İlk olarak Serdær tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayırlı olsun Serdar abi.
İçlerinden en çok hangisini beğendin?
Çok hoş olmuş.
Kumaş kaliteside gayet iyi.
Formalar hakkında merak ettikleriniz var ise sorabilirsinizBüyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
Bugün formaları yakından inceleyene kadar yorum yapmamıştım.
Formaları inceleyince anladım ki birçok kişi bilmeden sırf eleştirmek için boş konuşuyor. Gerek kumaş ve gerekse dikim kalitesi olarak şimdiye kadar ki en iyi formalarımız.
Dizayn olarak yakından bakınca gri formayı çok beğendim ayrıca beyaz forma da kalite olarak da çok farklı ama anlayana...
Sonuş olarak Nike'ın sorumluluğunu yerine getirdiğini rahatlıkla söyleyebilirim. Tabi daha da iyi olabilirdi.
Yorum
-
Çubuklu formayı çok beğendim.Diğerleri geçen senenin aynısı neredeyse.Gri formaya ise ısınamadım.BordoMavi ile uyumlu gelmedi.Geçmiş yıllarda bir turuncu alışkanlığı vardı.Bundan vazgeçilmemeliydi.Bordo mavi ile de çok güzel bir üçlü olmuşlardı.Tsclubın yaptığı bir forma vardı gayet güzeldi.Tamamen turuncu ve sol tarafta bordomavi seritleri olan.neyse. =)
Yorum
-
İlk olarak byhaluk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayırlı olsun da yazı fontu eskı deıl mı bana mı ol egeldı....Més Que Un Club
Yorum
-
Geçen sezondan girdiğim iddia sonucu Beşiktaşlı bi arkadaşıma forma almak için Kartal Yuvasına gittik. Geçen sezon formalarına baktım 2 çeşit çubuklu forma vardı , birinin BJK logosu ve Türkiye bayrağı dikişli diğerinde ise bayrakla logo supleme baskıydı.Dikişli olan 85 TL, Baskılı olan 50 TL. Sordum farkını baskılı olan taraftar forması, dikişli olan futbolcu forması dediler.Baskı kalitesi bizim yapıştırmalardan daha iyi duruyo.Bizim futbolcular şimdi taraftar forması mı giyiyor.Bizde de iki kalite çıksa formalar daha iyi olmazmı.Bide ben kulüpten formayı logosuz ve bayraksız istesem gönderirlermi.Logo ve bayrak uygulamasını kendim yaptırsam.
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇubuklu formayı baya beğendim.
Çok hoş olmuş.
Kumaş kaliteside gayet iyi.
Formalar hakkında merak ettikleriniz var ise sorabilirsiniz
Gri forma beklentileri karşılar mı?
Yorum
-
İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerdar abi,
Gri forma beklentileri karşılar mı?
Bilmem anlatabildim miBüyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk tercihim Çubuklu daha sonra gri forma olur.
Bilmem anlatabildim mi
Gayet güzel Anlattın.
Yorum
Yorum