Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Puma'cılar, Nike'cılar, Kappa'cılar;

Geçen sene de Puma'nın o formalarına karşı gelenler bugün Nike yerine Puma'nın bordo-lacivert alacaklarmış. İyi hoş alabilirsiniz

Fakat çok sabırsızız geçen sene de beğenilmeyen Pumanın bu formalarını bu sene çoğumuz beğenerek giyiyor. Demek ki işi zamana bırakmak lazım.

3-4 resimle formaları değerlendirmek ne kadar sağlıklı

Biraz daha sabır, formalar çıkacak, hazırlık maçlarında takımımız üstünde de göreceğiz o zaman daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz. Yıkıcı değil yapıcı yorumlar..

Yorum

• Arkadaslar abartmayalim...Cubuklu forma eksik en kötü o oldu...ama abartildigi kadar kötü degil formalar...Aston Villa ayni formasi bizde de var...Beyaz forma güzel...Mavi formada fena degil ve Aston Villa formasida güzel...kisa sürede süper formalar beklenmezdi zaten anlasma nezaman oldu ki forma calismalari baslasin...eksik olan cubuklu forma...

Ama ben Aston Villa ve Beyaz Formadan alacam en azindan 50 milyon euroluk harcamanin karsliginda 2 forma alacagim...
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ya Allah askina birakin bu isleri. Cubuklu forma cikarmak zor ismis. Ben 2 dk'da tasarliyayim size bi tane cubuklu forma hemde bu Nike'daki muazzam tasarimcilardan 1000 kat daha iyi olur adim gibi eminim. Trabzonspor buyuk kuluptur, Nike'in cikardigi formalar antreman malzemeleri hepsi rezalet. Ne logolar uyusumda. Birisi yukarda, birisi asagda, birisi yamuk. Sonra essek kadar Avea logolar tam gobek ustunde. Tanitim bile relazet otesi. En son secilcek futbolcuylan pembe fonlar onunde tanitmislar. Bunu goren Fenerliler Galatasarylilar neder acaba????!! Sonra burda formayi elestirince kotu oluyoruz. Trabzonspor logosu olmasi yetmiyormu diyorsunuz. O zaman Lescon'lan anlassaydik. Onlar en azindan bir suru para veriyordu bize. Nasil olsa oda forma. Onun uzerinde de Trabzonspor logosu olcakti. Hatta en iyisi Kunduracilardan Mahmut Pasa'dan 11 tane penye alalim, pumanin urettigi amblemleri yapistiralim onlari satalim. Nasil olsa onlarda Trabzonspor logosu olur!! Nike resmen bizlen dalga geciyor!
        tamam sen git mahmutpaşadan al ozaman napalım yalvarıp yakarıcak halimiz yok sonuçta hepimiz trabzonspor taraftarıyız kulübün iyiliğini düşünüyoruz ama galiba mahmutpaşanın da iyiliğini düşünenler var

amblemlerin reklamların vs. bizim trabzonda yapıştırıldığını, nike'ın bunlarla bir alakası olmadığını söyleye söyleye dilimde tüy bitti ama yok inatla okumamakta inat ediliyor..

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ya Allah askina birakin bu isleri. Cubuklu forma cikarmak zor ismis. Ben 2 dk'da tasarliyayim size bi tane cubuklu forma hemde bu Nike'daki muazzam tasarimcilardan 1000 kat daha iyi olur adim gibi eminim. Trabzonspor buyuk kuluptur, Nike'in cikardigi formalar antreman malzemeleri hepsi rezalet. Ne logolar uyusumda. Birisi yukarda, birisi asagda, birisi yamuk. Sonra essek kadar Avea logolar tam gobek ustunde. Tanitim bile relazet otesi. En son secilcek futbolcuylan pembe fonlar onunde tanitmislar. Bunu goren Fenerliler Galatasarylilar neder acaba????!! Sonra burda formayi elestirince kotu oluyoruz. Trabzonspor logosu olmasi yetmiyormu diyorsunuz. O zaman Lescon'lan anlassaydik. Onlar en azindan bir suru para veriyordu bize. Nasil olsa oda forma. Onun uzerinde de Trabzonspor logosu olcakti. Hatta en iyisi Kunduracilardan Mahmut Pasa'dan 11 tane penye alalim, pumanin urettigi amblemleri yapistiralim onlari satalim. Nasil olsa onlarda Trabzonspor logosu olur!! Nike resmen bizlen dalga geciyor!

