O kadar tasarlanmış forma vardı gitmişler yine aynı formaları yapmışlar extradan bir gri forma çıkarmışlar onunda hiç bir ayrıcalığı yok böyle bir şey olamaz ya.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Buğra Dege tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçubuklunun diğer cubukluyla farkı nedir??
onun dışındaki yenilikleri formayı eline alınca fark edebilirsin.
Çubuk sayısı, yakaları, modeli, kesimi, kumaşı, fontları ile yepyeni.
Yorum
-
İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGri forma cok begenilmis, ama bence cok daginik duruyor.
Komple bir Cizgisi yok. Ben Beyaz ve Cubuklu alirim galiba...
cubuklu tercihimdirTrabzonspor
Yorum
-
beyaz formada her sene aynıİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFark değilde şöyle; yeni formanın eskiyle aynı olan tek şey renkleri,
onun dışındaki yenilikleri formayı eline alınca fark edebilirsin.
Çubuk sayısı, yakaları, modeli, kesimi, kumaşı, fontları ile yepyeni.çubuklu forma çubuklu olmayacaktıki farkı olsun.
Yorum
-
İlk olarak Erdogan Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleizzet hazir trabzona gitmisken banada bitane hediye alirsin artik..
cubuklu tercihimdir
----------------
Gri Formada Hayal kirikligina ugrayan tek benim galiba.
Cok daha özel, ve otantik bir Forma bekliyordum. Daha oturakli, Celtic in Formasi gibi sembolik olabilecek bir Forma...
Bence daha cok Kalecei Formasina benziyor. Ama genel olarak begenilmis.En son izzet tarafından düzenlendi; 26.06.2010, 18:21.Trabzonspor
FC Barcelona MSV Duisburg
Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!
Yorum
-
-
İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildiayrıca seçilen futbolcular da cuk oturmuş mesela umut ve ceyhun dümdüz iki forma giymiş oyuncu olarak da öyle oldukları için
colmanın formasının bir parçası defansif yönünü bir parçası da ofansif yönünü gösteriyor... Devamını Gör
burakdaki grilik de bir türlü parlayamayan bir beyazın griye dönüşmesi olarak düşünülebilir.
Yorum
-
İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeeehm...sey... ben Köye gitcem sadeceTrabzonspor
Yorum
Yorum