Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ya 2 gündür soruyorum şuan sitede olan fontlar yeni sezonun mu?

Yeni sezon fontları bunlar. Bütün bayilerde şu an için olmayabilir ama yeni sezonda bunlar kullanılacak. İnternek üzerinden sipariş verecek olanlar yeni formaya yeni font istediklerini belirtseler işlerini sağlama almış olurlar. Sorduğun soru o kadar çok cevaplandı ki.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Peki abi ben hiç internetteki fontlarla ilgili bi şeye rastlamadım o yüzden sordum...
      En son ilhan tarafından düzenlendi; 02.07.2010, 14:37.
      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Eksikleri dile getirmek ne zamandır suç oldu?
        Kabak tadı vermeye başladığından beri.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• Şahsen ben eksikleri dile getirmedim önceki sayfada bulunan mesajımda... (Hani şu kabak tadı veren)

Nike logosunun bulunduğu yer tartışılmalıydı konu çubuk tartışmasına dönmüş bu hatanın farkına varmasını istedim renkdaşların...

Şahsen ben formaları beğendim. Şimdiye kadar bize yapılmış en iyi Nike formaları bunlar...

Kafamdaki tek eleştiri bayrak ve ts logosunun asimetrik yapıştırılmaları...
          En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 02.07.2010, 14:52.
          t @Selim_Turan

Yorum

• Türkiye'nin en güzel antreman ürünlerini kullanıyoruz bence.

Formal olarakda bu sene aşama kaydettik.

Ali Fuat abinin "Zaman" kavramına katılıyorum , Nıke ile sponsporluğumuz 5-6 sene hiç durmadan devam etsin herşey rayına oturacaktır bence.

Yani Uslu birer çocuk olabilirsek bizimde armalarımız dikişli olabilir , yani belkide nıke diycek ki durun onu da ben yapacam.

Alacağımız başarılarında kalitenin yükselmesi konusunda büyük rolü olacaktır.

Gruplara kaldığımız yada bir mucize gerçekleşipde gruplardan çıktığımız taktirde , dikkatler üzerimize çekilecektir.
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kabak tadı vermeye başladığından beri.
              - Valla güzel söylediniz..Hayır kimse yanlış anlamasında, bakkal ahmet abi " Vay sedat yeni forma ha , Ulan o ne nike amblemi niye simetrik değil " diye sormuyorki

- Hayır açıklaması yapılıyor o da kesmiyor
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Antreman ürünlerini giyip çıksınlar sahaya. Alternatif renk antreman ürünlerinde saklı. Gayet de hoş olmuş bence.

Her sene böyle değişik renklerde antreman ürünleri çıkıyor da formalar neden
                olmasın.
                Selçuk'un üstündekini forma düşünün. Gayet de güzel olmuş.
                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yahooooooo! Sonunda

Hayırlı olsun. Yazı konusunda acele etmişsin.

İlk olarak BYGUNES tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Uploaded with ImageShack.us
                  Adaş, maşallah.
                  En son a f s tarafından düzenlendi; 02.07.2010, 15:44.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hayırlı olsun. Yazı konusunda acele etmişsin.

Adaş, maşallah.
                    Teşekkür ederim.
                    Bu arada yazı konusunda bende acele ettim.

Yorum

• İdman ürünleri konusunda yoğun talep var. Kulübün bu beklentiyi karşılayacak tedbirleri alması gerekiyor. İdman ürününü alan forma almaz diye korkmamaları lazım. Çubuklu formayı her yerde giyemezsiniz, fakat antreman ürünleri günlük hayatta giyilebilecek sadelikte. 5 tane forma modelinden birini beğenmeyen bu ürünlerden alır.

TS Club ürünlerinin satışının büyük bölümü Trabzon'daki mağazadan yapılıyor, yatırım yapıp TS Club mağazası açan insanlara da ürün konusunda merkezin destek vermesi lazım. Yeni fontların ve yeni ürünlerin tüm satış noktalarına ulaştırılması gerekiyor.

Yeni sezonda sırt numaraları ve futbolcu isimlerinin yazı karakteri Barcelona'nın kullandığı fonttan olacak, yeni forma alacaklar bu detaya dikkat etsinler.

Yorum

• Yeni fontlar geldiği zaman ben de formamı alacağım...
                        Hamiş

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Su Formaya Bakin Allah Askina... Gecen Senekinden farki nerede bunun... (!) Koskoca Arsenal´e hic yakisiyormu

Ciddi Ciddi Yazanlar cikmadan ben yazayim dedim

Tesekkürler Nike, Bu Sene cidden Harika Formalarimiz var
                          *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                          ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Büyük ihtimalle parçalı forma alacağım fontlar geldiğinde fakat keşke şu yakalar da tam mavi değil de yarı bordo yarı mavi olsaydı çünkü kollar çok güzel olmuş.
                            aynen aynen

Yorum

• bugün internetten sipariş ettiğim çubuklu formayı aldım ne yalan söyleyeyim kumaş açısından geçen senekinden farkı yok sadece arka kısım fileli olmuş formanın ön yüzeyi geçen seneki çubuklu formanın kumaşıyla aynı amblem değişmiş boğaz ve kollarda ufak çapta oynama yapmışlar forma alacak arkadaşlara tavsiyem gri formadır inş antrenman ürünleri hemen satışa çıkar onlar formalara nazaran daha kaliteli ve daha hoş duruyor

Yorum

• Cubuklu,parcali ve gri forma alacagiz bu sene deKaleci formalari satilmayacak mi acaba?
                                -1461 TRABZON-

Yorum

Yükleniyor...
                                X