Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Vural sagolsun ben de dün parcali formama kavustum ve cok begendim müthis gercekten.
    En son Terzioğlu tarafından düzenlendi; 05.09.2010, 16:06.
    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Birtan abi sen hala mı almadın al griyi yahu her sene çubuklu,parçalı çıkıyo gri bi daha çıkmayabilir bu seneden bi hatırası olsun ayrıca çok hoş duruyo kollarda bordo mavi çizgiler gri kalite çok güzel şiddetle tavsiye ediyorum.
      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Birtan abi sen hala mı almadın al griyi yahu her sene çubuklu,parçalı çıkıyo gri bi daha çıkmayabilir bu seneden bi hatırası olsun ayrıca çok hoş duruyo kollarda bordo mavi çizgiler gri kalite çok güzel şiddetle tavsiye ediyorum.
        Hürgün Hala mı derken ? Dur da kardeşim bu Hafta içi gidiyorum.

Ama dediğin gibi büyük ihtimal hatta Gri formadan alacağım.

Yorum

• İlk olarak Bilhan Özhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben dün Bordo formayı aldm Samsundaki TS Clubdan fakat yazı yazdırmak istedim ve sordum yazı fontu bu sene futbolcuların giydikleri mi yoksa başka mı diye.. Satış noktasındaki satıcı bana fontların aynı Türk Telekom fontları gibi olucağını söyledi.. bende sprdum Trabzonda peki bu seneki fontlarla olur mu dedim olur dedi.. bu arada bordo formanın kesimi bence beyaz formanın kesiminden daha iyi güzel.. bu arada 136 liralık alışveriş karşılığnda araba kokusu hediye etti abi hani bi ara konu vardı ya o kadar alışverişe rağmen hic bi hediye vermiyolar diye.. veriyolar
          Kardeşim bordo formanın malı(kumaşı) ile beyaz forma mukayise bile edilmez biri sadece %100 pamuk (başkada olabilir) inanılmaz yumuşak ve çok rahat futbolcuların her formasını öyle yapsalar çok rahat ederler sahada
          Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kardeşim bordo formanın malı(kumaşı) ile beyaz forma mukayise bile edilmez biri sadece %100 pamuk (başkada olabilir) inanılmaz yumuşak ve çok rahat futbolcuların her formasını öyle yapsalar çok rahat ederler sahada
            valla bende ikiside şimdi mevcut ama dahace Bordo formamla mac oynamadım.. ama normal giydiğmde beyaz formadan daha rahat bi his veriyor insana.. sanki üzerinde taşımıyosun gibi.. beyaz formadaysa macta o kadar rahat değildi..
            SAMSUN UNDERGROUND RAP
            55

Yorum

• Gri Formami elden ve tersten yikamama ragmen sirt kisminda pütürlesme meydana geldiginden, Forma almaktan vazgecip Efsane Formadan aldim...
              Trabzonspor
              FC Barcelona MSV Duisburg
              Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gri Formami elden ve tersten yikamama ragmen sirt kisminda pütürlesme meydana geldiginden, Forma almaktan vazgecip Efsane Formadan aldim...
                formayı,sıcak suya batıroyrum bekletiyorum yarım saat sıkıyorum sadece

Annem gömleğini yıka desem yıkamassın diyor

Yorum

• neden ısıya daha dayanıklı forma yapmıyolar ki?
                  SAMSUN UNDERGROUND RAP
                  55

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Aynı durum bizde de var kardesim
                    Elimde yıkıyorum formayı
                    50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

valla bende ikiside şimdi mevcut ama dahace Bordo formamla mac oynamadım.. ama normal giydiğmde beyaz formadan daha rahat bi his veriyor insana.. sanki üzerinde taşımıyosun gibi.. beyaz formadaysa macta o kadar rahat değildi..
                      kişiden kişiye farklılık gösterebilir kardeş

Yorum

• İlk olarak GurGuLa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aynı durum bizde de var kardesim
                        Elimde yıkıyorum formayı
                        Valla ben yanlışlıkla attım bi kere makineye türkiye arması yok oldu şuanda yeniden bastırtıcam elde yıkıcam artık

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Geçen seneki çubukluların bize özel olduğunu kim söyledi ?
                          Açıklar mısın ?
                          Nerde, ne zaman yapıldı böyle bir açıklama ?

unutuldu mu acaba o çubuklu formanın çıktığı sezon forma konusunda neler çektik. devre arasında anca hazırlanmıştı formalar. aston villa modeliyle götürüyoduk o vakte kadar işi. devre arasında nike ın bize süpriziydi o forma hani

formanın fiyatlarını eleştirirken hep bunu kastetmiştim. nike mağazalarında armasız şekilde hazır halde satılan bu formaların fiyatlarına baktıktan sonra sırf rakip takımların formalarından ucuz forma giyiyoruz şeklinde görünmesin diye onlarla aynı fiyata daha kötü kaliteyi kullanıyoruz.

ankaragücünün formasını eklemiştim foruma. kalitesi görüntüsü şekli güzel diye değil, sadece onların giydiği formayı onlardan başka giyen yoktu diye. özel formaydı diye. bizim formamızı giymek için bizim takımın forması olmasına bile gerek yok ama. piyasada bulunabiliyor
                          Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

geçen yılki formamızla aynı kumaş ve kesim bordo. bende seviyorum belkide kesimi dikişi en güzel formalarımızdan. giymeyi kullanmayı seviyorum. maç esnasında rahat. omuzları geniş olduğu için hareket etmek kolay.

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

her model formamızdan var bende. tişörtgibi günlük kullanırım. haliyle çok sık yıkanır.evelden elde yıkar veya yıkatırdım. ama 1 senedir hiç elde yıkamadım ve yıkatmadım her formamı makinada yıkatıyorum. armalarımda kompa dökülme veya kumaşlarımda bi yıpranma söz konusu değil. soğuk ayarda yıkanıyor formalarım. eğer genede tedirgin olan olursa hafif bezden bi kese yapsın torba çeklinde formaları onuniçine atıp öyle yıkatın biraz daha korumaya yardımcı olur

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hürgün Hala mı derken ? Dur da kardeşim bu Hafta içi gidiyorum.

Ama dediğin gibi büyük ihtimal hatta Gri formadan alacağım.
                                Hm pardon abi internetten alcan sandım.
                                Kadir Has Üniversitesi

Yorum

Yükleniyor...
                                X