Logo amblem vs yapıştırma konusunda Nike'ı suçlaman hatadır. Onları kimin yapıştırdığını biliyor musun?

Nike seninle dalga geçmiyor sen Trabzonspor'un formalarıyla dalga geçiyorsun..

Yorum

• arkadaşlar beyaz forma ben goremedim

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sizden ricam, benim iznim olmadan benim mesajlarımı başka sitelere koymayın.
              Başka yerlerdeki insanların tepkilerini bilmiyorum ve sadece ve sadece BMN'de yazıyorum.

Benim bilgim dışında istemediğim polemiklerin bir parçası olmak istemiyorum.

Yaptığım tasarımlar -benim bilgim ve dahlim dışında- yeterince dolaştı sitelerde, bari şurada konuştuklarımız aramızda kalsın.

Lütfen.
              Bu uyarıyı dikkate alalım arkadaşlar.

Sonra malum zavallılarla muhatap olmuyoruz diye kendilerince yazıp çizip iftarlarla dozaj yükseltebiliyorlar. E bizde boş durmuyoruz tabi ne yapıyoruz ? "boşveer salla gitsin" diyoruz.

Bizim yerimiz mekanımız burası ne derdi sıkıntısı olan varsa "Adam" gibi burda yazacak söyleyecek. Onun haricindeki taşımalar dedikoducular bizi bağlamıyor. Hani derler ya "malzeme vermeyin" aynen öyle işte...
              En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 25.07.2008, 15:33.
              Trabzonspor √
              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
              İki Renk ve Asalet √
              BordoMavi.Net √

Yorum

• Bir firma için yeni sezon hazırlıkları sadece forma tasarımı değil. Binlerce parçadan oluşan kocaman bir kolleksiyondan bahsediyoruz. Bu kolleksiyonun tasarımının, üretiminin, pazarlanmasının zaman alması kadar doğal bir süreç yok. Dünyanın dört bir yanında sizin kadar yeni formalarını heyecan ve merakla bekleyen milyonlarca insan var. Nike bu işi profesyonelce ve bilinçli yapıyor yıllardır. Nike gibi firmaların forma ve ürünler için en az bir yıl istemelerini bu bakımdan makul karşılamak gerekiyor.

İlk kez Avrupa şampiyonası ile görücüye çıkan 2008 / 2009 sezonu Nike tasarımlarının ne kadar zaman önceden tasarım, sunum, üretim sürecinden geçtiğini biliyor muyuz. Biz şimdiki modelleri tartışıp duralım, adamlar çoktan bir sonraki sezonun çizgilerini oluşturmak için tasarım büroları, ajanslar harıl harıl çalışıyor. Milyonlarca parça üründen ve kocaman bir sistemden bahsediyoruz. O binlerce tasarım, onların teknik hazırlığı, reklam çekimleri, internet siteleri, üretimi, dağıtımı, bizim gibi uğraştıkları yüzlerce takım ve kurum kolay değil. Barcelona değiliz ki onun kadar söz sahibi olalım. Kabul edelim bizim fazla ekonomik gücümüz yok. Öyle istediniz diye herkes her şeyi yapmıyor maalesef.

