Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yako tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    K@ndemir hayrola, ayagını mı kırdın? Buyuk gecmıs olsun. Bu sıcakta hıc cekılmez...
    evet abi kırıdım çok sağol!dediğin gibi hiç çekilmiyor

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu da bordo agırlıklı tasarımım ama buna kaç yıldır formalarımızda eksik olan Türk Bayragını da koydum belki böylesi daha güzeldir diye düşündüm
      şu formaları kartonların üzerinde gördükçe çıldıracak gibi oluyorum.
      Adamlar resmen küfrediyor bize yaaa......
      İşte taraftar budur.

Yorum

• pumadan yapmasını istediğim forma

elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
        TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
        legends never die ...

Yorum

• elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
          legends never die ...

Yorum

• Barça

İlk olarak The Legend tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Barcelona maçını seyretmişsiniz anlaşılan gönderdiğiniz tasarım Nike'in.
            Ama biz bu sene puma giyiyoruz maalesef. Keşke Kappa olsaydı.
            Güzel olurdu ama olacağını hiç sanmıyorum.

formanın orijinali bu linkte

Visit the official online store of FC Barcelona. Get the latest kits, merchandising and gifts for the blaugrana fans.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• abi bu nike a özgü bi tasarım değilki.isteyen herkes kullanabilir(çubukluda olduğu gibi).zaten barcelonanın formasından renkleri değiştirdim.benim istediğim bu tip parçalı forma yapılmasıdır.puma bunu yapamazsada eyvallah derim.
              legends never die ...

Yorum

• geçen seneki çubuklu nike barce formasıdır

yaptum ona yandan çizgi oldu yeni tasarım
                En son The Legend tarafından düzenlendi; 18.08.2006, 15:21.
                legends never die ...

Yorum

• ben nike nin milli takımlara yaptığı formaları çok sade buluyorum ama şu barça ya yaptığı formalar süper . bizimde öyle biraz daha tasarımlı olursa iyi olur . tasarım 0 ben o kadar düz bir t-shirt bile almıyorum .

Yorum

• çubuklu tasarımım

inşallah güzel olmustur çubuklu formamız hemen hemen aynısı olacagını düşünüyorum... buyrun resim

Yorum

• buyrun....

Yorum

• bu formaları nasıl yapıyosunuz ya hele halit in eklediği sanki gerçek forma. bence gayet de güzel.
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          buyrun....

yahu halıt sen mı yaptın yoksa puma da tanıdıgın varda cubuklu formanın resmınımı cektın.cok ıyı olmus valla.

yahu bıde su avea logosunu koymasa sadece avea yazsa olmazmı.logoda logo olsa herrenge burunuyo.ne anlamı varkı zaten.rengı sabıt degıl.

Yorum

• İlk olarak gkalmuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yahu halıt sen mı yaptın yoksa puma da tanıdıgın varda cubuklu formanın resmınımı cektın.cok ıyı olmus valla.

yahu bıde su avea logosunu koymasa sadece avea yazsa olmazmı.logoda logo olsa herrenge burunuyo.ne anlamı varkı zaten.rengı sabıt degıl.
                            Çubuklu forma satışlarım başlamıştır yok abi yaf keşke böle yapsalar baksana ne güzel durur takımda bu forma BMN moderatörlerine sesleniyorum bu resimi yönetime ve TS club a gönderemezmiyiz belki akıllarına gelir taraftarın çubuklu forma aşkı

Yorum

• şu an urettıklerı formalar dışarda gıymek için ideal ama kesınlıkle maçlara bı formalarla çıkmamalıyız maçlarda çubuklu formalarla çıkmalıyız
                              sorma neden...
                              hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

• halitin resmini görünce bi an sevindim bu yeni çubuklu formalar diye..harika olmuş dicektim ki formalar bunlar deilmiş
                                bu arada tebrikler halit şu sitede çizilen en güzel forma...

Yorum

Yükleniyor...
                                X