Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak tmrst tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu ana kadar gördüğüm en kötü trabzonspor formaları...yani hiç birisi mi güzel olmaz...
kesinlikle fiyasko..internette dolaşan formalar vardı..4 tanesini de almayı düşünüyordum..ama bunlar rezalet..
hiçbirini almam..
Yorum
-
İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleöyle herkes gördü
kendi gözlerinle,canlı olarak hiç gördün mü,elleyip kumaş kalitesine baktın mı?
bunlar internet üzerinden olacak şeyler değil
ya kardesım sızde taktınız bı gordunuzmu elledınızmı gıdıyosunuz. ınsanda goz vaz nızam var gorerekde kımsse bısey begenmeyeck.
Yorum
-
İlk olarak scayt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya kardesım sızde taktınız bı gordunuzmu elledınızmı gıdıyosunuz. ınsanda goz vaz nızam var gorerekde kımsse bısey begenmeyeck.''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
İlk olarak scayt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya kardesım sızde taktınız bı gordunuzmu elledınızmı gıdıyosunuz. ınsanda goz vaz nızam var gorerekde kımsse bısey begenmeyeck.
ayrıca ben a.villa tarzı olan ve beyaz formayı çok beğendim
Yorum
-
Ya Allah askina birakin bu isleri. Cubuklu forma cikarmak zor ismis. Ben 2 dk'da tasarliyayim size bi tane cubuklu forma hemde bu Nike'daki muazzam tasarimcilardan 1000 kat daha iyi olur adim gibi eminim. Trabzonspor buyuk kuluptur, Nike'in cikardigi formalar antreman malzemeleri hepsi rezalet. Ne logolar uyusumda. Birisi yukarda, birisi asagda, birisi yamuk. Sonra essek kadar Avea logolar tam gobek ustunde. Tanitim bile relazet otesi. En son secilcek futbolcuylan pembe fonlar onunde tanitmislar. Bunu goren Fenerliler Galatasarylilar neder acaba????!! Sonra burda formayi elestirince kotu oluyoruz. Trabzonspor logosu olmasi yetmiyormu diyorsunuz. O zaman Lescon'lan anlassaydik. Onlar en azindan bir suru para veriyordu bize. Nasil olsa oda forma. Onun uzerinde de Trabzonspor logosu olcakti. Hatta en iyisi Kunduracilardan Mahmut Pasa'dan 11 tane penye alalim, pumanin urettigi amblemleri yapistiralim onlari satalim. Nasil olsa onlarda Trabzonspor logosu olur!! Nike resmen bizlen dalga geciyor! 2 seneden once tasarimlari kullanarak bize forma yapmis, ben boyle rezalet gormedim. Anakaraspor'un gecen sezonki formalari kullaniyoruz su an. Milli takimin 2 yil onceki formalarini kullaniyoruz. Hayatimda boyle rezalet gormedim.En son TSKara61 tarafından düzenlendi; 25.07.2008, 15:24.
Yorum
-
İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa Allah askina birakin bu isleri. Cubuklu forma cikarmak zor ismis. Ben 2 dk'da tasarliyayim size bi tane cubuklu forma hemde bu Nike'daki muazzam tasarimcilardan 1000 kat daha iyi olur adim gibi eminim. Trabzonspor buyuk kuluptur, Nike'in cikardigi formalar antreman malzemeleri hepsi rezalet. Ne logolar uyusumda. Birisi yukarda, birisi asagda, birisi yamuk. Sonra essek kadar Avea logolar tam gobek ustunde. Tanitim bile relazet otesi. En son secilcek futbolcuylan pembe fonlar onunde tanitmislar. Bunu goren Fenerliler Galatasarylilar neder acaba????!! Sonra burda formayi elestirince kotu oluyoruz. Trabzonspor logosu olmasi yetmiyormu diyorsunuz. O zaman Lescon'lan anlassaydik. Onlar en azindan bir suru para veriyordu bize. Nasil olsa oda forma. Onun uzerinde de Trabzonspor logosu olcakti. Hatta en iyisi Kunduracilardan Mahmut Pasa'dan 11 tane penye alalim, pumanin urettigi amblemleri yapistiralim onlari satalim. Nasil olsa onlarda Trabzonspor logosu olur!!
1- tasarım da cok onemlidir uzun surebilir
2 asıl uzun suren ama imalat. duzgun dikiş vs. vs..Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
-
İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa Allah askina birakin bu isleri. Cubuklu forma cikarmak zor ismis. Ben 2 dk'da tasarliyayim size bi tane cubuklu forma hemde bu Nike'daki muazzam tasarimcilardan 1000 kat daha iyi olur adim gibi eminim. Trabzonspor buyuk kuluptur, Nike'in cikardigi formalar antreman malzemeleri hepsi rezalet. Ne logolar uyusumda. Birisi yukarda, birisi asagda, birisi yamuk. Sonra essek kadar Avea logolar tam gobek ustunde. Tanitim bile relazet otesi. En son secilcek futbolcuylan pembe fonlar onunde tanitmislar. Bunu goren Fenerliler Galatasarylilar neder acaba????!! Sonra burda formayi elestirince kotu oluyoruz. Trabzonspor logosu olmasi yetmiyormu diyorsunuz. O zaman Lescon'lan anlassaydik. Onlar en azindan bir suru para veriyordu bize. Nasil olsa oda forma. Onun uzerinde de Trabzonspor logosu olcakti. Hatta en iyisi Kunduracilardan Mahmut Pasa'dan 11 tane penye alalim, pumanin urettigi amblemleri yapistiralim onlari satalim. Nasil olsa onlarda Trabzonspor logosu olur!!
yapsana bana ordan 2 çubuklubirinde domates yok..
Hadi eyvallah..
Yorum
-
2)tanıtım ve amblemden nike'ı sorumlu tutamazsın
3)lescon'un ve nike'ın verdiği parayı nerden biliyorsun kaynak verde bizde öğrenelim
Yorum
-
İlk olarak tmrst tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu ana kadar gördüğüm en kötü trabzonspor formaları...yani hiç birisi mi güzel olmaz...
kesinlikle fiyasko..internette dolaşan formalar vardı..4 tanesini de almayı düşünüyordum..ama bunlar rezalet..
hiçbirini almam..İlk olarak tmrst tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleüzerine ts arması konulacak forma bez parçası olmamalı..çuvaldan başka bişey değil yeni formalar..
İlk olarak scayt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya kardesım sızde taktınız bı gordunuzmu elledınızmı gıdıyosunuz. ınsanda goz vaz nızam var gorerekde kımsse bısey begenmeyeck.
İlk olarak 10r22k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence bu seneki en güzel forma bu inş bu forma ile cok sampionluk görecegiz...
Yorum
-
İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülela sen ne gada biliysın yaa
yapsana bana ordan 2 çubuklubirinde domates yok..
pele good , maradona better , george best
Yorum
Yorum