Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak yenteli_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiliyorum
Yorum
-
[quote=stormtiger61;1534319]İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Umarim bir daha asla bu resimdeki formalari gormek zorunda kalmayiz. Ya bordo forma ya da turuncu digerleri gercekten yalan. Hele bu resmen bir facia ve hatta facia dan da ote bir felaket. Isin dogrusu tekstil den anlamama ragmen ben bile daha iyisini yapabilirdim dogrusu. Hem de cok daha iyisini. Bu resim nike in bizimle gectigi dalganin resmidir bence.Nasıl bir şey var kafanda. Altın yaldızlı fosforlu cancanlı bir şeymi
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Linfield yeni sezon formaları.
Bu fotoğrafa bakan herkes formadan önce taşıyan kızın güzelliğinden etkilenip Aa! ne güzel forma der.
Dünya üzerinde de bizden başka kimsede resmi formasını bu kadar sorgulamaz. Hayır daha önce sanki diğer markalara ve formalara yaklaşımımız aynı olsa gam yemeyeceğim. Ne güzel dünya markası bir sponsorumuz olmuş. Bizim renklerimizde güzel güzel formalar yapmışlar ( olumsuz şartlara rağmen )
Seneye çok daha güzellerini yapacaklar üstelik.
Fikirlerimizi duygularımızı elbette paylaşalım, zevkler tartışılmaz fakat aklı selim gibi bir ortak zevki selim de var.
Güzel her zaman güzeldir. Bu seneki formalarımız bu anlamda güzeldir. Taraftarımızın ilk günkü -büyük ihtimalle resmi sitedeki o kötü fotoğraflardan kaynaklanan- anlık tepkileri dışında yaklaşımları büyük oranda olumlu. Formalara olan ilgi ve yok satması bunun göstergesi değil mi?
Hala formamızı beğenmemekte ısrar edenlerin ise dünya üzerinde başka bir formayı beğenebileceklerini sanmıyorum.
Her şey güzel olacak. 41.yılımızda yeni formalarımızla büyük başarılara doğru.
- Abi iyi diyorsun da baksana arma ile logonun hizası aynı değil, skandal
- Nassi!?En son a f s tarafından düzenlendi; 02.08.2008, 12:41.
Yorum
-
Dinamo Bükreş yeni sezon formaları BMN farkı ile:
Ve Partizan
En son a f s tarafından düzenlendi; 02.08.2008, 13:29.
Yorum
-
-
[quote=My;1534448]
İlk olarak stormtiger61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAmma abarttın be hemşerimNasıl bir şey var kafanda. Altın yaldızlı fosforlu cancanlı bir şeymi
Yorum
-
İlk olarak Benny. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar istanbula geldimde nerden forma alabilirm....Eski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
Yorum