Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şimdi acaba şöyle biraz büyük trabzonspor logosu yapılsa dikişli türünden ve şu yapıştırma logoların üstüne diksek daha iyi görünmezmi, logomuz büyük oluncada avea yazısı o kadar dikkat çekmez.
    bide estetik ameliyat olup göbeğimizi göğüs uçlarımıza diktirmemiz gerekecek
    Eğilmedik, Kırıldık defalarca....

Yorum

• amblemlin yanlış yerde oluşunun sorumlusu nike değil klüptür amblem basma işi klübe aittir..................

Yorum

• Turuncu Ve Beyaz Formalari Begendİm. İkİsİnden De Alicam Ve Olİmpİyat Stadi Nda Olacagim. Bu Kadar.

Yorum

• Beyaz formaya bayıldım sade onu giysek tüm sezon yine olur, arada turuncu ve aston villanınkine benzer olanı değişiriz arada

Yorum

• İlk olarak CeMaL_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben formaları hiçbeğenmedim
            çubuklu forma çıkmayacakmı?
            5 ay sonra

Yorum

• Allahalla versinler logoları biz basalım ne bu rezalet ya...

Bu arada şu bizim meşhur tasarımları bir teksil atölyesine versek kaça patlar yaparlar bize acep
              t @Selim_Turan

Yorum

• Acilen o resimlerin resmi sitemizden kaldırılması ve taraftardan özür dileriz bir başlıklı yazıyla daha profesyonel bir çekimle Yattara, Gökhan, Giray v.b oyuncularla formaların yeniden tanıtılması gerekir.

Yorum

• hayal kırıklığı
                  diğerlerinden farklı...öteki...
                  Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                  2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• bu kadar kötü değil yahu arkadaşlar
                    Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak ÖzGür Ayar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Acilen o resimlerin resmi sitemizden kaldırılması ve taraftardan özür dileriz bir başlıklı yazıyla daha profesyonel bir çekimle Yattara, Gökhan, Giray v.b oyuncularla formaların yeniden tanıtılması gerekir.

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        forma dizaynlarına benim lafım yok aslında sadece abmlemlerin simetrisi ,sponsorun göbek hizasında oluşu , amblemimizin yapıştırma ve kalitesizliğinden muzdaripim
                        Bu yazdıklarından NIKE sorumlu değil ne yazık ki Trabzonspor kulübü sorumlu
                        bordomavi.net
                        Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• İlk olarak Torres tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          5 ay sonra

nerden biliyorsun 5 ay sonra çıkacağını?
                          diğerlerinden farklı...öteki...
                          Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                          2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• valla armadır logodur reklamdır. bunlar acemice hazırlandığı için bu şekilde gözüküyor tahminimce. satışa çıkan ürünlerde böyle bir sorun olacağını sanmam.
                            Dizaynlara gelecek olursak hakketten beklentilerin çok altında kalmış. (belki biz gözümüzde nike ı çok büyüttük). ama yine de ben bunu sponsorun ilk yılına ve aceleciliğine veriorum. renkler konusunda klubün renkleri olan bordo ile mavi yi çok güzel tutturmuşlar fakat bordo mavi formanın altında ki beyaz şortlar çok kötü durmuş bence beyaz renk trabzon için forma veya şort rengi olarak düşünülmemeli. (logolarda olabilir) dünyanın en güzel renklerine sahip takımız bence sadece bu renkleri kullanarak yapılan formalar çokta güzel olur. illa farklı renk isteyenlere de alternatif olarak turuncu formalar güzel olur.

Fanatik bir taraftar olarak bu formaları alıp almama konusunda şüpheye düştüm açıkçası. hele bi satışa sunulsun üstümüzde nası durduğuna bakıp ölee alıcam.

hep destek tam destek dedik sabır dedik. işte size sabır. Nike seneye kadar sabrediyorum yap güzel bişiler al gönlümüzü.. Malum seneye avrupa arenasına çıkacaz yüzümüzü kara çıkarma
                            Beraber yürüyoz biz bu yollarda, Beraber ıslanıyoz yağan yağmurda,
                            Şimdi sıra geldi şampiyonluğa, Hayden Uşaklar bi gayret yav...

Yorum

• İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              nerden biliyorsun 5 ay sonra çıkacağını?
                              gerede kampında kafile baskanına sormustum.

Yorum

• Inanın kı bu kadar da sorumsuzca davranılmaz neden bu kadar basıt ve de sıradan bır tanıtım yada 1 gosterım yapılmıs zaten amblem asagıda duruyor gıbı yıne en ıyı beyaz forma olmus
                                Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

Yükleniyor...
                                X