Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tanıtımda alanzinho ve yattara olsaymış keşke yaa çok daha zevkli olurmus
    tzercin61

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Belki çok gereksiz soru olacak ama hiç bir firma ile anlaşmayıp bunları kulüp fason tasarlatıp üretirse kar marjında kayda değer artış olur mu yoksa değmez mi?

Aslında gereksiz değil, ama..
      Yanılmıyorsam bu uygulamayı Atay Aktuğ zamanında yaptık. Ts Club adı altında formalarımız çıktı. Gayette güzeldi. Aşağıda örneği var. Sonra ne olduysa vazgeçildi. Sonuçta burası Trabzon. O işlerden de birileri yolunu bulmuştur.

En son tigin tarafından düzenlendi; 26.06.2010, 20:21.
      "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• "Yeni" Formalar nerde? Bunlarin hepsi gecen senenin ayni..

Gri cok kötü olmus..simdiye kadar gördügüm en kötü forma.
        Onur Recep Kivrak

Yorum

• Bu eski Bayern Forması değilmi?Adidas yapmıştı ama onu.

Yin benim hayalımdeki Renk ve forma gelmedi.
          ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
          KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• Formaları pek beğenmedim açıkcası sadece çubuklu formada numaralarda kullanılan renk kullanılırsa eh işte diyebileceğimiz cinsten... Bide söylemeden geçemeyeceğim Nike şu forma kollarını lütfen normal insan ölçülerinde yap sumo güreşcileri giymiyo sadece bu formaları.
            Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak stormtiger61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ya beyler bunlarin nesi yeni forma ya? Allah rizasi icin beyler ya hani Tonya linin dedigi gibi "Gor musunuz? Kormeymisinuz? Bunlar gecen senenin ayni cuval formalari. Inanmiyorum ya. Inanamiyorum vallahi. Nike i protesto ediyorum burdan ben. Boyle rezil formalar olmaz ya. COcuk muyuz biz be. Yeter artik arkadaslar sesimizi duyuralim. Boyle rezil formalar Trabzonspor a yakismaz. Trabzonspor buyuktur boyle siradan formalar bize yakismaz beyler. Artik gozlerinizi acin ve gercekleri gorun adamlar bizimle dalga geciyorlar. Ya keske su Nike batsa da bizde kurtulsak ya. Boyle bir firma olmaz olsun. Insallah batarlar. Yaptiklari formalari bit pazarinda satsan kimse almaz.
              Çok farklı olarak ne bekliyordunuz ?
              Arma ve renkler değişecek miydi ?
              Abartıyorsunuz!
              Almazsınız olur biter...
              Hamiş

Yorum

• 3 seneden beri sadece bir forma değiştiriyoruz ya..
                beyaz forma
                bordo mavi forma zaten nike ile anlaştığımızdan beri var. sadece küçük değişimlere uğramışlar.
                ilginç!!

Yorum

• Yahu arkadaş şu formayı beğenmeyenler neden Türkçe özürlü oluyor genelde. Biraz nefes alın yazarken be.
                  "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çok farklı olarak ne bekliyordunuz ?
                    Arma ve renkler değişecek miydi ?
                    Abartıyorsunuz!
                    Almazsınız olur biter...

ya usaklar basladiniz yine ya. Herkesin gorusu kendine beyler. Birakin su almazsan alma, sana mi kaldik namelerini ya. Sanki biz Istanbulluyumuz ki boyle konusuyorsunuz. Bir de genc arkadaslar birseyler yazarken biraz daha dikkatli olun lutfen. Bakin biz burda yazi yazan arkadaslarin cogu 18-21 yas arasi. Ayiptir beyler, sizden 15-20 yas buyuk insanlarla konusurken biraz daha saygili olun.

Ve formaya gelince evet kardesim, bu benim gorusum, cok ama cok kotu olmus formalar, ve gecen yil ki formalardan hicbir ama hicbir farki yok. Bu resmen Nike bizi uyutuyor anlamina geliyor, adamlar bizimle dalga geciyor.

Butun yonetime ve gereken birimlere telefon acip bu Nike ile olan anlasmaninn iptali icin ne gerekiyorsa yapacagim. Bunun icin gerekiyorsa gercekten bu konuda cok ust konumdaki insanlari bile araya sokabilirim. Ama en sonunda bu kirli Amerikan usagi Nike Trabzon dan ellerini cekecek.

Yorum

• Nike inşallah batar,yönetim istifa eder,Şenol hoca istifa,Umut çok kötü berbat rezil,taraftar çekirdekçi.

Biz neyi beğeniriz yada olmuş deriz çok merak ediyorum.

Çubuklu forma muhteşem olmuş.Ben gri forma rekor kırar diyordum görmeden önce ama fikrim değişti çubuklu rekor kırar bence bu sene satıştan.
                      Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ortalama bir üründen kulübe ne kalıyor diye bir soru sorsam? Madem girdik "endüstriyel futbol" başlığına...

Söyle diyeyım abi,beşiktaşın kartal yuvasından sorumlu yonetıcısı arkadasım,quersmanın parası çıkması için inönu stadymunun altındaki bjk mağzası 5 milyon forma satması gerekıyor 80tl'den

Yani forma geliri sanıldığı kadar fazla bırakmıyor,Yan ürünler çok bırakıyormus,Battanıye,kravat,hediyelik esya,bunları kulup ürettığı için %70 falan kasaya gırıyor.
                        KÜLTÜRÜ!

Yorum

• Formaların değişmesini neden bu kadar çok istiyorsunuz ki arkadaşlar?

Bana kalırsa bize en uygun forma modelleri hangileri onları bir seçelim, sonra bunların üzerinde ayrıntılara odaklanalım. Ben her sene farklı model forma çıkartmaya karşıyım, belli bir çizgi ortaya koyalım ve bu çizgiyi geliştirmeye bakalım. Bence böylesi daha uygun.

Yorum

• Öncelikle emeği geçen herkese teşekkürler.Ben genel anlamda çok beğendim ürünleri,ufak tefek beğenmediklerimiz tabiiki olucaktır,subjektif şeyler bunlar.Forma sponsoru konusunda önemli olan istikrardır,istikrar geldikçe,ben hangi marka olursa olsun güzel şeylerin ortaya çıkacağına inanıyorum.Nike ile yanılmıyorsam üçüncü yılımız,kısmet olur da ilerleyen yılları görürsek,sınıf atlıyacağımızdan eminim bu konuda.Ha bir de,çubuklu formayı bi kenara ayırıyorum,harikulade görünüyor.
                            ''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''

Yorum

• NIke umarim bir gun Amerika nin sonunun gelecegi gibi senin de sonun gelir. Insallah.

Yorum

• Forma Kappa ile Adidasın işi.Emeğe saygıslık yapmak istemıyorum,bu yuzden laf etmiyeceğim ama,Geçen Yıldan bir fark goremedim,aynı dizayn gıdıyoruz.
                                KÜLTÜRÜ!

Yorum

Yükleniyor...
                                X