Keşke biz de farklı tasarımlara gidebilsek biraz. Hep aynı...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
[/QUOTE]
ula bişeyide beğeninformalar gayet güzel. diğer hangi takımın forması daha güzel Allah aşkına
ben çubukluyu beğenmiştim ama bordo çok hoş geldi şimdi ondan da alabilirim
çok sexi formalarımız var (ünal aysal detecdet)
Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftar formalarinda arkadaki Ülker yazisi olacakmi?taraftar formalarında her türlü reklâma karşıyım.
Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
En son Arda' tarafından düzenlendi; 03.07.2012, 14:59.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
http://twitter.com/bordomavinet de forma fotograflarını görebilirsiniz.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefont eğer ts club içierisindeki gibiyse bir ara afs nin yapmış olduğu ince bir font vardı ona benziyor. mağazada 9 numaralı forma vardı önlü arkalı.
arkadaslar cildiriyorum
Yorum
-
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşallah olmaz.taraftar formalarında her türlü reklâma karşıyım.
.
Yorum
-
Siyah kaleci forması güzel.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
Yorum