Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnşaallah Nayk seneye süper formalar hazırlar ...

Ben razıyım lafımı yemeye ...

Gerçi laf yiyecek bir durum yok formalar ortada ...

Gelecek seneki formalarla ilgili bir çekince belirtmedim ...
    RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• formalar gercekten bır harıka yonetıme cok tesekkur edıyorum... hepsınden alacaz ınsallah... hersey super gıdıyor formalar super otesı olmus ben sabahdan kuyruğa gırecem ohhh beaa sonunda..
      bir SEVDADIR trabzon.......

Yorum

• Formalar harika olmasada almak zorundayız.

Yorum

• İlk olarak Emin Danışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar ben gecen sezon oynadığım takımda NİKE forma giydim,inanın benim giydiğim forma TRABZONSPOR a yapılan formadan kat kat iyi,

Trabzonspor bu kadar sıradanlaştırılamaz.Nerde tanıtım,sen süper kadro kurmuşsun tanıtım yaptığın şekle bak,Bir de eziklerin yapacağı tanıtıma bak.Bizleri ayağa düşürdüler tanıtım konusunda.
          Uzun uzun degil de kısa kısa yazmak lazım heralde ki anlasılsın. bi de bole deneyelim.

1 -formayı giydiniz mi arkadaslar. gercegini gordunuz mu.

2- taaa en bastan yeni formaların bi dahaki sene cıkacagı biliniyordu. bilmeyenler aylar onceki yazıları okusun.

3- yonetim bu anlasmadan para ve prestij kazandırdı takıma. bunu bozmayalım.

4- tek kusur kullanılan armalar ve yapıstırılma sekli. yanlıs yere yapıstırılıyor forma ve kısa surede kopuyor.

5- daha once yazılanları da okuyup nasıl bi anlasma basardıgımızı anlamaları lazım bazı arkadaslarımızın. okumamıslar demek ki.

herkese sayglar sevgiler
          Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
          İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak forza61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            formalar gercekten bır harıka yonetıme cok tesekkur edıyorum... hepsınden alacaz ınsallah... hersey super gıdıyor formalar super otesı olmus ben sabahdan kuyruğa gırecem ohhh beaa sonunda..

babacım resmı sıtede yayınlanan formalardan bahsedıyorsun degımı? yoksa sehır sehır baska bır forma mı cıkarıyor trabzonspor. anlamıyorum kı ben ya. bu formaların neresı super arkadaslar. bızım sıtemızde daha guzel formalar cızılmıstı.

Yorum

• İlk olarak Trkz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Formalar harika olmasada almak zorundayız.

Herkes böyle düşünse sorun yok zaten ama hiç sanmıyorum böyle düşünüleceğini...
              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Arkadaşlar kendi aramızda tartışmanın kimseye zararı olmaz ... Zaten forumlar bilgi yorum paylaşmak için yapılıyor. Formaları beğenmeyen arkadaşlara yapılan Trabzonspor a köstek oluyorlar yakıştırmaları hoş değil.. Burdaki herkes Trabzonsporun başarısını istiyor.. Formalar hakkındaki benim yorumuma gelince formaları bende beğenmedim beğenenleri de anlayamıyorum hiç bir şekilde ama sabretmemiz lazım güzel formalar çıkacaktır. Formaları savunmayalım ama sabredelim bunlar belliki aceleye gelmiş. Biraz sabır bizim en büyük eksiğimiz sabır ve bu bize en fazla lig boyunca gerecek . İlk üstüste 2 beraberlikte yada yenilgide hemen forma olayındaki gibi isyanlara başlamayalım. HEP DESTEK TAM DESTEK . SEVGİLER SAYGILAR...

Yorum

• Ben bunu alıcam en çok bu hoşuma gitti..

Yorum

• İlk olarak tanjukeskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

aslında o kadar da kötü deil
                    ayrıca simetriye dikkat
                    yav bu formalarada kötü diyen, giysin puma'nın formasını o zaman..
                    süper forma yapmışlar işte

Yorum

• Ya inanırmsınız formalar süper geldi gözüme..Simetri olayıda yok

Yorum

• Bizde seneye alırız ozaman bize has formaları
                        Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• Kappa satışlarını kimse beklemesin zaten ...

Hayalcilik olur bu ...

Ben buradaki abilerimizin söylediklerine dayanarak bütün ümitlerimi seneye çıkacak olan formalara bağlamış bulunmaktayım ...

Ve asıl satış da o zaman olacak eminim ...
                          RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• cio_henry.14
                            Formalar ilk buraya konduğunda verdiğin tepkiyi hatırlıyorumda.Bak nasıl da değiştin.
                            ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                            Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yav bu formalarada kötü diyen, giysin puma'nın formasını o zaman..
                              süper forma yapmışlar işte

kardesım bız trabzonluyuz trabzonsporluyuz. takımımız cuval gıyse bız onu gıyerız sorun degıl. ama sadece destek olsun dıye kendımı de kandıramam. formalar cok kotu. gercekten ama her turlu sartta bır tane belkı de ıkı tane alacagız. yapacak bısey yok. sonucta takımımıza destek olmalıyız. ama kendımızı de kandırmayalım arkdaslar. formalar gercekten kotu.

ama destek ıcın her zaman varız. kı burdan sunu da soylemek ıstıyorum ben, formaları begenmedıgımız ıcın trabzonspor haını muamelesı yapmayalım. burdakı herkes trabzonsporun basarısı ıcın burda ve yazıyor. bız taraftar olarak uzerımıze dusunı her zman yaptıgımız gıbı yıne yapacagız. artık seneye dıyoruz arkdaslar.

Yorum

• Ben hala logomuzun Nike logosuna göre biraz daha aşağıda kaldığını düşünüyorum. Umarım biraz daha yukarı çekerler. Diğer takım formalarından bunu takip edebilirsiniz. Yıldız kısmı çok dikkate alınmamalı
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Yükleniyor...
                                X