Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Formalar çok güzel.Gri formadan ve çubuklunun uzun kollusundan alınır.

Yorum

• cubuklunun hemen uzun kollularını da pıyasaya surmelerı lazım

Yorum

• Beyaz formanın kollarından sanki mavi şerit inmiyor yoksa bana mı öyle geldi ?

Yorum

• en çok çubuklu formalar hoşuma gitti benim

Yorum

• fiyatlar ne olur acaba...

Yorum

• İlk olarak SpiKeTowN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              beyaz forma sade güzel
              cubuklubildigimiz gibi fazladan altin renginde fontu var heralde
              gri forma hic hosuma gitmedi kaleci formasi gibi duruyor
              parcali güzel
              bordo olan bana göre degil ama sade fena degil gibi
              kaleci formasina bisey diyemicm

sahsi görüsüm böyle
              [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• beyler numara ve isimler güzele benziyo nerden biliyon diyecekseniz girayın giydiği formadan 2 gördüm ve beğendim ama formalar yine iç açıcı değil en güzeli bordo-gri mükemmel
                Fırtına esecek

Yorum

• Neden 5 Forma diyenler son 3 Sayfaya göz atsin!! Herkezin bakis acisi farkli. Herkez ayri seylerden hoslanir.

Ben siralamami yaptim.

1. Cubuklu
                  2. Gri
                  3. Beyaz
                  4. Borda
                  5. Parcali

1. ve 2. yi kesin alacagim, digerlerine biraz zaman taniyacagim Parcali var zaten. Bordo ve Beyaz olabilir.

Yorum

• Giray'in sortuna dikkatli bakarsak o formada fontlar altin rengi.
                    *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• hepsini begendim formalarin. birde sirt bolumunu gorsek cok iyi olacak
                      HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        De mi ?

Bende de öyle bir hava oluştu Burak'ın karizmadan mı formadan mı bilemedim
                        Doğru kişinin üstünde doğru ortamda doğru ışıkla bakınca çok daha farklı görünüyor değil mi ?

Göbek ve meme olmadan yani
                        RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Bordo formamız şahane olmuş.

Çubuklu da güzel duruyor.

Gri formayı Burak iyi taşımış, göz aşinalığı oldukça alışılır.

Beyaz ve parçalı forma da zaten yaka değişikliğine gidilmiş. Yakalar böyle daha iyi. Fontlar da önemli.

Bayrağın da verdiği güzelliği unutmamak lazım.

Emeği geçenlere teşekkürler. Hayırlı olsun.
                          Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                          Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gri formamız tam Avrupa maçları için vallahi
                            agzını sevımmm aynısı aklımdan gecıodu

Yorum

• Gri forma cok begenilmis, ama bence cok daginik duruyor.

Komple bir Cizgisi yok. Ben Beyaz ve Cubuklu alirim galiba...
                              Trabzonspor
                              FC Barcelona MSV Duisburg
                              Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Giray'in sortuna dikkatli bakarsak o formada fontlar altin rengi.
                                En çok hoşuma giden o oldu zaten....
                                .

Yorum

Yükleniyor...
                                X