Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    turuncu forma zannetmiyorum, ben juventusun formasını çok beğendim de ondan bi deniyim dedim nasıl bişey olacak.

bu da yakaları mavili hali.
    İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yok renkdaş sadce tasarlamış emeğine sağlık

sociedad ın da forması çıkmış tıpkı barcelona malaga shaktarda olduğu gibi

bu seneki moda 7 çubuklu kolları tek renk forma gayet güzel gözüküo bize de inşallah yaparlar böle bir gün
    rahatladım ya az kaldı gerçeklerini görmeye

bu sene duyumcu konusunda sıkıntıla yaşıyoruz hem transfer hem forma
    ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
    ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir tek kare bile sızmadı ya arkadaş Eskiden "Ts clup'da çalışan tiyzemin uşağı çekmiş fotoğrafı" adlı mesajlar atılırdı buraya, neredesiniz arkadaş
      ptesi sızacak diyorum ben 2.si de garanti olacak bilmediğimz sadece 1 tane kalacak)

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ptesi sızacak diyorum ben 2.si de garanti olacak bilmediğimz sadece 1 tane kalacak)
        Duyumlarını bir daha yazar mısın birde kaynak ver Heyecanlı oluyor hadi hadi duyumlarını fotoğraflarla yaz birde
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

ne alakası varya bi çok ünlü takım giydi bu formayı ve bu sene bile hala giyor bu modeli

nike n bize yaptığı en kaliteli forma bnce tarihimizde
          bordo su bordo mu kırmızı mı belli değil. çok sade 1461'in.. baksana aynısını Trabzonsporda Giydi Zaten

şekil olarak belki dediğin gibi ama kalite ve renk olarak bence çok uzak
          En son Enes Ünal Kaya tarafından düzenlendi; 14.07.2013, 00:48.
          ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
          Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak Enes Ünal Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bordo su bordo mu kırmızı mı belli değil. çok sade 1461'in.. baksana aynısını Trabzonsporda Giydi Zaten

şekil olarak belki dediğin gibi ama kalite ve renk olarak bence çok uzak
            bence fotodan öle gözükü baksana nasıl vurmuş güneş bize yapılanı bi sonraki sene 1461 giyiyo çünkü aynıdır bncee

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Duyumlarını bir daha yazar mısın birde kaynak ver Heyecanlı oluyor hadi hadi duyumlarını fotoğraflarla yaz birde
              özele bak

Yorum

• Yeni sezon formaları çıkacak uzun süredir forma tasarımı yapamadım haftaya güzel formalar olur inşallah burada
                Renklerimiz Sevdamızdır...

Yorum

• bu arada bence bizim çizgili dediğimiz forma barselonanın bu yıl giydiği şu forma olacak.

Şu ikisi olacak artı bi de beyaz forma diyorum ben.

Yorum

• İlk olarak BlackSeaTigerS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yeni sezon formaları çıkacak uzun süredir forma tasarımı yapamadım haftaya güzel formalar olur inşallah burada
                    sen tasarım yapma zaten barca 2014 çubuklun hala içimizde yara renkdaş))

Yorum

• Trabzonspor Formaları Basına Sızdı Yazınca Bu Çıkıyor 2014

Çakma Ama Sanırım Şorttaki Amblem ve Arkadaki Statdan Anladığım Kadarıyla Ama Benim Hoşuma Gitti Forma
                      En son Enes Ünal Kaya tarafından düzenlendi; 14.07.2013, 02:00.
                      ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                      Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Salı'ya daha çok var ohoooo, biliyorsanız bizede link atın

Yorum

• İlk olarak Enes Ünal Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Trabzonspor Formaları Basına Sızdı Yazınca Bu Çıkıyor 2014

Çakma Ama Sanırım Şorttaki Amblem ve Arkadaki Statdan Anladığım Kadarıyla Ama Benim Hoşuma Gitti Forma
                          şu forma bordodan maviye çubukluda mavi ağırlıklı olsa daha güzel olurdu ya neyse

Yorum

• En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 14.07.2013, 17:53.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sen ugrarmıydın buralara))

Yorum

sen ugrarmıydın buralara))
                                uğramam mı ya canım sıkıldı yapam dedim işte

Yorum

Yükleniyor...
                                X