Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• armaların boyutu büyütülür umarım
    3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Bence ;

Geçen senenin çubuklusu >>> Bu senenin çubuklusu
      Bu senin bordosu > Geçen senenin bordosu
      Bu senenin beyazı > Geçen senenin beyazı

Yorum

• Bence en güzel beyaz forma ama beyaz formayı tribünde kollayamıyorsun, çubuklu olmadığına göre bordo forma alacağım bu sene.
        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İsterseniz diğerlerinin üzerlerine fil zürafa desenleri yapın ama klasik çubukluyu unutmayın. Ben mi göremiyorum?
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• gayet güzel formalar.Beyaz çok hoş ve estetik duruyor.
            Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması ...

Yorum

• İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Çubuklunun bordo şortla kombinasyonu daha iyi gibi.
              aynen bende bakıyorum bakıyorun girayın üstünde daha iyiydi sanki bordo şorttanmış...
              benim en çok beğendiğim forma geçen seneki dalga çubuklu forma (energy) üstüne forma yok

Yorum

• Alla alla formalara kötü diyen nasıl bişe bekliyo merak ediyorum. Şu an gerçekten zirveye ulaştık forma konusunda.. Gözüme takılan hiçbişe yok artık neredeyse formada.. 3 forma da muhteşem bence..

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bence ;

Geçen senenin çubuklusu >>> Bu senenin çubuklusu
                  Bu senin bordosu > Geçen senenin bordosu
                  Bu senenin beyazı > Geçen senenin beyazı

Güzel özetledin. Katılıyorum.

Yorum

• ülker yazısı iyi olmuş
                    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Ülker yazısı bordo olamaz mıydı?
                      En son Travelair tarafından düzenlendi; 03.07.2012, 14:48.
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• mavinin açık rengini çok mu kullanıyoruz ne ? bu resimdeki daha bi güzel mavi tonu

Yorum

• Bordo forma güzel, beyaz forma geçen seneki victory nin aynısı..

Eee hani çubuklu forma ?
                          diğerlerinden farklı...öteki...
                          Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                          2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Precision'u geri çekip Inter cubuklusu bassınlar !!!!

Yorum

• Resmi sitede daha paylaşılmamış. Maalesef bu konularda hala profesyonel bir şekilde çalışma yürütemiyor kulüp.

Yorum

• --------------------------
                                En son kemaLAZ61 tarafından düzenlendi; 03.07.2012, 14:50.
                                .

Yorum

Yükleniyor...
                                X