Ben 3 Formayida begendim fakat bir elestiri konum var: Neden bizim Cubuklu formamizin arka tarafi hep düz renk oluyor ?? Önceki formalarda yine biraz anlardim fakat bur formada gercekten arka tarafida cubuklu olsa cok daha iyi olurdu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen hatırlıyorum onu, her sene 2 kere yapılıyor bu tartışma
Bu arada yeni formanın rengiyle ilgili yorum yapmamıştım çünkü canlı görmeden yorum yapmak istemiyordum. Ama madem bu kadar renk konusuna girdik söyleyeyim. Bence bordo biraz daha koyu olabilirdi. Öylesi daha iyi olabilirdi. Koyudan ne kastettiğimi arka sayfada açıklamaya çalıştım yani aynı rengin birazcık daha siyaha yakın hali. İçine başka hiçbir renk karıştırmadan tabiki. Ama bu haline de bordo değildir demiyorum. İlk cümleminde altını çiziyorum, canlı görünce yorum yapmak en iyisi beni fotoğraflar da yanıltıyor olabilir.- Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !
Yorum
-
İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHatırlamıyosunuz ihale bana mı kaldı yani
Bu arada yeni formanın rengiyle ilgili yorum yapmamıştım çünkü canlı görmeden yorum yapmak istemiyordum. Ama madem bu kadar renk konusuna girdik söyleyeyim. Bence bordo biraz daha koyu olabilirdi. Öylesi daha iyi olabilirdi. Koyudan ne kastettiğimi arka sayfada açıklamaya çalıştım yani aynı rengin birazcık daha siyaha yakın hali. İçine başka hiçbir renk karıştırmadan tabiki. Ama bu haline de bordo değildir demiyorum. İlk cümleminde altını çiziyorum, canlı görünce yorum yapmak en iyisi beni fotoğraflar da yanıltıyor olabilir.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha koyu, daha açık hatta canlı (vişne çürüğü) isteyebilirsin ama "bu forma kırmızı, bordo değil" demek farklı. Sen bunu demiyorsun en azından
Örnek verdim. Ayni forma sari seritli olsa, kimse GS formasina bordo demez. Hatta yine söyledim, GS terledigi zaman ayni o renge dönüsüyor formalari.
Burda GS bir örnektir. GS renk benziyor diye kizmiyorum. Bordo degil diye kiziyorum.
Ya birde Hakan Kulacoglu tarihcemizi biliyor. Zamaninda mürdüm rengine calan bordoyu kastetmisler.
Bu detayi durmadan görmezden geliyorsunuz. Siz bir renk koduna bordo ismi takildi diye orda kaldiniz. Zamaninda nerden bilsin o renk koduna bordo dediklerini. Kastettikleri rengin ama o renk kodu olmadigini?En son cerasus tarafından düzenlendi; 04.07.2012, 02:44.
Yorum
-
Bu tartışmaya bu mesajla son vereyim
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz gülelim
- Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !
Yorum
-
Böyle bir tartışma sadece BMN Forum'da olurHelal size
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGöz var nizam var ne tartışırsınız yahu.. Galatasaray kırmızı giymiyor ki bizim forma kırmızı olsun..Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Ekrandan bakınca bana beyaz ve bordo formalar çok güzel geldi.Çubukluyu (pek çubukluya benzetemedim ama) sevemedim bir türlü.Elle dokunup gözle göremedikten sonra ne kadar yorum yapsak boş ama olsun
Bu arada üstteki bordoydu kırmızıydı tartışmasını okurken baya darlandımBence forma 'bordo'.Ancak bu renk kavramı göreceli bir kavram.Kimse kimseye neyi,nasıl gördüğünü anlatamaz,anlaşmazlık biraz da oradan geliyor bence.
Yorum
-
Bu tişörtü çok sevdim.
Yorum
-
İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşenol hocanın giydiği tshirt lerde armanın altında ŞG mi yazıyor ?
Yorum
Yorum