Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Geçen yıl satışta vardı. Bu senede olacaktır.
    Tesekkürler...
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• alttaki fotoğrafta şenol hocamızın yanında oturan beyfendı sanırım ısparta valisi sayın ali haydar önerdir..kaymakam beyden sonra vali beyde takımımıın kapmını ziyaret etmiş..hoş görüntüler bunlar..

En son seyduna_efil tarafından düzenlendi; 30.06.2010, 20:52.

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Trapezunda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu ne? Formalar cikti zaten ne diye yapiyorsun bunu kardes?

Yorum

• İlk olarak trabzonunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu ne? Formalar cikti zaten ne diye yapiyorsun bunu kardes?
            cikmasina cikti, yorum almak istiyorum. Düsünce. Formalarimizi elestirmiyorum.

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu yanlış anlamayı düzeltelim.
              katalog ile özel hazırlanan formalar tamamen farklı şeyler.
              belki kısmi bir benzerlikler içerbilirler.
              aşağıda da küçük bir gruplama yaptım fikir verebilir.

katalogtan giyenler (katalog ürünleri yandaki linkte mevcut http://www.3qsports.co.uk/nike-uk.pdf )

Aberdeen

KRC Genk

FSV Mainz 05

Southend United

Dundee United

SM Cean

York City FC home

Scunthorpe United home

Crystal Palace home

Trabzonspor

Eskişehirspor (bu sezon tekrardan nike ile anlaştılar, formaları daha çıkmadı.)

vs.vs.

özel formalar ise:

Arsenal away

Atlético Madrid home

Celtic home

Barcelona away
              Barcelona home

Juventus home

Manu away

PSG home

PSV Eindhoven home

Hertha BSC away

İnter Mİlan home
              İnter Milan away
              vs.vs.

daha önce yazdığım bir mesajı güncelledim.
              yeni nike formaları çıktıkça eklerim.

Yorum

• Aslında burada formaları eleştirme konusundaki sıkıntı bize aksettiriliş şeklinden kaynaklanıyor.
                Burada herkes, gri formanın hamsiden esinlenerek bize özel hazırlanan bir forma olduğunu zannediyordu, ki bende dahil.
                En başından, katalogdan seçilmiş formaları giyineceğimiz bilinseydi, böyle tepkisel yaklaşılmazdı diye düşünüyorum.

Bu arada beden büyüdükçe formadaki çizgilerin artmasına tepki gösterilmesi de aynı sebepten.
                Çünkü 7. şampiyonluğa anlam yüklemek adına yeni çubuklu formalarımız 7 çubuklu olacak diye bize bilgi aksettirildi buradan.
                Doğal olarak XL forma alan adamda herhalde 9. şampiyonluğa bir anlam yüklemiş oluyor
                En son Oğuzhan Turhan tarafından düzenlendi; 30.06.2010, 20:57.
                efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  daha önce yazdığım bir mesajı güncelledim.
                  yeni nike formaları çıktıkça eklerim.
                  yerden göge kadar haklisin

Yorum

• Yorum

• çubuk sayısının değişmesi çok normaldir bana göre. ortada bir kumaş vardır. ölçüleri, çubukların kalınlığı bu kumaşta sabittir. bu kumaştan small forma kesersen daha az çubuk düşer, large kesersen çok çubuk.

formalarımızın 7çubuklu olarak sipariş verilmemiştir muhtemelen. bu seneki çubuklu model neyse o modelden sipariş verilmiştir. barcelonanın, juventusun formaları da katalogdan ise onların durumunun da bizden farklı olduğunu düşünmüyorum.

medium formalarda 7çubuk varsa, o formaya sahip olanlar için hoş bir tesadüf olacaktır. daha ötesi yoktur!!!

bu durumu forumda ilk dile getiren kişi (emin değilim fakat sanıyorum ali fuat hoca idi) küçük bir yanılgıya düşmüştür. durum bundan ibarettir.

simetri sorununu bilmem ama çubuk sayısı konusunda bence ne 7çubuk meselesini forumda ilk dile getirenin ne de TS Club ın günahı yoktur.

