Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    aston villa armalarını söküp bizimkileri yapıstırmak mı?
    nasil yapistirakmi nike bize formalari sade göndermiyormu abi onlarin sadesi yokmu sanki

Yorum

• İlk olarak cakirahmed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      http://www.ajansspor.com/futbol/supe...a_cikiyor.html
      barış kardeş görmediysen işte formalar

tesekkurler gordum ben de resimleri ama. duydugunun hiç birine gordugunun yarısına inanacaksın.
      daha diger yarısını gormedim. aslını gormek lazım. aslını gormeden bu kadar eleştiri fazla. ondan sonra eksikler tartısılır gene. bi gorelim asılllarını.
      zaten ondan sonra elestiri yapılır eksikler giderilir. ama biraz sabır lutfen.
      2 maglubiyette koltukları kırmaya baslamayalım, aksine bozmayı degil yapmayı ogrenelim.
      Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
      İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Resmi siteden hiç cevap gelmedi o kadar mesaj attım
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben burdaki bir kac kisiye bir sorum olacak forma aceleye geldi onun icin gecen senenin formalarini gönderdiler renkler uyuyor diye gecen sene bordo mavi cubuklu forma yoktu onun icin cubuklu formamis yok tama hersey kabul hepsinde hakkisiniz kendinizce, ozaman bana bu sorunun cvpini verin, bizim renkler aston villaninki gibi dimi ozaman nike firmasi niye bu bu sene aston villa icin yapilan formalari göndermiyorda gecen seneki formayi gönderiyor ? bunu cvpin verin bana tamam hersey tamam dicem
          Formaların bir telif hakkı oluyor bildiğim kadarıyla. Bu sabah birşey sorup " dürüstçe cevap " verin demiştiniz ona cevap verdim ama sizden ses çıkmadı ya da görmediniz
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• valla bence guzeller..belki cokda iyileri olabilirdi ama ben zaten bunu klube destek iicn alicam..gerisi benim icin bos..baskan gereken herseyi yapti.12 dedi 24 kisi aldi..yani artik bizimde destek olmamiz lazim..kahvede kufur etmekle olmaz bu is...ortak gorus verilip,yok forma almiyacagim demeli..maddi imkani olmaiyanlar haric bence..5 forma var..herkes en begendigine yakin formayi alsinlar..ben beyazla turuncuyu cok begendim..alicamda insallahh..tekrar soyluyom..klube yardim...taraftarlik tv basinda desteklemekle olmuyoo
            tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Formaların bir telif hakkı oluyor bildiğim kadarıyla. Bu sabah birşey sorup " dürüstçe cevap " verin demiştiniz ona cevap verdim ama sizden ses çıkmadı ya da görmediniz
              görmedim kusura bakma nerde o yazi

Yorum

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                2 ayda yapılan formalar böyle iken 1 ayda yapılacak forma nasıl olur??
                ya niye herkes nike bu formalari bizim icin yapti diyor?! bunlara birket bi reklam ve bir amblem takip trabzonspor formasi yapmaya calismislar. yada birisi demis: renklerimizi iyi tutturmuslar.....ne alaka?! bu forma bu renkle zaten vardi...trabzonspor icin hic bir sey ekstradan yapilmadi ki!!!

Yorum

ben burdaki bir kac kisiye bir sorum olacak forma aceleye geldi onun icin gecen senenin formalarini gönderdiler renkler uyuyor diye gecen sene bordo mavi cubuklu forma yoktu onun icin cubuklu formamis yok tama hersey kabul hepsinde hakkisiniz kendinizce, ozaman bana bu sorunun cvpini verin, bizim renkler aston villaninki gibi dimi ozaman nike firmasi niye bu bu sene aston villa icin yapilan formalari göndermiyorda gecen seneki formayi gönderiyor ? bunu cvpin verin bana tamam hersey tamam dicem
                  Çünkü geçen seneki formalar depoda hazır bekliyordu ve 1-2 ay içerisinde hemen yetiştirildi . Aston Villa'nın yeni sezon formalarını bize de uyarlasalar o zaman daha fazla üretim yapmaları gerekir ve o da yetişmez malesef bu kadar süre içinde . Bunu anlamış olmanız gerekirdi . Kaç kere açıklandı bu konu ama " Anlayana sivrisinek saz ; anlamayana davul zurna az " demiş atalarımız . Bunun yanında hazır koleksiyon ve özel koleksiyon faktörü de olabilir tabi .
                  En son Ozan tarafından düzenlendi; 25.07.2008, 14:24. Sebep: Eksik yazı .

