Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Parçali forma hiç şans getirmiyor

Yorum

• Şu lanet formayı ne olur daha giymeyelim

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Çarşamba günü Trabzon'a gidiyorum.

İstanbul'da bulurdum aslında Forma ama Trabzon'a gideceğimi bildiğim için ordan almayı tercih ediyorum.

Şöyle bi durum var hangi Formadan alacağıma henüz karar vermedim , veremedim ?..

Arkasına yazdıracağım isim belli ama..

Jaja
          50

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Çarşamba günü Trabzon'a gidiyorum.

İstanbul'da bulurdum aslında Forma ama Trabzon'a gideceğimi bildiğim için ordan almayı tercih ediyorum.

Şöyle bi durum var hangi Formadan alacağıma henüz karar vermedim , veremedim ?..

Arkasına yazdıracağım isim belli ama..

Jaja
              50
              ben 2 forma almayi düsünüyorum biri gri digeri belirsiz ikisinede ismimi yazdiricam fakat 2. forma hanginden alsam diye düsünüyorum mor formayi bi kac kisinin üzerinde resim halinde gördüm hos duruyor..
              SAMSUN UNDERGROUND RAP
              55

Yorum

• mor formamı , gri demek istedin heralde Bilhan

Yorum

• uğursuz parçalı işte
                  şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    mor formamı , gri demek istedin heralde Bilhan
                    yok ya pardon.. yani Bordo forma
                    SAMSUN UNDERGROUND RAP
                    55

Yorum

• Uzun kollular çıktı mı ki acaba ?.. Bayramda Trabzon'da olacağım inşallah, uzun kollu forma almak istiyorum

Yorum

• Uzun kollu var ise alınabilir. Yaz bitti sayılır nede olsa..

Yorum

• Güzel olmuş

Yorum

• Logo'ya bak !.. Her platformda, farklı şekilde kullanılıyor.

Yorum

• İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Güzel olmuş
                              aslinda o formalari arma ve bayragimiz disinda güzel yapan hic birsey yok hic özenilmemis 5 forma.. 3 istanbul takimin formalarini gördüm bizimkilerden ve onlardan armalari cikar bizim formalara 5 basar
                              SAMSUN UNDERGROUND RAP
                              55

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Logo'ya bak !.. Her platformda, farklı şekilde kullanılıyor.
                                dünden bir rezalet daha. kacinci oldu sayamadim. diye diye tüy bitti dilimde. ama kimsenin umrunda bile degil malesef.

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Yorum

Yükleniyor...
                                X