Formalar Çıkınca Karar Vereceğim YA Dortmund Forması Alacagım Yada 2 Sinide
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir ben beğenmedim sanırım Roma'nın formasını..
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bize ne bunlardan Trabzonspor'un ne yaptığını gördük işte demeyin hemen size bir şey göstermeye çalışıyorum; parmağıma değil, gösterdiğim yere bakın.
Artık taraftarın ne istediğini bilen, bu konularda tecrübeli, Trabzonlu Trabzonsoprlu (kriterse içiniz rahat olsun diye yazdım ), işini iyi yapan, kalıcı işler yapmaya çalışan insanlar var müsaade edelim işlerini yapsınlar.Ağasarlı_61
Yorum
-
İlk olarak SADECETRABZON61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike ile biran önce sözleşme bitirilmeli kappaya yada pumaya geçirilmeli.
Yorum
-
İlk olarak Sezgin Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Fuat abinin yazdığından formada ki logo yapıştırma değil işleme olacak çıkarıyorum inşAllah öyle olur...
Yorum
-
Ali Fuat abi sana sesleniyorum, lütfen duy beni
Ben yıllardır hep bir konuyu yazıyorum ve bu konu üzerinde duruyorum. Bu işin pazarlaması ve forma satışı da haliyle buna bağlıdır. Benim için bu detaylar büyük takım için mutlaka olması gereken ve çok büyük bir öneme sahiptir. Arma ve yıldız
Devamlı gündeme getirdiğim, hep gündemde tuttuğum bir konudur. Arma ve yıldızın büyük ve dikişli olması benim için yegane unsurdur. insanlar formaya baktığında arma ve yıldız göze hitap edecek, formanın bir çekiciliği olacak.
Milan, inter ve sparta prag'ın armasındaki yıldız en ideal olandır ve ben bunun aynısını Trabzonspor'a yapılmasını istiyorum. Bu en doğrusudur. Arma ve yıldız büyük olacak, dikişli olacak, göze hitap edecek, görselliği olacak. Büyük takım için bunlar önemlidir. Arsenal, m.united, juventus, inter'e yapılan armayı Trabzonspor'da da görmek bizi mutlu ederEn son Sacit tarafından düzenlendi; 13.07.2013, 18:42.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[IMG]http://[/IMG]
En son Sacit tarafından düzenlendi; 13.07.2013, 18:49.
Yorum
-
son dört beş senedir aynı dönemler aynı muhabbetler
herşey daha iyiye gidiyor daha profosyonel olacak daha estetik olacak falan filan
sonuç değişen sadece forma modelleri ne kategoride ne işçilikde bir degisiklik yok
5 senedir yapıştırma arma kullanılıyor
demem o ki şöyle olacak böyle olacaklara itibar etmeyin geçen sezon formlarından kalite olarak farklı olmayacak
benim gibi sağına soluna bakmadan almayı alışkanlık edinenler yine alacak...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
bu başlıkta sürekli aynı olaylar dönüp duruyor
sene başında büyük kulüplere yapılan güzel formalra paylaşılıyor
millet tasarım yapıyor ama kimsenin umrunda değil
sonra bizim formalar bi açıklanıyor hüsran
üyenin biri çıkıp aa geçen senenin formalarıymış bunlar diyor
yıllardır aynı süreçten ben çok sıkıldımşimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
Yorum