Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    lig tv canlı yayında izledim fotoyu nasıl çekeyim . sabret çıldırma
    heycan yapiyoruz abi

Yorum

• Fotoğraflara baka baka beğenmeye başladım Çubuklu dışında hepsi iyidir.

Yorum

• Her ne kadar geçen yılki Victory modeli olsada 4 yıldır giydiğimiz aynı beyaz formadan biraz daha albenisi olduğu kesin.

Çubuklu modeli beğenmedim pijamayı andırıyor.

Bordo forma en güzeli.
        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Fontlar komedi

Yorum

• Bunların uzun kolluları ne zaman çıkar
            Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Fontlar geçen sene değişmişti sonradan bu sene de değişir inşallah.
              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• şu bordo formadaki font mavi olsa harika olur
                İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                -------------
                Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Kombinasyonlardan Giray,Colman iyi duruyor. Komple beyaz victory de iyi gibi. Hiç bir kalite yok halen daha. Bir arkadaş yazmış çok güldüm ağlanacak hal. Arma sadece formaya değil kendi içindede yapıştırma galiba diye yazmış . Hakikaten öyle galiba !
                  Antreman ürünü alırım heralde yine 2009'daki çubuklu ense kısmında el yazısı Trabzonspor yazan forma ve geçen seneki çubuklu hariç ne zamandır çok beğendiğim forma olmadı. Bu sezon yine beğendiğim forma yok. Ama maçlara asla Bamba Olcan tarzı kombinasyonlarla çıkmayalım. İyice amatör görüntü çiziyor.
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Font bu değildir canım, bu ise işte bunu beğenmedim...

Yorum

• O katalogta Inter Cubuklusu varken nasıl o formayı secerler ooooof oooooooof

Yorum

• Şenol hocanın keyfi yerinde. Kore'ye seyehati dışında fazla böyle güler yüzlü görmemiştim Şenol hocayı.

Yorum

• http://d1206.hizliresim.com/y/g/7x7zc.jpg bu daha mı iyi olurdu ne

veya http://www.thesportstop.com.au/jerse...me-jersey.html
                          En son Numan Yerlikaya tarafından düzenlendi; 03.07.2012, 15:14.
                          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• [/QUOTE]

beyler hani tanıtımda bir sürpriz var falan diyolardı
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• FOntlar gayet hoş bence

Favorim bordo forma mavi şort.

Precision ise tasarım olarak güzel forma fakat bizim renklere pek gitmemiş gibi.
                                Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

Yükleniyor...
                                X