Çubuklu formanın neden bu kadar uzun sürdüğü meselesi de aynı temellere dayanıyor. Bir yönden dezavantaj gibi görünen bir avantajımız var: dünya üzerinde renkleri koyu bordo açık mavi olup, sponsoru Nike olan ve çubuklu forma giyen ikinci bir takım yok. Nike bize özel önce kumaş rengi tutturmak ve sıfırdan üretmek zorunda. İstediğiniz renk ve kalitede kumaş üretmek de zaman ve maliyet isteyen bir iş. Bir tane forma yapmıyorsunuz, tek beden yapmıyorsunuz, onbinlerce formanın da aynı kalite ve renkte olması lazım.

Bu arada daha önce imzaladıkları sözleşmeler ve çok önceden belli olan bir iş akışları da var. Nike Türkiye bile olsanız bağlı olduğnuz markanın stratejisi dışında kafanıza her esen işi yapamazsınız. Üstelik çubuklu formalar -bütün markalarda olduğu gibi- düz formaların aksine aynı kumaşa ekstra renk baskısı ile yapılıyor. Dolayısıyla çubuklu formanın, her zaman düz zeminli formalardan daha fazla üretim süresinin olması normal. Barcelona veya sponsoru belli olan Nike olsun olmasın, formalar çıktığı tarihten çok çok önce karar verilen, üretilen formalar. Daha tabiri caizse bizim sözleşmenin mürekkebi kurumadı.

Olayları sadece taraftar yönünden değerlendirmek eksik kalıyor. İşin üretici, yönetim piyasa gibi bir çok ayağı var.

İyi ki sponsorumuz Nike olmuş, şu süreci başka bir marka ile yaşasaydık olacakları tahmin edemiyorum.
                Nike önümüzdeki dönem bizdeki bütün acemilere ve işini iyi yapamayanlara ve şu sabırsız taraftara rağmen bir sistem oturtacak ve hepimizi fazlasıyla memnun edecektir.

Yeter ki biz anlayışlı ve sabırlı olalım.

Her şeyin hayırlısı...
                En son a f s tarafından düzenlendi; 25.07.2008, 15:35.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak baskurtb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sevgili kardeşim(yaşını bilmediğimden böyle hitap ediyorum) neden ciddiye alınmadığımızı düşünüyorsun? forma yapımı gerçekten uzun ve zahmetli bir iş.. çok usta olduğum söylenemez ama bu konuda bilgili olduğumu düşünüyorum.. formadaki desen çizgi ayrıntı flan arttırıldıkça formanın yapım süresi de uzuyor haliyle lütfen.. insanlar zaten gergin.. biraz sakinlik..

sevgili renkdaşım yazım gayet net.ne demek istediğimi anlamadın sanırım.tekrar oku istersen
                  diğerlerinden farklı...öteki...
                  Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                  2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ya inanırmsınız formalar süper geldi gözüme..Simetri olayıda yok

formalar abartildigi kadar kötü degil...turunc forma güzel fakat Yakesi olmamis...aynisi Bordo forma icin e gecerli....beyaz forma güzel...cubuklu forma olmamasi berbat oldu ama ne yapalim..

6 ay önce anlasma olsaydi degesik formalar olurdu ne yapalim kisa sürede ancak bukadar demeki...ama asil formalar seneye...
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

şu resmi çeken görevli ile görüşüp birkaç soru sormam lazım

soru belli NEYİN PEŞİNDESİN ???

Yorum

• İlk olarak hamsi_74 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        arkadaşlar beyaz forma ben goremedim

Yorum

• Formalar hakkında genel olarak yapılan yorumların aksine ben beyaz ve parçalıyı gayet güzel buldum.
                          Hatta parçalının uzun kollusunun çok tutacağına inanıyorum.

Yorum

• Gaziosmanpaşa'daki TsClupa formaların 3 çeşidi gelmiş.Yarın satışa sunuluyor..

Yorum

• İlk olarak hamsi_74 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arkadaşlar beyaz forma ben goremedim

...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Allahalla versinler logoları biz basalım ne bu rezalet ya...

Bu arada şu bizim meşhur tasarımları bir teksil atölyesine versek kaça patlar yaparlar bize acep

85 YTL den ucuz olacagı kesin =)

Yorum

Yükleniyor...
                                X