Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cakirahmed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    formaları görmeden diyorsun madem internet imkanın var gir sitelere bak formalara nasılmış diye

sen elbiselerini resimle mi alıyorsun?
    Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
    İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Komik ya ..
      Kusura bakmayın ama bu kafayla çok daha bekleriz şampiyonluk için..
      mesajdaki ironiyi söylemek mi lazım illa
      Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şakası bile hoş değil

Yorum

Komik ya ..
          Kusura bakmayın ama bu kafayla çok daha bekleriz şampiyonluk için..

kesinlikle yanlış anladın..

Yorum

bi altta belirttim onu da ben

Yorum

• ben burdaki bir kac kisiye bir sorum olacak forma aceleye geldi onun icin gecen senenin formalarini gönderdiler renkler uyuyor diye gecen sene bordo mavi cubuklu forma yoktu onun icin cubuklu formamis yok tama hersey kabul hepsinde hakkisiniz kendinizce, ozaman bana bu sorunun cvpini verin, bizim renkler aston villaninki gibi dimi ozaman nike firmasi niye bu bu sene aston villa icin yapilan formalari göndermiyorda gecen seneki formayi gönderiyor ? bunu cvpin verin bana tamam hersey tamam dicem

Yorum

• Bir Rica

Sizden ricam, benim iznim olmadan benim mesajlarımı başka sitelere koymayın.
                Başka yerlerdeki insanların tepkilerini bilmiyorum ve sadece ve sadece BMN'de yazıyorum.

Benim bilgim dışında istemediğim polemiklerin bir parçası olmak istemiyorum.

Yaptığım tasarımlar -benim bilgim ve dahlim dışında- yeterince dolaştı sitelerde, bari şurada konuştuklarımız aramızda kalsın.

Lütfen.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Şakası bile hoş değil
                  anladın sen onu genç
                  Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak Murat_1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kesinlikle yanlış anladın..
                    Öle oldu biraz

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      formaları daha görmeden bile begenmeyenlere en guzel hicivli mesaj

Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı

barış kardeş görmediysen işte formalar
                      BU SESSİZLİK HİÇ HOŞUMA GİTMİYOR....

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ben burdaki bir kac kisiye bir sorum olacak forma aceleye geldi onun icin gecen senenin formalarini gönderdiler renkler uyuyor diye gecen sene bordo mavi cubuklu forma yoktu onun icin cubuklu formamis yok tama hersey kabul hepsinde hakkisiniz kendinizce, ozaman bana bu sorunun cvpini verin, bizim renkler aston villaninki gibi dimi ozaman nike firmasi niye bu bu sene aston villa icin yapilan formalari göndermiyorda gecen seneki formayi gönderiyor ? bunu cvpin verin bana tamam hersey tamam dicem
                        aston villa armalarını söküp bizimkileri yapıstırmak mı?

Yorum

• basel yeni sezon formları ardaki farka bak
                          ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                          KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

anladın sen onu genç

Herkesden özür diliyorum yanlış anlaşılma oldu

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ben burdaki bir kac kisiye bir sorum olacak forma aceleye geldi onun icin gecen senenin formalarini gönderdiler renkler uyuyor diye gecen sene bordo mavi cubuklu forma yoktu onun icin cubuklu formamis yok tama hersey kabul hepsinde hakkisiniz kendinizce, ozaman bana bu sorunun cvpini verin, bizim renkler aston villaninki gibi dimi ozaman nike firmasi niye bu bu sene aston villa icin yapilan formalari göndermiyorda gecen seneki formayi gönderiyor ? bunu cvpin verin bana tamam hersey tamam dicem
                              aston villa demiştir ki bize yaptığını kimseye yapmayacaksın

ama geçen sene yaptıklarının bi bağlayıcılığı kalmamış olabilir.. yeni sezonu yaptırmamıştır

her şeyi bilemeyiz ama renklerimiz kesinlikle aston villanın renkleri değil.. onların bordosu daha açık
                              Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak cakirahmed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                http://www.ajansspor.com/futbol/supe...a_cikiyor.html
                                barış kardeş görmediysen işte formalar
                                öyle herkes gördü
                                kendi gözlerinle,canlı olarak hiç gördün mü,elleyip kumaş kalitesine baktın mı?
                                bunlar internet üzerinden olacak şeyler değil

Yorum

Yükleniyor...
                                X