Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tmrst tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu ana kadar gördüğüm en kötü trabzonspor formaları...yani hiç birisi mi güzel olmaz...
    kesinlikle fiyasko..internette dolaşan formalar vardı..4 tanesini de almayı düşünüyordum..ama bunlar rezalet..
    hiçbirini almam..
    tüh battı kulüp desene ne olur al
    Hadi eyvallah..

Yorum

Şu ana kadar gördüğüm en kötü trabzonspor formaları...yani hiç birisi mi güzel olmaz...
      kesinlikle fiyasko..internette dolaşan formalar vardı..4 tanesini de almayı düşünüyordum..ama bunlar rezalet..
      hiçbirini almam..
      O tasarımları internete "İşte Trabzonspor'un yeni formaları" diye sunanlara sormak lazım

Yorum

• arkadaşlar formalar çok düz. biraz şekilli olsa.bende hayal kırıklığına uğradım.

Yorum

• üzerine ts arması konulacak forma bez parçası olmamalı..çuvaldan başka bişey değil yeni formalar..
          KİMSE,SENİN KADAR, YÜREKTEN SEVİLEMEZ...

Yorum

• bence bu seneki en güzel forma bu inş bu forma ile cok sampionluk görecegiz...
            10R...ts...10R...ts 10R-burak

Yorum

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              öyle herkes gördü
              kendi gözlerinle,canlı olarak hiç gördün mü,elleyip kumaş kalitesine baktın mı?
              bunlar internet üzerinden olacak şeyler değil

ya kardesım sızde taktınız bı gordunuzmu elledınızmı gıdıyosunuz. ınsanda goz vaz nızam var gorerekde kımsse bısey begenmeyeck.

Yorum

• İlk olarak scayt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ya kardesım sızde taktınız bı gordunuzmu elledınızmı gıdıyosunuz. ınsanda goz vaz nızam var gorerekde kımsse bısey begenmeyeck.
                Kendi adına konuş...
                ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak scayt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ben eminim çoğu kişi formayı aldıktan sonra fikir değiştirecek
                  ayrıca ben a.villa tarzı olan ve beyaz formayı çok beğendim

Yorum

• Ya Allah askina birakin bu isleri. Cubuklu forma cikarmak zor ismis. Ben 2 dk'da tasarliyayim size bi tane cubuklu forma hemde bu Nike'daki muazzam tasarimcilardan 1000 kat daha iyi olur adim gibi eminim. Trabzonspor buyuk kuluptur, Nike'in cikardigi formalar antreman malzemeleri hepsi rezalet. Ne logolar uyusumda. Birisi yukarda, birisi asagda, birisi yamuk. Sonra essek kadar Avea logolar tam gobek ustunde. Tanitim bile relazet otesi. En son secilcek futbolcuylan pembe fonlar onunde tanitmislar. Bunu goren Fenerliler Galatasarylilar neder acaba????!! Sonra burda formayi elestirince kotu oluyoruz. Trabzonspor logosu olmasi yetmiyormu diyorsunuz. O zaman Lescon'lan anlassaydik. Onlar en azindan bir suru para veriyordu bize. Nasil olsa oda forma. Onun uzerinde de Trabzonspor logosu olcakti. Hatta en iyisi Kunduracilardan Mahmut Pasa'dan 11 tane penye alalim, pumanin urettigi amblemleri yapistiralim onlari satalim. Nasil olsa onlarda Trabzonspor logosu olur!! Nike resmen bizlen dalga geciyor! 2 seneden once tasarimlari kullanarak bize forma yapmis, ben boyle rezalet gormedim. Anakaraspor'un gecen sezonki formalari kullaniyoruz su an. Milli takimin 2 yil onceki formalarini kullaniyoruz. Hayatimda boyle rezalet gormedim.
                    En son TSKara61 tarafından düzenlendi; 25.07.2008, 15:24.

