İlk olarak Yako tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu da bordo agırlıklı tasarımım ama buna kaç yıldır formalarımızda eksik olan Türk Bayragını da koydum belki böylesi daha güzeldir diye düşündüm
Adamlar resmen küfrediyor bize yaaa......İşte taraftar budur.
Yorum
-
Barça
İlk olarak The Legend tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Barcelona maçını seyretmişsiniz anlaşılan gönderdiğiniz tasarım Nike'in.
Ama biz bu sene puma giyiyoruz maalesef. Keşke Kappa olsaydı.
Güzel olurdu ama olacağını hiç sanmıyorum.
formanın orijinali bu linkte
Yorum
-
abi bu nike a özgü bi tasarım değilki.isteyen herkes kullanabilir(çubukluda olduğu gibi).zaten barcelonanın formasından renkleri değiştirdim.benim istediğim bu tip parçalı forma yapılmasıdır.puma bunu yapamazsada eyvallah derim.elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
legends never die ...
Yorum
-
En son The Legend tarafından düzenlendi; 18.08.2006, 15:21.elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
legends never die ...
Yorum
-
İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebuyrun....
yahu halıt sen mı yaptın yoksa puma da tanıdıgın varda cubuklu formanın resmınımı cektın.cok ıyı olmus valla.
yahu bıde su avea logosunu koymasa sadece avea yazsa olmazmı.logoda logo olsa herrenge burunuyo.ne anlamı varkı zaten.rengı sabıt degıl.
Yorum
-
İlk olarak gkalmuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyahu halıt sen mı yaptın yoksa puma da tanıdıgın varda cubuklu formanın resmınımı cektın.cok ıyı olmus valla.
yahu bıde su avea logosunu koymasa sadece avea yazsa olmazmı.logoda logo olsa herrenge burunuyo.ne anlamı varkı zaten.rengı sabıt degıl.yok abi yaf keşke böle yapsalar baksana ne güzel durur takımda bu forma BMN moderatörlerine sesleniyorum bu resimi yönetime ve TS club a gönderemezmiyiz belki akıllarına gelir taraftarın çubuklu forma aşkı
Yorum
Yorum