İlk olarak Birtan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak taner6128 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence gri al cubuklu parcali falan hep cikiyor gri özelİlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de gri diyorum aldım ve çok güzel ama sen aralarından seçceğin için parçalı dedim...
Tek çekincem şu armaların, diğer yazıların falan sökülmesi..
Yorum
-
arkadaslar bu gece Samsuna ucuyorum.. ve Sivas macinda Trabzonda olucam.. ben formalar konusunda cok tercihsiz kaldim.. hepsi hosuma gidiyor.. beyaz forma zaten var ama formalarda skntim yokda diyemem.. simdi cubuklu alsam armanin nerde oldugu belli degil.. parcali takima sansi küskün oluyor bendede öyle olmasini istemem.. beyaz zaten var.. gri veya Bordo alasim var veya ikisini aslinda.. veya sizlerin tercihleri var mi.. ve bi baska sorum.. Samsundaki TS Club magzasi nerde tam olarak ?SAMSUN UNDERGROUND RAP
55
Yorum
-
İlk olarak Bilhan Özhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar bu gece Samsuna ucuyorum.. ve Sivas macinda Trabzonda olucam.. ben formalar konusunda cok tercihsiz kaldim.. hepsi hosuma gidiyor.. beyaz forma zaten var ama formalarda skntim yokda diyemem.. simdi cubuklu alsam armanin nerde oldugu belli degil.. parcali takima sansi küskün oluyor bendede öyle olmasini istemem.. beyaz zaten var.. gri veya Bordo alasim var veya ikisini aslinda.. veya sizlerin tercihleri var mi.. ve bi baska sorum.. Samsundaki TS Club magzasi nerde tam olarak ?Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Yorum
-
İlk olarak Bilhan Özhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar bu gece Samsuna ucuyorum.. ve Sivas macinda Trabzonda olucam.. ben formalar konusunda cok tercihsiz kaldim.. hepsi hosuma gidiyor.. beyaz forma zaten var ama formalarda skntim yokda diyemem.. simdi cubuklu alsam armanin nerde oldugu belli degil.. parcali takima sansi küskün oluyor bendede öyle olmasini istemem.. beyaz zaten var.. gri veya Bordo alasim var veya ikisini aslinda.. veya sizlerin tercihleri var mi.. ve bi baska sorum.. Samsundaki TS Club magzasi nerde tam olarak ?
Yorum
-
Nike Mağazası'ndan bugün alttaki ürünü aldım. Reklamsız, amblemsiz, geçen seneki çubuklu formamız. 19,90 TL
2-3 yıkamadan sonra sökülecek diye amblemli halini giyemiyorum. Bunu görünce hemen aldım. Halı sahada falan bunu giyeceğim artık
En son Halit Aydın tarafından düzenlendi; 03.09.2010, 00:28.
Yorum
-
İlk olarak Halit Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike Mağazası'ndan bugün alttaki ürünü aldım. Reklamsız, amblemsiz, geçen seneki çubuklu formamız. 19,90 TL
2-3 yıkamadan sonra sökülecek diye amblemli halini giyemiyorum. Bunu görünce hemen aldım. Halı sahada falan bunu giyeceğim artık
Tekstilciler TrabzonSpor amblemini bulabilir
Kolayca da dikişli şekilde dikebilirler.Dene bence
En son Halit Aydın tarafından düzenlendi; 03.09.2010, 00:28.Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
İlk olarak Halit Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike Mağazası'ndan bugün alttaki ürünü aldım. Reklamsız, amblemsiz, geçen seneki çubuklu formamız. 19,90 TL
En son Halit Aydın tarafından düzenlendi; 03.09.2010, 00:28.Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!
Yorum
Yorum