Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çubuklu forma muhteşem. Fontlar da öyle. Gri de fotoğraftaki kadar kötü gözükmüyor. Hatta iyi bile denebilir.

Beyaz formanın kollarındaki çizgi gözükmüyor, inşallah vardır ya.

Yorum

• walla boyle bakınca mukkemmel gozukuyolar bravo yaa cocugum olmus gibi mutlu oldum nedense icim rahatladı walla
      yAlCiN

Yorum

• Sarı font cok iyi oldu

Çubukluyu direk alıyorum..

Yorum

• İlk olarak .B2' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hayırlı Olsun..
          Evet bu sefer karar verdim.
          Çok güzel şeyler bizleri bekliyor.

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Maçlarımızda bildiğiniz gibi taraftarımız fazla forma giymiyor. Her sene değişik formalar çıkınca da bir bütünlük sağlanamıyor. Taraftarın tek tip formayla tribünlere gelip, gerçek 12.adam izlenimi vermesi için formaların uzun yıllar aynı kalmasından yanayım. Küçük düzenlemeler yapılabilir ama televizyondan bakınca bordo mavi çizgileri görmek istiyorum tribünlerde.
            Sana katılıyorum ama bu bütünlüğü sağlamak imkansız.......
            2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Ya artık dayanamıyorum...

Ne zaman yeni formaların resimleri çıkacak bide admin yeni formalarda türk bayrağı olacak mı kupa saysende ? Çok merak ediyorum da.

Yorum

• beyaz disinda hepsi bence güzel gri`le cubukluyu almayi düsünuyorum ama
                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Girayın şortunda numara turuncu yazıyor acaba formada nasıl

İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                  Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Türk futbol tarihinin en önemli kulüplerinden biri olan Trabzonspor’un Nike tarafından hazırlanan yenisezon forma koleksiyonu, futbolcu kadrosu ve kulüp yöneticilerinin de katıldığı bir organizasyonla tanıtıldı. Trabzonspor’un Nike tarafından tasarlanan 2

yeni formalarımız gri forma fena görünmüyo yinede kötünün iyisi

Yorum

• paçalı forma ve beyaz forma geçen senekinin aynısı sadece yakaları değişmiş

Bitek çubukluyla gri formayı beğendim.Griyi burağın üstünde görünce daha çok hoşuma gitti.
                      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Hepsi güzel bence
                        Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• arkadaş parçalı ve gri harika görünüyor.Kim ne derse desin futbolcuların üstünde daha da bir güzel durdu.Eline sağlık Nike.

Yorum

• Ama şu beyaz zemin olayını çözemedkya helal olsun.
                            Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• Yazı fontları da harikaymış.
                              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• mavi şorttaki numara fontu neden sarı yav, neysa bir çubuku forma bi beyaz şort alacaz demek

Yorum

Yükleniyor...
                                X