İlk olarak MDanışmaz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
formayı begenmeyen arkadaslara soyluyorum sıze forma degıl gaffur pıjaması lazım ts nın forması cop olsa ben onu alıp en guzel sekılde ustumde tasırım hıcte gocunmam bundan.ts nın mılyonlarca taraftarı var elbette begenmeyenler olabılır ama bu formaları satın almazsak klube nasıl yardımımız dokunabılır...
Yorum
-
Ya beyler bırakın ALLAH aşkına yapmak istediğiniz şey nedir? Kulübe itirazlar tepkiler. Gecen yılın formalarıyla bir karşılaştırın bakalım. Sadece tanıtım kötüydü ve simetri yoktu resmi siteye yeni koydukları resimlerle onaları düzelttiler. Gecen senenin beyaz ve mavi formasını bu senenin mavi ve beyaz formasıyla karsılastırın kalite farkını görün. Lütfen sadece 1 sene boyunca olsa bile bu sene kulübe destek olalım. Hemde formalar harika kimse göstersem beğeniyor bir ts liler beğenmiyor.
Yorum
-
İlk olarak tanjukeskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
aslında o kadar da kötü deil
ayrıca simetriye dikkat
SU FORMALARİN NESİ BEGNİLMEDİKİ. ASTONVİLLA FORMASİ COK ŞIK. HELE TURUNCU T-SHİRT NIYETINE GIY. BIDE RESIM KALITELERI COK DUSUK YAKINDAN GORUN BIDE OYLE KARAR VERIN.. ATMASYONDA BIR NUMARAYIZ 20 BINLIK STADİ DOLDURMAYIZ 50 BINLIK STAD ISTERIZ.. 23 KUSUR TRANSFER ETTIK DAHA BIR HAZIRLIK MAC YAPMADIK FUTBOLCULAR DAHA BIRBIRLERININ ADLARINI OGRENMEDILER 45 PUANLAR 40 PUANLAR 17 DE 17 YAPMALAR SUPER LIG TAKIMLARI DEGIL AFRICA MAHALLE ARASI TAKIMLARDAN OLUSMUS SANKI LIGIMIZ. BU KAFA COK GIDER OF'A.. BABAM BANA OYLE DERDİ..Trabzonspor, çiçegin kokusunun yaziya dökülememe halidir benim icin.. twitter @hakankont
Yorum
-
Tekrar tekrar söylüyorum çubuksuz TRABZONSPOR forması mı olur.
Tamam çubuklu formanın çıkması biraz uzun sürebilir ama bazı arkadaşlarımızın bahsettiği rakam 6 ay sonra.Aklım almıyor 6 ay sonra çıkacak formayı ne zaman satacaksın da para kazanacaksın bu mantıklı mı ?
Forumu takip edenler bilirler çubuklu formayı görenler var hatta bu sezon bu formanın patlama yapacağını diyenler bile var.(Ali Fuat abi lafım sana değil.Senin dediklerine inanıyorum.) Peki nasıl patlama olacak 6 ay sonra mı ? Eğer öyle olacaksa nike bizi ciddiye almamıştır diye düşünüyorum.
Çünkü tek çubuklu forma yaptığı takım biz değiliz ki.Ali Fuat abi saolsun bu forumda nike giyen diğer takımların formalarını paylaştı bizimle.Hatırlayın onların çubuklu formalarını.Takım takım saymama gerek var mı hepimiz gördük.Onlara varda bize gelince mi uzun sürüyor forma çıkartmak..En son hamdi_61 tarafından düzenlendi; 25.07.2008, 15:00.diğerlerinden farklı...öteki...
Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
basel yeni sezon formları ardaki farka bak
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTekrar tekrar söylüyorum çubuksuz TRABZONSPOR forması mı olur.
Tamam çubuklu formanın çıkması biraz uzun sürebilir ama bazı arkadaşlarımızın bahsettiği rakam 6 ay sonra.Aklım almıyor 6 ay sonra çıkacak formayı ne zaman satacaksın da para kazanacaksın bu mantıklı mı ?
Forumu takip edenler bilirler çubuklu formayı görenler var hatta bu sezon bu formanın patlama yapacağını diyenler bile var.(Ali Fuat abi lafım sana değil.Senin dediklerine inanıyorum.) Peki nasıl patlama olacak 6 ay sonra mı ? Eğer öyle olacaksa nike bizi ciddiye almamıştır diye düşünüyorum.
Tek çubuklu forma yaptığı takım biz değiliz ki.Ali Fuat abi saolsun bu forumda nike giyen diğer takımların formalarını paylaştı bizimle.Hatırlayın onların çubuklu formalarını.Takım takım saymama gerek var mı hepimiz gördük.Onlara varda bize gelince mi uzun sürüyor forma çıkartmak..
Yorum
-
Göze daha hoş albenisi olan modeller olabilirdi.En son 61_ts_salih tarafından düzenlendi; 25.07.2008, 15:05.
Yorum
-
inşallah song'un giydiği formadan bir de turuncu olandan(tshırt niyetine)alıcam.sonuçta üzerinde TS amblemi varsa ne olsa giyerim(bikini hariç)Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a))
Yorum
-
İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCubuklu hatta iki cubuklu ckabilirdi. Barca modelinden birde ince cubuklu. ya bizim antreman mavi tsirtlere benzer tasarimlar avrupa kupasinda vardi forma olarak. o sekilde bir iki tane bari olmalı idi
trabzona gittiğimde alıp getireyimHadi eyvallah..
Yorum
-
Ya ben anlamıyorum tasarım yok diyorsunuz dümdüz forma diyorsunuz
Siz değil misiniz Puma zamanında "Biz sokakta-bakkalda-günlük yaşamda t-shirt gibi giyilecek forma istiyoruz. Terletmeyecek yakmayacak"
Alın işte size t-shirt gibi formalar. Nike'tan ne bekliyordunuz ki bu sene bu formalar aylar önceden belliydi. Anlaşılan siz diğer arkadaşlarımızın cancanlı forma tasarımlarını (üzerinde çizgiler, ts logosunun gölgesi, değişik işaretler vs.) Nike'ın önümüze koyacağını sandınız
Şimdi tahmin edebiliyorum "ben öyle birşey demedim" diyecekleri.
Teker teker tespit etmem imkansız ve bu benim işim değil..
Yorum
-
Forumlarda ve diğer Trabzon spor taraftar sitelerinde çıkan çizimler güzel gelmişti gözümüze kime ait çizimlerdi bilemiyorum.
Ancak bu sezonun formalarından bordo ağırlıklı olanı beğendim Turuncu forma biraz basit gibi geldi .
Şekil vs. hepsi hikaye üzerinde TRABZON SPOR ARMASI ve BORDO MAVİ renkler olduktan sonra çok laf etmeye gerek yok.ŞANLI TRABZON
Yorum
-
fiyasko
Şu ana kadar gördüğüm en kötü trabzonspor formaları...yani hiç birisi mi güzel olmaz...
kesinlikle fiyasko..internette dolaşan formalar vardı..4 tanesini de almayı düşünüyordum..ama bunlar rezalet..
hiçbirini almam..KİMSE,SENİN KADAR, YÜREKTEN SEVİLEMEZ...
Yorum
Yorum