Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• çubuklunun diğer cubukluyla farkı nedir??

Yorum

• Nike'den daha değişik tasarımlar beklerdim burda Kaan ve Atesh çok güzel tasarımlar yaptı özellikle son ateshin çalışmaları mükemmeldi düz hep bunlar...

Gri güzel geldi bana..
      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Kaleci formasının kolları bordo mavi olsaydı süper bir gri forma olurdu .

Yorum

• beyaz da cizgiler yok sanırım gecensene ki forma gri oldugu ıcın ozenılmemıs sanırım beyaza hadı bı transfer yapalım da su cubukluya sarı fontda bi ism yazdırıyım valla ben ceok begendım gri-parcalı-cubuklu alırım

Yorum

• eleştirenlere inat ilk alacağım forma gri forma
            Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Gri yi beğenmemiştim ilk fotoda ama futbolcunun üzerinde güzel durmuş. Çubuklu zaten güzel. Fontlar hoş.
              En son Mirva tarafından düzenlendi; 26.06.2010, 18:15.
              # 10 Umut Bulut !

Yorum

• İlk olarak SpiKeTowN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Girayın şortunda numara turuncu yazıyor acaba formada nasıl

çubuklu formanın sağ üst köşede mavi çizgi görünüyor,yine amatörce
                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Valla bana göre formalarin hepsi güzel en cok Cubukluyu begendim...10 üzerinden 10

acaba parasi nekadar ??
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Gri forma hakkında söylediğim fikir hemen değişti TS Club'un fotoğrafları o kadar olur

Formalar güzel.

Lakin şu koldaki reklamlarda beyaz zemin olmazsa olmaz olmuş Allahın amatörleri..

Yorum

• Güzelmiş. Gri formayı önceki sayfalarda beğenmesemde şimdi o kadar kötü değil. En güzeli Giray ve Colman'ın giydiği.
                        -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• Beyaz formada umduğum gibi görünmüyor şuana kadarki fotoğraflarda
                          - OF - HALT -

twitter: @burakkapii

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Giray'ın üzerindeki formanın numarası'nın rengi hoş duruyor
                            Çubuklu hariç diğerleri eh işte cinsinden...
                            Burak'ın hali ne öyle insan bir tıraş olur

Yorum

• en güzel forma cubuklu cok gos grı fena deıl dıgerlerı hosuam gıtmedı...
                              bırde dıkkatımı ceken gene kol reklamında bez parcası var delı olacam

Yorum

• Parçalı bir bana mı güzel geldi .Yada Colman'dan dolayı mı öyle görünüyor .Yakalar harika.Bizim amblem,nike amblemi ve Bayrağımızın hizası ve simetrisi muhteşem.Ayrıca şorttaki mavi font çok hoş durmuş.

Yorum

Yükleniyor...
                                X