Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

sanırım buda kasımpaşa forması geçen yılın değil dimi yanlış olmasın
    kasımpaşanın bu seneki forması
    ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
    ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak BlackSeaTigerS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Porto'da an itibariyle forma tanıtımlarını yaptı.Belki de çubuklu konusunda bu senenin benim gözümde en iyi forması diyebilirim.Böyle bir formamız olsa hiç de fena olmazdı ya da belki de olabilir bilemeyiz.

Yakalar ve kollar çok güzel olmuş. Çubuklu diye o formayı kakalamazlar umarım bize.

Yorum

• Porto'nun formaları müthiş...
        teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Porto'nun ortadan şerit inen forması üzerinde oynadım.

Yorum

• Bir sezonda iki bordo-mavi forma,üstelik ikiside mavi ağırlıklı

Yorum

• Merhabalar.. Bu forumu uzun süredir takip etmekteyim ancak yeni üye oldum İnternette bir blogda formaların basına sızdığıyla ilgili bir haber var.Oradaki formalar tahminlerinize çok yakın görünüyor bir göz atın derim gerçeklik payı var...

Yorum

• Link falan vermedim reklama girmez değil mi? acemilik başa bela

Yorum

• İlk olarak btnyldz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Link falan vermedim reklama girmez değil mi? acemilik başa bela
                  ver ya ne reklamı olacak? bir bakalım merak ettim doğrusu

Yorum

• İlk olarak BlackSeaTigerS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Porto'da an itibariyle forma tanıtımlarını yaptı.Belki de çubuklu konusunda bu senenin benim gözümde en iyi forması diyebilirim.Böyle bir formamız olsa hiç de fena olmazdı ya da belki de olabilir bilemeyiz.

Çubuklu forma budur..Bu formayı seçemez mi yönetim..Portonun geçen seneki formasını seçmezler inşaallah..Çubuklu diye gagaladıkları geçen sezonki rezaletten sonra o forma hiç gitmez..Çubuklu diye milleti kandırmasınlar..

Yorum

• İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Porto'nun ortadan şerit inen forması üzerinde oynadım.

Elinize sağlık çalışmanız için.Ama bu forma bana göre çubuklu değil ki..Yönetim nasıl seçer bu ucubeyi anlamadım.West-ham ya da Aston villa formalarını andırıyor..Çubuklu forma şampiyon olduğumuz sezon ve ondan sonraki sezon giydiğimiz forma ile onun türevleridir..

Yorum

• galatasaray'ın siyah forması da tanıtılmış portonun ortadan şerit inen formasının siyahı.

Yorum

• 7

Yorum

• Forma güzel ama çubuklu değil.

Nasıl Galatasaray taraftarının parçalı hassasiyeti varsa Trabzonspor taraftarının da çubuklu forma hassasiyeti var.

( Not: formaya Türk bayrağını bilerek koydum, şampiyonluğun sembolü o bayrak bir sezon hırsızların formasında gezdi bize özür borçları var. Nereye başvuracaksak başvuralım takalım bayrağımızı )

Bekleyelim görelim bakalım

Türkiye'de en erken forma satışını biz yapıyorduk bu sezona kadar. Başarı forma satışlarındaki en önemli etken. GS bu fırsatı kâra çevirdi.

Yeni yöneticimizle konuşacağımız çok konu var. Dilek ve önerilerimizin hepsini not aldım içiniz rahat olsun.
                            En son a f s tarafından düzenlendi; 01.07.2013, 18:13.
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Nevzat Aydın'ın yukardaki forma için yorumu: "Bu ne? Süveter bu."

Eski yöneticimiz Nevzat Aydın'a "Yeni sezon için "gerçek" çubuklu formayı seçtiğinizi umuyor, merakla bekliyoruz." diye twit atmıştım.

Cevap yukardaki gibi oldu.

"Yeni forma dedikodusu diye ortalarda dolaşıyor, olmadığının teyidini almış oldum teşekkürler" diye cevap yazdım, ilk satırdaki cevabından sonra.

Kendi adıma rahatladım. Sizin de içiniz rahat olsun.
                              En son a f s tarafından düzenlendi; 01.07.2013, 18:24.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bence bu seneki seçilecek olan çubuklu her acıdan bizim kaderimizi belirleyecek.Geçtiğimiz sezon ki deyimde çubuklu olan Precision modeli bir çoğumuzun deyimine göre gerçekten de kötüydü sezonumuz,mali durumumuz v.b. çok şey de kötü gitti.Tabi herşeyi bir formaya yansıtamayız ama Galatasaray 2010 sezonundaki beyaz formasının ardından kaptan Arda "Bu forma bizim üzerimizden ruhu alır" demişti ve Galatasaray o sezon gerçekten de kötüydü.Böyle bir orantı kurarsak bu seneki çubuklu denilen modelde bize bunu yaşattı diyebilirim.Her ne kadar o tasarım hoş olsada gerçek bir çubuklu değil.Belki biraz saçmaladım hatta baya saçmaladım ama öyle.Bence gerçek çubuklu az önce paylaştığım Porto formasıdır.Bize öyle bir forma lazım
                                Renklerimiz Sevdamızdır...

Yorum

Yükleniyor...
                                X