korsan ürün satanların orada satış yaptığını biliyoruz.

Sevdamız Korsan Olmasın, Gerçek Taraftar Lisanslı Ürün Kullanır pankartları fotoğraftan benim seçebildiklerim. Aynı yerde göz göre göre korsan ürünlerin satıldığını biliyoruz. Tırı oraya park ederek bu korsan satışların önlenmesi amaçlanmış besbelli. Her taraftar da -maalesef- korsan ürün yerine gidip TS Club'tan alayım demiyor. Ortada garip bir durum göremiyorum benb
                      En son a f s tarafından düzenlendi; 03.12.2010, 16:57.
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

150 Metre ileride TS Club yok mu ?
                        Bizimkiler gercekten de fikralik isler yapiyorlar.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bizimkiler gercekten de fikralik isler yapiyorlar.
                          Arkadaşlar oraya konulma sebebi tırın şimdiki yerinde tezgah açan korsancıları engelleme çabası...yoksa tabiki 2 adım ötesi ts club
                          yAlCiN

Yorum

• Singapur 2010-2012 formaları BMN farkı ile

Tayland 2010-2012 formaları BMN farkı ile

Hindistan 2010-2012 formaları BMN farkı ile

Yorum

• ]

Hindistan 2010-2012 formaları BMN farkı ile

Karıştırıyorsam kusura bakmayın ama Hindistan 'ın formaları Steau Bükreş 'inkilerle aynı model renkler farklı sadece...
                              yAlCiN

Yorum

• Steaua Bükreş'in formaları
                                En son a f s tarafından düzenlendi; 03.12.2010, 17:37.

Yorum

Yükleniyor...
                                X