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ya Allah askina birakin bu isleri. Cubuklu forma cikarmak zor ismis. Ben 2 dk'da tasarliyayim size bi tane cubuklu forma hemde bu Nike'daki muazzam tasarimcilardan 1000 kat daha iyi olur adim gibi eminim. Trabzonspor buyuk kuluptur, Nike'in cikardigi formalar antreman malzemeleri hepsi rezalet. Ne logolar uyusumda. Birisi yukarda, birisi asagda, birisi yamuk. Sonra essek kadar Avea logolar tam gobek ustunde. Tanitim bile relazet otesi. En son secilcek futbolcuylan pembe fonlar onunde tanitmislar. Bunu goren Fenerliler Galatasarylilar neder acaba????!! Sonra burda formayi elestirince kotu oluyoruz. Trabzonspor logosu olmasi yetmiyormu diyorsunuz. O zaman Lescon'lan anlassaydik. Onlar en azindan bir suru para veriyordu bize. Nasil olsa oda forma. Onun uzerinde de Trabzonspor logosu olcakti. Hatta en iyisi Kunduracilardan Mahmut Pasa'dan 11 tane penye alalim, pumanin urettigi amblemleri yapistiralim onlari satalim. Nasil olsa onlarda Trabzonspor logosu olur!!
                      ya arkadaslar

1- tasarım da cok onemlidir uzun surebilir
                      2 asıl uzun suren ama imalat. duzgun dikiş vs. vs..
                      Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                      İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Yarın düğüm çözülür fazla tartışmaya gerek yok gidip görünce üstüze giyince birde sırtına isim yazdırınca o formalardan kralı olmaz .
                        ŞANLI TRABZON

Yorum

Ya Allah askina birakin bu isleri. Cubuklu forma cikarmak zor ismis. Ben 2 dk'da tasarliyayim size bi tane cubuklu forma hemde bu Nike'daki muazzam tasarimcilardan 1000 kat daha iyi olur adim gibi eminim. Trabzonspor buyuk kuluptur, Nike'in cikardigi formalar antreman malzemeleri hepsi rezalet. Ne logolar uyusumda. Birisi yukarda, birisi asagda, birisi yamuk. Sonra essek kadar Avea logolar tam gobek ustunde. Tanitim bile relazet otesi. En son secilcek futbolcuylan pembe fonlar onunde tanitmislar. Bunu goren Fenerliler Galatasarylilar neder acaba????!! Sonra burda formayi elestirince kotu oluyoruz. Trabzonspor logosu olmasi yetmiyormu diyorsunuz. O zaman Lescon'lan anlassaydik. Onlar en azindan bir suru para veriyordu bize. Nasil olsa oda forma. Onun uzerinde de Trabzonspor logosu olcakti. Hatta en iyisi Kunduracilardan Mahmut Pasa'dan 11 tane penye alalim, pumanin urettigi amblemleri yapistiralim onlari satalim. Nasil olsa onlarda Trabzonspor logosu olur!!
                          la sen ne gada biliysın yaa

yapsana bana ordan 2 çubuklu birinde domates yok..
                          Hadi eyvallah..

Yorum

1)sorun tasarlamak değil üretmek
                            2)tanıtım ve amblemden nike'ı sorumlu tutamazsın
                            3)lescon'un ve nike'ın verdiği parayı nerden biliyorsun kaynak verde bizde öğrenelim

Yorum

hiçbirini almam..
                              İlk olarak tmrst tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              üzerine ts arması konulacak forma bez parçası olmamalı..çuvaldan başka bişey değil yeni formalar..
                              kardeşim almayacaksan lütfen

İlk olarak scayt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              nasıl kimse birşey beğenmeyecek lütfen kendi adınıza konuşun.. formalara ayrı ayrı tek tek uzun uzun incelediğin zaman eminim ki hoşlanacaksın.. sadece beklentileriniz çok yüksekti sanırsam bu yüzden büyük bir hayal kırıklığı oldu.. lower expectation diye bir kavram var yani beklentileri düşük tutup hayal kırıklığını en aza indirmek gibi.. keşke bunu formalar çıkmadan önce biraz düşünebilmiş olsaydık..

İlk olarak 10r22k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bence bu seneki en güzel forma bu inş bu forma ile cok sampionluk görecegiz...
                              açıkça söylemek gerekirse ilk gördüğümde bu formayı ben de hiç beğenmemiştim ama inceleyerek gerçekten de sezonun en güzel formalarından olduğuna kanaat getirdim

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                la sen ne gada biliysın yaa

yapsana bana ordan 2 çubuklu birinde domates yok..
                                biri acısız olsun ççç
                                pele good , maradona better , george best

Yorum

Yükleniyor...
                                X