İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak BlackSeaTigerS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak btnyldz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLink falan vermedim reklama girmez değil mi?acemilik başa bela
Yorum
-
İlk olarak BlackSeaTigerS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePorto'nun ortadan şerit inen forması üzerinde oynadım.
Yorum
-
Forma güzel ama çubuklu değil.
Nasıl Galatasaray taraftarının parçalı hassasiyeti varsa Trabzonspor taraftarının da çubuklu forma hassasiyeti var.
( Not: formaya Türk bayrağını bilerek koydum, şampiyonluğun sembolü o bayrak bir sezon hırsızların formasında gezdi bize özür borçları var. Nereye başvuracaksak başvuralım takalım bayrağımızı )
Bekleyelim görelim bakalım
Türkiye'de en erken forma satışını biz yapıyorduk bu sezona kadar. Başarı forma satışlarındaki en önemli etken. GS bu fırsatı kâra çevirdi.
Yeni yöneticimizle konuşacağımız çok konu var. Dilek ve önerilerimizin hepsini not aldım içiniz rahat olsun.En son a f s tarafından düzenlendi; 01.07.2013, 18:13.
Yorum
-
Nevzat Aydın'ın yukardaki forma için yorumu: "Bu ne? Süveter bu."
Eski yöneticimiz Nevzat Aydın'a "Yeni sezon için "gerçek" çubuklu formayı seçtiğinizi umuyor, merakla bekliyoruz." diye twit atmıştım.
Cevap yukardaki gibi oldu.
"Yeni forma dedikodusu diye ortalarda dolaşıyor, olmadığının teyidini almış oldum teşekkürler" diye cevap yazdım, ilk satırdaki cevabından sonra.
Kendi adıma rahatladım. Sizin de içiniz rahat olsun.En son a f s tarafından düzenlendi; 01.07.2013, 18:24.
Yorum
-
Bence bu seneki seçilecek olan çubuklu her acıdan bizim kaderimizi belirleyecek.Geçtiğimiz sezon ki deyimde çubuklu olan Precision modeli bir çoğumuzun deyimine göre gerçekten de kötüydü sezonumuz,mali durumumuz v.b. çok şey de kötü gitti.Tabi herşeyi bir formaya yansıtamayız ama Galatasaray 2010 sezonundaki beyaz formasının ardından kaptan Arda "Bu forma bizim üzerimizden ruhu alır" demişti ve Galatasaray o sezon gerçekten de kötüydü.Böyle bir orantı kurarsak bu seneki çubuklu denilen modelde bize bunu yaşattı diyebilirim.Her ne kadar o tasarım hoş olsada gerçek bir çubuklu değil.Belki biraz saçmaladım hatta baya saçmaladım ama öyle.Bence gerçek çubuklu az önce paylaştığım Porto formasıdır.Bize öyle bir forma lazımRenklerimiz Sevdamızdır...
Yorum
Yorum