Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu Kappa formalarını nasıl efsane forma yapıyorsunuz anlamıyorum. O zamanların takımı ve başarısı formayı da efsane yaptı taraftarın gözünde galiba. Ben böyle düşünüyorum.

Hele o Kappa zamanındaki Ts armaları rezaletti.

Türkiye'nin dört tarafını dolaşırdık Kappa forma bulmak için. Şimdi Nike sayesinde bir çok Nike mağazasında formalarımıza ulaşabiliyoruz.

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yapıstırma diye yazılmıstı önceki sayfalarda
      Gelde simdi sinirlenme
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gelde simdi sinirlenme
        Yapıstırmadan baska bir ihtimal olacagını zannetmiyordum zaten

Yorum

Gelde simdi sinirlenme
          sanırm yeni bir teknik kullanılmış yapıştırılırkenn..geçmişte yaşanılan aşınma,silikleşme,kopma,arma kenarlarının kalkması gibi sorunlar bu yöntemle yaşanmayacakmış..

Yorum

• İlk olarak stormtiger61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abi ben KAPPA yi geri istiyorum ya. Bir numaraydi adamlar. Ne formalar yapmisti adamlar abi ya. Bir o formalara bak bir de bunlara. NIke tam anlamiyla rezalet. Inanin bana ben daha iyilerini yaparim.

Ama problem su ki bizim Trabzon dan oteye adimini atamamis usaklarimizda ne yazik ki biraz Amerikan hayranligi var. O yuzden yankilerin bizim takim icin yaptiklari cuvallara dunyanin en guzel formasi diyebiliyorlar. Bu biraz da McDonald's gibi Avrupa da ve amerika da en alt duzey insanlarin gittigi, copluk yiyecek deposu diye adlandirilan yerlerin ulkemizde inanilmaz bir bir havaya sahip olmasna benziyor. Mcdonald's a takilmak genclerimiz icin gurur duyulacak bir durum memleketimizde ne yazik ki. Iste bizim genclerimizin nike in cuval formalarina duyduklari hayranlik ta aynen bunun gibi bir sey. Yazik.....
            Bunu sen hangi kafa ile yazdın çok merak ediyorum!
            Kimde ne hayranlığı var ?
            Bu kadar da küçümsemek olmaz ki!
            Rezillik!
            Hamiş

Yorum

Abi ben KAPPA yi geri istiyorum ya. Bir numaraydi adamlar. Ne formalar yapmisti adamlar abi ya. Bir o formalara bak bir de bunlara. NIke tam anlamiyla rezalet. Inanin bana ben daha iyilerini yaparim.

Ama problem su ki bizim Trabzon dan oteye adimini atamamis usaklarimizda ne yazik ki biraz Amerikan hayranligi var. O yuzden yankilerin bizim takim icin yaptiklari cuvallara dunyanin en guzel formasi diyebiliyorlar. Bu biraz da McDonald's gibi Avrupa da ve amerika da en alt duzey insanlarin gittigi, copluk yiyecek deposu diye adlandirilan yerlerin ulkemizde inanilmaz bir bir havaya sahip olmasna benziyor. Mcdonald's a takilmak genclerimiz icin gurur duyulacak bir durum memleketimizde ne yazik ki. Iste bizim genclerimizin nike in cuval formalarina duyduklari hayranlik ta aynen bunun gibi bir sey. Yazik.....

Hayatimda duydugum en komik yazi.. ahah! ne adamsin sen yaa..

Yorum

seni siddetle kiniyorum. Fransa'da yasayan biri olarak burda en alt duzey insan da yok en yuksek de yok isteyen istedigi yerde yemegini yiyor. Bugun mc donalds yemek yiyen biri yarin daha kaliteli ya da daha dusuk seviyede bir yerde yemek yiyebiliyor. Sizin gibi on yargili insanlardan gelisemiyoruz
                HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• dikişli yapın

İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yapıstırma diye yazılmıstı önceki sayfalarda
                  arkadaş yapıştırma logomuzu pikocuda mis gibi altın yaldızlı ip le çevresini sardırıyorum
                  sen al orjinal formayı pikocuda amlemini sardır.
                  olay budur
                  inşallah bu sene çözerler bu yapıştırma işini
                  BMN KOCAELİ

Yorum

• Gülmemek elimde değil. Arkadaşlar ne bekliyordunuz formalardan anlamadım valla. Hayatımızdaki bir eksiği mi kapatmasını bekliyorsunuz formaların. Öyle bir beklentiye giriyorsunuz ki. Çubuklu forma gayet güzel. Ne yalan söyleyeyim, gri formayı ben de beklediğim altında buldum, sanki olmamış. Belki sahada farklı durur. Beyaz forma, beyaz işte Bordo her zamanki gibi güzel ama yine en az giyilen o olacak herhalde.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Güzel güzel.Çubukluyu çok beğendim çünkü önceki çubuklunun yaka bölgesindeki simetrisi garibime gidiyordu sevememiştim.Gri de çok hoşuma gitti benim çoğu renktaşın aksine,kollardaki Bordo--Mavi ve boyun bölgesindeki renkler harika olmuş.Onur'a sarı ve yeşil formalar çok yakışıyordu o renklerde yeni dizayn olsaydı iyi olurdu.Beyaz formayı oldum olası sevmem.Bordo ve parçalı formalarımız da çok güzel.Fazla abartmadan,kıl dı tüy dü demeden takımımıza destek verip pamuk eller cebe deme vaktidir.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Bugün Satisa Sunulacaksa Formalar, alin´da Söyle Heryerinin bi resmini cekin bizler icin
                        *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                        ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nike bu işi kötü yapıyosa neden Man Utd., Barça, Arsenal, İnter gibi dünya devleri Nike ile anlaşma yapsın?
                          haklısın belki renkdaş ama manu'ya barca'ya arsenal'e inter'e yaptığı formalara bak bir de bize gönderdiği formalara bak. arada dünyalar kadar fark var. en azından bu takımlara her sene farklı çizgilerde forma üretip gönderiyor. ama nedense biz 3 yıldır aynı formaları giyiyoruz.

