Yeni fontlar fb.com/TrabzonsporForma adresinde var biri eklesin telden giriyorum ben..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefoto
arkadaslar cildiriyorum
Yorum
-
En son danger00 tarafından düzenlendi; 03.07.2012, 15:05.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
Comic sans fontu mu buEn son Arda' tarafından düzenlendi; 03.07.2012, 15:05.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Futbolcular tanitimda!
1 tane noksan yok!
Adrian Avrupa Kupasi oynamis. Pazar Final macini izledi Kiev'de.. P'tesi kampa katiliyor! Resmen tatil yapmadi cocuk.
Bir beyefendi transfer olmadi birsey olmadi.. orta'da bir resmi gelisme yok.. bodrumlarda onla bunla yakalaniyor..
Burak Yilmaz gözümde bitti..
Yorum
-
Colman'ın kombinasyon doğru fakat bordo çorap olursa çok daha güzel olur. Forma kültürleri üst düzeyde olan ligleri incelersek(özellikle premiere league) çorapların çoğu zaman şorttan farklı renkte olduğunu ve bunun daha değişik bir hava kattığını göreceğiz. Aynı şekilde Mavi formanın altına bordo şort onun altına da tekrar mavi şort giyebiliriz.
edit: ulan hızlı yazacağız diye iki şort giydirdik insanlara üst üsteEn son Bera B. tarafından düzenlendi; 03.07.2012, 15:08.
Yorum
-
İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
comic sans fontu mu buhem komik hem güzel..
Yorum
Yorum