Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İroni yaptık biraz

Ancak benzer şeyler bu sayfada söylenmişti.Bordo mavi renkleri kimse kullanmadığı için bize özel sıfırdan üretildi gibi şeyler söylenildiğini hatırlıyorum.
    Evet yanılmıyorsam o çubuklu tasarımın Bordo-Mavi olanından yoktu.
    Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• İlk olarak Bilhan Özhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      arkadaslar bu gece Samsuna ucuyorum.. ve Sivas macinda Trabzonda olucam.. ben formalar konusunda cok tercihsiz kaldim.. hepsi hosuma gidiyor.. beyaz forma zaten var ama formalarda skntim yokda diyemem.. simdi cubuklu alsam armanin nerde oldugu belli degil.. parcali takima sansi küskün oluyor bendede öyle olmasini istemem.. beyaz zaten var.. gri veya Bordo alasim var veya ikisini aslinda.. veya sizlerin tercihleri var mi.. ve bi baska sorum.. Samsundaki TS Club magzasi nerde tam olarak ?
      Samsun'da TsClub yok ama en çok lisanslı ürün çeşidi SamsunÇarşı'da var.

Mecidiye'ye git orda kime sorsan gösterirler sana SamsunÇarşı'yı.

Çok yakındır zaten.

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sonunda gri formama kavuştum,

formanı al resmi çek başlığında

Formanın ön yüzü

formanın arka yüzü

gri formanın ön ve arka yüzündeki kumaş farklılıkları, arka yüzü teri dışarı atmak için çok iyi

Ön yüzdeki 3 ayrı rengin birleştiği köşe

Arma gayet başarılı

arka sırt kısmı

İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gri forma kalite bakımından iyiymiş.. Öyle deniliyor.. Sağdan soldan duyumlar..

Gri alacağım bende.

Karar kesindir.
        gri alın gri formanın kumaşı çok güzel
        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İnşallah bende bayramda gri+çubuklu almayı düşünüyorum.
          OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Samsun'da TsClub yok ama en çok lisanslı ürün çeşidi SamsunÇarşı'da var.

Mecidiye'ye git orda kime sorsan gösterirler sana SamsunÇarşı'yı.

Çok yakındır zaten.
            samsunda Ts club var...yeni açıldı yani 20 gün falan oldu...çiftlikte buket sporun karşısındaki arada...ayrıca buketsporda satıyor formalarımızdan ama diğer ürünlerden fazla yok...Tsclub küçük ama ürünlerin çoğu var...
            En son metinbay61 tarafından düzenlendi; 04.09.2010, 01:49.
            Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
            Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              samsunda Ts club var...yeni açıldı yani 20 gün falan oldu...çiftlikte buket sporun karşısındaki arada...ayrıca buketsporda satıyor formalarımızdan ama diğer ürünlerden fazla yok...Tsclub küçük ama ürünlerin çoğu var...
              Evet Samsunda yeni acildi. Bende almistim 3 hafta önce forma.

Yorum

• Gri formanın kumaşı çok övülüyor.

Gri alacağız bizde kararımızı verdik. Olurda diğerlerinden gözüme iyi gözükürse 1 tane daha alırız.

Yorum

• Samsunda çiftlik caddesinde bitane lotto ürünleri satan mağaza var aynı zamanda bizim ve diğer takımlarında formaları satılıyor onun önüne gelin yüzünüzü denize doğru verin oradaki arasokakta ts clup'ı görürsünüz..
                  Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• arkadaşslar dün Samsun Merkeze gittim Çarşambadan ve aradımTS Clubu ne demişler sora sora bağdat bulunmuş bende sora sora aradım ve buldum.. normalde geniş kapsamlı bi alışverişi Trabzona gidince yapıcam ama Samsundaki TS Clubda satsın diye ordan bi forma alıcam.. dün birde Samsunspor forması almaya gittim ve aldım.. ve duyduüma göre Samsunsproun Şirinler isimli grubu orayı kapattırmak istiyorlarmış.. ve bu arada TS Clubda görevli ve aynı anda BMN üyesı olan Demir isimli abiylede sohbetimiz oldu ve BMN ye ondan selam iletmemi istedi şimdi de sıra Resimlerde buyurun Samsundakı TS Club

En son Halit Aydın tarafından düzenlendi; 04.09.2010, 16:43.
                    SAMSUN UNDERGROUND RAP
                    55

Yorum

• Ekran felç Fotoları düzenleyip te koysak fotoda ne olduğunu daha rahat görebiliriz bence
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• Gri ve cubuklu formalarin kumaslari ayni hic fark yok.
                        .

Yorum

• Arkadaşlar Trabzon'dan Beyaz Forma Aldım Ve İlk Yıkamada Biraz Da Sıcak Yıkadılar Heralde Türkiye Arması Yok Oldu Aradım Klübü Dediler En Yakın Ts Clüb'te Basarlar Ücretsiz Diyorumki Bu Bayrak Dayanıksız Şimdi Sürekli Deforme Olup Bastırmak Olmaz Bu Yüzden Kumaşta Zarar Görür Diye Düşünüyorum

Ama böyle iyi ya Lütfen Yorum Atın

Kararsız kaldım

Aslında Güzel Oldu ya Geçen Sezon Forması Diyenlere Arka Yazı Fontunu Gösteririm
                          En son Halit Aydın tarafından düzenlendi; 04.09.2010, 16:37. Sebep: Lütfen birdahakine 800*600 ebatında ekleyiniz.
                          Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• İyi güzel de fotoğraf eklerken maximum 800*600 boyutlarında ekleyin.Forumun canina okumayın
                            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• emre ben buseneki formayi sadece türk bayragi yüzünden aldim

Bu Samsundaki TSClub'u Rus pazarinami acmislar!!?!?? Öyle discepe mi olur?? Bir gitsende Fenerium'a baksin lütfen oradaki yetkililer..

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İyi güzel de fotoğraf eklerken maximum 800*600 boyutlarında ekleyin.Forumun canina okumayın
                                kusura bakma o kadar yolu cektim ve sadece BMN de paylaşmak icin o resimleri cektim ve dediğin boyutlara dikkat etmedim.. Özür dilerim forumdaki arkadaşlardan
                                SAMSUN UNDERGROUND RAP
                                55

Yorum

Yükleniyor...
                                X