Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• O bordo formanın kolları niye dar değil yahu? Allah aşkına yönetim taraftara sorsun bundan sonra forma seçimini.

Yorum

• Klasik çubuklu formasız olmaz..
      Herkese Merhaba

Yorum

• Organizasyon çok kötü oldu.. Daracık sokağa milleti sıkıştırdılar Trabzon'da başka alan yokmuş gibi..

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ne demiş Şenol hoca ?

Bu sene sanırım 3 formayı da alacam, fakat en çok hoşuma giden bordo olanı.
          Şenol Güneş: " Ben En Çok Beyaz Formamızı Seviyorum , Çünkü Biz Temiziz"

Yorum

• EsEs
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• bu sene cubuklu forma var denemez..

3 forma var.. bordo-mavi-beyaz

Yorum

• formalar genellikle kötü malesef..beyaz formada dikine çizgiler olsa daha hoş olabilirdi..en güzeli bordo forma..bir formada katlanabilir bir yaka olsaydı bari..yakalar düz..ve ısrarla tekrarlıyorum bir siyah formamız olmalıydı..

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  cubuklu rezalet... bunlarin dizaynini kim yapiyor cok merak ediyorum? bir arkadas vardi face de kendi tasarimlarini paylasmisti onlar bunlardan milyon kat güzel..
                  O kadar dizayn yapan taraftar var. ne güzel formalar var arasinda ama bizimkiler piyama gibi oluyor. bu nike den ayrilmak lazim

Yorum

• Forumda bile bakarsak ağırlıklı renk Turkuaz. Ben bunu anlayamıyorum açıkçası.

Şu son yıllardaki gibi devam edersek ilerde Bordo-Mavi yerine Bordo-Turkuaz diyecekler bizim için, benden söylemesi.

Kendi renklerinden bu kadar uzak başka bir takım var mı?

Diğer kullandığımız rengin bordo olduğu da tartışılır bu arada.
                    En son Delibas tarafından düzenlendi; 03.07.2012, 14:32.

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Cok sukur kurtulduk

HEP
                      DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• * ŞENOL GÜNEŞ: Bu yıl özellikle beyazı seviyorum. Çünkü biz temiziz !

.
                        *
                        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• burada Resim Paylasan herkese cok Tesekkürler, elleriniz dert görmesin...
                          *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                          ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Bu sene cubuklu moda degil ondan yapmamaslardir Barca gibi degisik forma yapmisiz

HEP
                            DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• şimdi çubuklu diye bu mavi formayı mı giyecekler?
                              nerde bizim efsane çubuklu formamız ?
                              ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• En güzeli Bordo forma fakat ondada Türk Telekom yazisi cok siritiyor...
                                .

Yorum

Yükleniyor...
                                X