Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ali Fuat Abi görüşmeyi yaptı.

Armalardan pek çok konuyu dile getirmiş.. Yönetimin yaklaşımı pozitif.

Lansman salı günü ve bir Outlet mağazası açılacak.

TS Club'un başına Trabzon Sürmeneli ve Trabzonsporlu biri geliyor. Fenerium'dan gelen kişi. Fenerium'un haline bakarsak neler olacağını tahmin edebiliriz.

Yeniden görüşme yapılacak. Anladığım kadarıyla Yönetim de faydalanmak istiyor ve yeni bir yapılanma söz konusu.

TS Club adına yeni bir sayfa açılıyor..

Ali Fuat Abi teknik sorunlardan giremiyor. Hepinize selamı var..
    Gelecek icin umutlanabiliriz yani...
    “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Forma çok hoş.
      TS Club'ın başına getirilen kişiden de umudum büyük.
      Hamiş

Yorum

• fenerium'un başarısında ufak da olsa katkısı varsa bu yeni müdür bize çağ atlatır.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ali Fuat Abi görüşmeyi yaptı.

Armalardan pek çok konuyu dile getirmiş.. Yönetimin yaklaşımı pozitif.

Lansman salı günü ve bir Outlet mağazası açılacak.

TS Club'un başına Trabzon Sürmeneli ve Trabzonsporlu biri geliyor. Fenerium'dan gelen kişi. Fenerium'un haline bakarsak neler olacağını tahmin edebiliriz.

Yeniden görüşme yapılacak. Anladığım kadarıyla Yönetim de faydalanmak istiyor ve yeni bir yapılanma söz konusu.

TS Club adına yeni bir sayfa açılıyor..

Ali Fuat Abi teknik sorunlardan giremiyor. Hepinize selamı var..
          Ben açıkçası yapılanma ve isteklerimizin karşılanması adına umutlu değilim. Her sezon öncesi böyle başlıyor fakat yine bildiklerini okuyorlar. İnşallah bu sefer farklı olur.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu tasarım efsaneydi be..
            forma budur. bu forma biizim olmalı ve interli ya da portolu taraftarlar

' bize de Trabzon çubuklusu yapsınlar demeliler! umarım seneye bunu giyeriz

Yorum

• Forma tahminlerim:

Süpriz katalog
              Ummadığımız bir katalog
              Pilduğun kadalog

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                forma tahminlerim:

Süpriz katalog
                ummadığımız bir katalog
                pilduğun kadalog
                koptum:d

Yorum

• Şu işe bakın ya Güney Afrika'nın Mamelodi Sundowns takımına bile özel forma yapılıyor

Yorum

• İlk olarak BlackSeaTigerS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Can sıkıntısı formalarımdan Barcelona 13-14 formasının stilini Trabzon'uma uyarladım

şu forma çıksın, almayan fenerli olsun
                    -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• düşündüm de iyiki nevzat abi gecen sene önümüzdeki sezonun formalarınıda seçmiş mazallah

herşeyde beceriksiz yönetimimizin seçeceği formayıda düşünemiyorum kahverengi-gri yan çubuklu

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Juventus deplasman forması

Ya forma değilde bu Pirlo'nun bundan başka duruşu, bakışı, mimiği yok mudur arkadaş?
                        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ya forma değilde bu Pirlo'nun bundan başka duruşu, bakışı, mimiği yok mudur arkadaş?
                          aynen abi ya sarı forma tek başına bişeye benzemio ama kombinasyonda harika juventusun eskiden gydiği formalardan esinlenilmişş

Yorum

• İlk olarak yagiz1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şu işe bakın ya Güney Afrika'nın Mamelodi Sundowns takımına bile özel forma yapılıyor
                            Ne güzel forma yahu bu. Sarılı yerleri mavi tonları(mavi-açık mavi), yeşil yerleri de bordo hayal ettim çok güzel durdu
                            En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 11.07.2013, 23:25.

Yorum

• Her kim diyorsa ki ''dikişli arma futbolcuları kaşındırıyor'' bilin ki bu yalandır, bu yalandır, buna inanmayın. Bunlar amatördür, yegane amaçları kulübün parasını yemektir.

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Her kim diyorsa ki ''dikişli arma futbolcuları kaşındırıyor'' bilin ki bu yalandır, bu yalandır, buna inanmayın. Bunlar amatördür, yegane amaçları kulübün parasını yemektir.
                                bjk nin forması sızdı arma eşşek kadar ve dikişli demekki forma konusunda da kandırılıyoruz

Yorum

Yükleniyor...
                                X