Yorum

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    öyle herkes gördü
                    kendi gözlerinle,canlı olarak hiç gördün mü,elleyip kumaş kalitesine baktın mı?
                    bunlar internet üzerinden olacak şeyler değil
                    benim yazılarımda formanın kalitesi ile ilgili bir eleştiri yok dünyanın en kaliteli kumaşından yapılmış olabilir formalar ama güzel değiller bunun için formayı ellemeye dokunmaya koklamaya gerek yok adam giymiş işte formayı antrenman forması gibi bu kadar basit olay ötesi yok
                    BU SESSİZLİK HİÇ HOŞUMA GİTMİYOR....

Yorum

• yıl 2008 neredeyse son çeyreği 1967 den bu yana hala logomuzun, şekli şemali ve rengi konusunda uygulamada net bir şey yok!! Bu ayıp hepimize yeter!
                      Bence BMN olarak öncelikli olarak LOGOMUZU KURTARMAK için girişimlerde bulunalım,

Logomuzun şekli şemali rengi ne ise kulübümüzün bunu kullanması konusunda özen ciddiyet oluşturacak baskı uygulayalım, yeni formalarımızdaki logo nun ne kadar komik çizildiği ve işlendiğini bilmem farkedebildiniz mi?

Adamın biri tekstilcinin birine alakasız renklerde binlerce logo yaptırıyor, elde kalmasınlar diye alınan tüm ürünlere bunlar dikliliyor! yazıktır! artık bu işi cidiye alacak böyle öenmli ayrıntıları gözden kaçırmayacak, o da logo bu da logo elde mi kalsın şeklinde düşünmeyen profesyonellerle çalışmamız gerkiyor.

LOGOMUZU ve RENKLERİMİZİ KURTARALIM.
                      0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• İlk olarak kadeng tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ya niye herkes nike bu formalari bizim icin yapti diyor?! bunlara birket bi reklam ve bir amblem takip trabzonspor formasi yapmaya calismislar. yada birisi demis: renklerimizi iyi tutturmuslar.....ne alaka?! bu forma bu renkle zaten vardi...trabzonspor icin hic bir sey ekstradan yapilmadi ki!!!
                        tamam işte
                        2 ayda bize bir şey yapamadılar 1 ay ne yapacaklar

Yorum

• İlk olarak Ozan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Çünkü geçen seneki formalar depoda hazır bekliyordu ve 1-2 ay içerisinde hemen yetiştirildi . Aston Villa'nın yeni sezon formalarını bize de uyarlasalar o zaman daha fazla üretim yapmaları gerekir ve o da yetişmez malesef bu kadar süre içinde . Bunu anlamış olmanız gerekirdi . Kaç kere açıklandı bu konu ama " Anlayana sivrisinek saz ; anlamayana davul zurna az " demiş atalarımız .
                          yestidirildimi yoksa depodaki artiklar bize gagalandimi. nike bize neyi yetisdirdi ne varsa onu gönderdei allahdan borda mavi renki formalari vardida onlari gönderdi

Yorum

görmedim kusura bakma nerde o yazi
                            Kulübümüzün tüm kurumsal işleyişine ve gelişmelerine ilişkin olarak değerlendirmelerin paylaşıldığı forum bölümüdür...

İşte bu linke tıklarsanız görürsünüz. Cevabı burada yazmak zorunda da değilsiniz, özelden de yazabilirsiniz.
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              tesekkurler gordum ben de resimleri ama. duydugunun hiç birine gordugunun yarısına inanacaksın.
                              daha diger yarısını gormedim. aslını gormek lazım. aslını gormeden bu kadar eleştiri fazla. ondan sonra eksikler tartısılır gene. bi gorelim asılllarını.
                              zaten ondan sonra elestiri yapılır eksikler giderilir. ama biraz sabır lutfen.
                              2 maglubiyette koltukları kırmaya baslamayalım, aksine bozmayı degil yapmayı ogrenelim.
                              Kabul etmiyorum dusunceni ama saygim var, ben bu formalari giyinemem! Formalarin baska takim taraftarlarin alay konusu olmasini kaldiramam! Kappanin cikartmis oldugu formalar vardi, galatasarayli taraftarlar bile o formalari giyindigini gormustum. Forma dedigin goz kamastiracak, bu formalar istedigi kadar kaliteli olsun, bu isin estetik yonu ne olacak!!!

Yorum

• serkan yerine başka biri olsaydı boylu poslu, karizmatik daha hoş gelecekti gözümüze her şey.. o yüzden Trabzona gidene kadar beklemeyi, ve formaların naylon olmadığını farkettikten sonra da almayı düşünüyorum..

bir beyaz bir de aston villa forması
                                Hadi eyvallah..

Yorum

Yükleniyor...
                                X