nike hayranlarına somrak istiyorum. haksızsam haksızsın diyin. biz 3 senedir aynı formaları giymiyor muyuz? 3 senedir aynı formaları giymek hoşunuza mı gidiyor.

adidas'la sponsorluk sorununda adidas kadar bizim yönetiminde çok büyük kabahatleri var. işi tek yönlü düşünmek hata olur. benim adidas hayranlığım falan yok. ama avrupa kupalarında oynayacak bir takımın formaları kaliteli olmalı.

forma için sponsorluğa falan gerek yok. yaparsınız anlaşmanızı verirsiniz parasını en kalitelisinden formanızı yaptırırsınız. formada sponsor olan firmalar bizim gibi takımları keriz yerine koyup her sene aynı formaları iteleyip duruyor. Trabzonspor gibi bir takım buna müstehak mı sizce?

örnek de vereyim hatta. kayserispor kaç yıldır adidas'la çalışıyor. adidas sponsor olmadığı halde adamlar her sene kreasyonu yeniliyor. yani formaya para vernekle kayserispor battı mı? bizde parasını verip kaliteli forma yaptırsak batar mıyız? üstelik satış gelirleri yükselir takım daha çok para kazanır.

nike'nin şort rengi, forma rengi ve konç renkleri bile birbirini tutmuyor. hanginizin formasındaki bordo ile şortundaki bordo aynı?

bu kadar keriz yerine konmamız yetmedi mi? Trabzonspor öyle sıradan bir takım mı? taraftar olarak artık bu tür saçmalıklara karşı dik durmalıyız. ve daha önce yazdığım gibi. avrupa liginde oynayacak bir takımın forması kaliteli olmalı.

haa konu forma almaya gelirse kulübe katkı olsun diye mecburuz yine gidip nike'nin bize itelediği formalardan alacağız. ben her sene Trabzon'a ya da istanbula geldiğimde beş formayı da alıyorum. ama bu sene çubuklu, parçalı, beyaz ve bordo forma almama gerek yok çünkü onlardan elimde ikişer tane var. kala kala bir tek gri forma kalıyor. ne yapiim şimdi hepsinden yine alayım mı? kulüp zengin olacaksa alalım hadi sorun değil. ama artık bu zihniyet değişsin. veya kulüpte forma seçenler nike'nin kataloğuna biraz göz atsınlar. en azından birkaç değişik çizgi bulabilirler.
                          En son melihkuzey tarafından düzenlendi; 28.06.2010, 10:20.

Yorum

Logomuz yapistirilmali mi dikisli mi ?? sunu cevablayacak birisi yok mu yer yüzünde ??

200 defa sormusumdur heralde
                            en az 1000 kere yapıştırma olduğu söylendi bu yer yüzünde

Yorum

• İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bugün Satisa Sunulacaksa Formalar, alin´da Söyle Heryerinin bi resmini cekin bizler icin

alıp görüntülemeyi düşünüyorum ama kendimi kobay gibi hissediyorum. formayı kayıtsız şartsız karşılıksız sevip katkı sağlamak için almak lazım. ama bazı insanlar genelde , başkaları alsın tepkilere göre bende alırımı düşünüyor yanlış anlamayın sizin için demiyorum ama böyle insanlar da var. ve formanın fotosunu eklemeyi düşünüyodum daha sonra vazgeçtim
                              Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                alıp görüntülemeyi düşünüyorum ama kendimi kobay gibi hissediyorum. formayı kayıtsız şartsız karşılıksız sevip katkı sağlamak için almak lazım. ama bazı insanlar genelde , başkaları alsın tepkilere göre bende alırımı düşünüyor yanlış anlamayın sizin için demiyorum ama böyle insanlar da var. ve formanın fotosunu eklemeyi düşünüyodum daha sonra vazgeçtim
                                Ben Formalari begenen biri olarak, Suanda Türkiye´de olsam belki ilk alan kisiler arasinda olurdum
                                ama maalesef öyle bir imkanimda yok, resim ekleme imkanim´da yok

hem tepkilere göre hareket etmek bence yanlis bir düsünce... her düsünceye saygiliyim tabii
                                ama Unutmamak Lazimdir´ki Biz Bu Takimi Sartsiz Kosulsuz Sevdik vede Seviyoruz
                                *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                                ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

Yükleniyor...
                                X