Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

hayırlı olsun da yazı fontu eskı deıl mı bana mı ol egeldı....

Yorum

• Hayırlı olsun Serdar abi.

İçlerinden en çok hangisini beğendin?

Yorum

• İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hayırlı olsun Serdar abi.

İçlerinden en çok hangisini beğendin?
        Çubuklu formayı baya beğendim.

Çok hoş olmuş.

Kumaş kaliteside gayet iyi.

Formalar hakkında merak ettikleriniz var ise sorabilirsiniz
        Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
        Real Madrid
        Manchester United
        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Bugün formaları yakından inceleyene kadar yorum yapmamıştım.

Formaları inceleyince anladım ki birçok kişi bilmeden sırf eleştirmek için boş konuşuyor. Gerek kumaş ve gerekse dikim kalitesi olarak şimdiye kadar ki en iyi formalarımız.

Dizayn olarak yakından bakınca gri formayı çok beğendim ayrıca beyaz forma da kalite olarak da çok farklı ama anlayana...

Sonuş olarak Nike'ın sorumluluğunu yerine getirdiğini rahatlıkla söyleyebilirim. Tabi daha da iyi olabilirdi.

Yorum

• Çubuklu formayı çok beğendim.Diğerleri geçen senenin aynısı neredeyse.Gri formaya ise ısınamadım.BordoMavi ile uyumlu gelmedi.Geçmiş yıllarda bir turuncu alışkanlığı vardı.Bundan vazgeçilmemeliydi.Bordo mavi ile de çok güzel bir üçlü olmuşlardı.Tsclubın yaptığı bir forma vardı gayet güzeldi.Tamamen turuncu ve sol tarafta bordomavi seritleri olan.neyse. =)

Yorum

• yeni üretilen bir formanın arması hemen kopuyorsa bu işi yapmasınlar ya da bilen birilerine bıraksınlar.
              armalar yapıştırma yine emanetten duruyorlar.. kesinlikle yapamıyorlar bu forma işini..

Yorum

• ahhh ahh cubukluya gün sayiyiyorum...

az kaldi az... Allahin izniyle kavusacam

Yorum

• İlk olarak byhaluk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hayırlı olsun da yazı fontu eskı deıl mı bana mı ol egeldı....
                  Geçen seneki fontlar.
                  Més Que Un Club

Yorum

• Onu bunu bilmem şanlı bayrağımla şanlı formam çok güzel duruyor.
                    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Geçen sezondan girdiğim iddia sonucu Beşiktaşlı bi arkadaşıma forma almak için Kartal Yuvasına gittik. Geçen sezon formalarına baktım 2 çeşit çubuklu forma vardı , birinin BJK logosu ve Türkiye bayrağı dikişli diğerinde ise bayrakla logo supleme baskıydı.Dikişli olan 85 TL, Baskılı olan 50 TL. Sordum farkını baskılı olan taraftar forması, dikişli olan futbolcu forması dediler.Baskı kalitesi bizim yapıştırmalardan daha iyi duruyo.Bizim futbolcular şimdi taraftar forması mı giyiyor.Bizde de iki kalite çıksa formalar daha iyi olmazmı.Bide ben kulüpten formayı logosuz ve bayraksız istesem gönderirlermi.Logo ve bayrak uygulamasını kendim yaptırsam.

Yorum

Çubuklu formayı baya beğendim.

Çok hoş olmuş.

Kumaş kaliteside gayet iyi.

Formalar hakkında merak ettikleriniz var ise sorabilirsiniz
                        Serdar abi,

Gri forma beklentileri karşılar mı?

Yorum

• İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Serdar abi,

Gri forma beklentileri karşılar mı?
                          İlk tercihim Çubuklu daha sonra gri forma olur.

Bilmem anlatabildim mi
                          Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                          Real Madrid
                          Manchester United
                          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

İlk tercihim Çubuklu daha sonra gri forma olur.

Bilmem anlatabildim mi
                            Sağol Serdar abi.

Gayet güzel Anlattın.

Yorum

• Yeni fontlar basıma geçmedimi çubuklu forma alacağım ama yeni fonttan yazılmasını istiyorum..Birde fontun rengini kendimiz seçebiliyormuyuz??Benim sarı pek hoşuma gitmedi bordo olmasını istiyorum..Teşekkürler...

Yorum

• Arkadaşımın aldığı çubuklu formada da türk telekom reklamı soyulmaya başlamış. Formaların satışa çıktığı ilk gün istanbula gideceği için almıştı. Yıkama bile yıkamamış henüz... Sen git 80 milyon ver forma dökülmeye başlasın... İşe bak...
                                t @Selim_Turan

Yorum

Yükleniyor...
                                X