Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Keşke biz de farklı tasarımlara gidebilsek biraz. Hep aynı...

Yorum

• $ike Anıtı destek
      Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...

Yorum

• Videosunu bulabildim sadece.

Ararken dikkatimi çekti, bu da fena değilmiş.

1968-69 sezonu:

Yorum

• [/QUOTE]
          ula bişeyide beğenin formalar gayet güzel. diğer hangi takımın forması daha güzel Allah aşkına ben çubukluyu beğenmiştim ama bordo çok hoş geldi şimdi ondan da alabilirim çok sexi formalarımız var (ünal aysal detecdet)
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Taraftar formalarinda arkadaki Ülker yazisi olacakmi?
            İnşallah olmaz. taraftar formalarında her türlü reklâma karşıyım.
            Trabzonspor √
            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
            İki Renk ve Asalet √
            BordoMavi.Net √

Yorum

• En son Arda' tarafından düzenlendi; 03.07.2012, 14:59.
              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Bide futbolcular şu formaları dar istese maçlarda üstlerine yapışır güzel olur
                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• http://twitter.com/bordomavinet de forma fotograflarını görebilirsiniz.
                  Trabzonspor √
                  Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                  İki Renk ve Asalet √
                  BordoMavi.Net √

Yorum

• Neyseki kaleci formaları güzel

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      font eğer ts club içierisindeki gibiyse bir ara afs nin yapmış olduğu ince bir font vardı ona benziyor. mağazada 9 numaralı forma vardı önlü arkalı.
                      foto

arkadaslar cildiriyorum

Yorum

• Hayırdır Olcan bu ne surat !
                        # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İnşallah olmaz. taraftar formalarında her türlü reklâma karşıyım.
                          Abi Türkiye'de yine sorun degil, herkes Ülkerin sponsor oldugunu biliyor. Avusturya'da "Heej, Ülker!" diye sesleniyorlar adama
                          .

Yorum

• Colman'daki mavi şort-bordo forma harika olmuş
                            Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• Halilede hiç bir forma yakışmamış doğruya doğru
                              Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Siyah kaleci forması güzel.
                                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

Yükleniyor...
                                X