Yorum

• Herkese merhaba,
                        Kimi taraftarımıza göre formalarımız güzel kimine göre çok güzel kimine göreyse berbat.Zevk meselesi herkes aynı şeyi beğenseydi zaten hayat çok durağan sıkıcı olabilirdi.Dediğim gibi zevk meselesi...

Önceki yorumlarda dikkatimi çeken başlıca şey nike'nin bize özel forma üreteceği söylentisi üzerine galeyana gelen taraftarımızın formalar hakkındaki tepkileriydi.Özellikle bölgenin kültürünü yansıtacağını söyledikleri hamsi veya pul figürlü forma beklentisi...Bize özel yapılabilir miydi bu tip forma, işin erbabı değilim ama galiba yapılamazdı.Taraftarımızı böyle bir beklentiye sokmak yönetimin bir handikapıydı diye düşünüyorum.

Bazı arkadaşlar bizim formamızında barcelona juventus vs gibi klüplerin formaları gibi özel olmasını istemişler.Ne zamanki Tekirdağdan ya da ağrıdan türkiye dışına çıktığımızda futbolla ilgili birine trabzonsporu biliyor musun dediğimiz zaman "of course i know trabzonspor" derlerse ozaman bize özel formalar üretilir.

Son olarak formamızın üzerindeki arma konusuna değinmek istiyorum.Dizayn ve kumaş işlerinde bilgi sahibi olanlar armanın neden dikişle değilde baskıyla formaya konduğunu açıkladılar.Formalarda kullanılan kumaşın yapısı yüzünden baskı yöntemi kullanılmış dendi.Bu açıklama açıkçası beni hiç tatmin etmedi.Yani bizim kumaşımıza nakış arma işlenince forma bozuluyor da barselona formasına nakışla arma dikilince barselona forması bozulmuyor öyle mi?Sadece formalardaki bu baskı arma olayı beni formalardan soğuttu. Armamız formada emanet gibi duruyor diye düşünüyorum. Armanın formaya nakışla uygulanması zaman ve maliyet konularını gündeme getirebilir ama şunu düşünüyorum ki formalardaki arma nakış olsa ve fiyatları şimdikine göre 10-20 lira pahalı olsatdı şu andaki satış rakamlarından daha fazla satardı.Bir şeyi yapıyorsak eksiksiiz yapmak lazım "yedirdik mi doyurmalı; vurduk mu öldürmeliyiz "

Yorum

• sonunda gri formama kavuştum,

formanı al resmi çek başlığında
                          Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• sonunda gri formama kavuştum,

formanı al resmi çek başlığında

resimde de görüldüğü gibi 2 sezon önceki formamın armasında ve reklamında hiçbir bozulma yok

Formanın ön yüzü

formanın arka yüzü

gri formanın ön ve arka yüzündeki kumaş farklılıkları, arka yüzü teri dışarı atmak için çok iyi

Ön yüzdeki 3 ayrı rengin birleştiği köşe

Arma gayet başarılı

arka sırt kısmı

Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              oldum olası valencia formalarını sevmem

yarasa diye bir karizmatik bir hayvan var logonda

onu kullanamıyorsun

valencia taraftarı olsaydım basardım kulübü

hele geçen sene ki yarasalı bir forma var ki rezalet.

yazılardan yarasa yapmışlar,çok kötüydü

hele ki üstteki mavi formayı yapan neye göre nasıl yaptı? hangi mantık çerçevesinde üretildi,kim alacak o mavi formayı bilmiyorum

kappa yı da kınıyorum ayrıca

her kulübe turuncu giydirmeye çalışıyorlar

olmuyor.
                              Adamların kendi renkleri arasında var turuncu..Ambleme dikkat etmedin sanırsam..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• gri forma çok daha hoş geldi . böyle görünce . umarım armalar 2 yıkamadan sonra tırlatmaz .
                                Zuğaşi Berepe
                                Çoban Express

Yorum

Yükleniyor...
                                X