Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    emre ben buseneki formayi sadece türk bayragi yüzünden aldim

Bu Samsundaki TSClub'u Rus pazarinami acmislar!!?!?? Öyle discepe mi olur?? Bir gitsende Fenerium'a baksin lütfen oradaki yetkililer..
    O zaman bastırayım ama korkuyorum tekrar zamanla aşınacak
    Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      O zaman bastırayım ama korkuyorum tekrar zamanla aşınacak
      bencede bastır 2010-2011 sezon forması olduğu belii olur diğer türlü gecen sezon forması zannederler..
      SAMSUN UNDERGROUND RAP
      55

Yorum

• Yukarıdaki amblemsiz logosuz çıplak formayı bende gördüm.Geçen senenin aynısı.19.90 a bile kar ettiklerine göre Nayktan yada kulüpten yediğimiz kazığın büyüklüğünü daha iyi anlayabiliriz
        En son LazAnisT tarafından düzenlendi; 04.09.2010, 17:31.

Yorum

• Açıkcası bu forma işinde becerikli değiliz.
          Formada nakış yok
          fontların üzerinde ts arması olacaktı şimdi nıke amblemi var, daha nicesi bunu sakın uzun yıllarayada başarıya göre demeyim.
          tamam bel ki gs.bjk.fb formaları ok adar kaliteli değil ama kendini büyük forması gibi hissetiriyo
          bizde öle bir his uyandırmıyor.
          yanlış birşey sölediysem özür dilerim herkesten.

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gri ve cubuklu formalarin kumaslari ayni hic fark yok.
            Arma konusunda da aynı şeyi diyebilecekmiyiz ?

Bence Hayır.

Yorum

• İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ya şu formadaki Türk Telekom yazısının fontunu bilen var mı ? Bi türlü bulamadım ..
              Bilen yok galiba ?

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arma konusunda da aynı şeyi diyebilecekmiyiz ?

Bence Hayır.
                Ne alaka? Armalar bütün formalarda ayni. Sadece kontürlerde renkler farkli fakat arma ayni arma.

Liverpool macinda o armalar söküldü diye bütün cubuklularda öylemi saniyorsun? O mactaki sorun makine uygulamalarindan kaynaklaniyordu. Bunu Ali Fuat abi'de aciklamisti burada.
                .

Yorum

Ne alaka? Armalar bütün formalarda ayni. Sadece kontürlerde renkler farkli fakat arma ayni arma.

Liverpool macinda o armalar söküldü diye bütün cubuklularda öylemi saniyorsun? O mactaki sorun makine uygulamalarindan kaynaklaniyordu. Bunu Ali Fuat abi'de aciklamisti burada.
                  Geriye doğru sayfaları teker teker okuyun isterseniz.. Arma mağdurlarına sizde şahit olun..

Geneli böyle.

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Geriye doğru sayfaları teker teker okuyun isterseniz.. Arma mağdurlarına sizde şahit olun..

Geneli böyle.
                    Geneli öyleyse emin ol tesadüftür
                    .

Yorum

sende çubuklu varsa, at çamaşır makinasına gör, geçen sene hemen hemen herkez bu sorundan şikayetci

Yorum

• ben dün Bordo formayı aldm Samsundaki TS Clubdan fakat yazı yazdırmak istedim ve sordum yazı fontu bu sene futbolcuların giydikleri mi yoksa başka mı diye.. Satış noktasındaki satıcı bana fontların aynı Türk Telekom fontları gibi olucağını söyledi.. bende sprdum Trabzonda peki bu seneki fontlarla olur mu dedim olur dedi.. bu arada bordo formanın kesimi bence beyaz formanın kesiminden daha iyi güzel.. bu arada 136 liralık alışveriş karşılığnda araba kokusu hediye etti abi hani bi ara konu vardı ya o kadar alışverişe rağmen hic bi hediye vermiyolar diye.. veriyolar
                        SAMSUN UNDERGROUND RAP
                        55

Yorum

• İlk olarak Bilhan Özhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ben dün Bordo formayı aldm Samsundaki TS Clubdan fakat yazı yazdırmak istedim ve sordum yazı fontu bu sene futbolcuların giydikleri mi yoksa başka mı diye.. Satış noktasındaki satıcı bana fontların aynı Türk Telekom fontları gibi olucağını söyledi.. bende sprdum Trabzonda peki bu seneki fontlarla olur mu dedim olur dedi.. bu arada bordo formanın kesimi bence beyaz formanın kesiminden daha iyi güzel.. bu arada 136 liralık alışveriş karşılığnda araba kokusu hediye etti abi hani bi ara konu vardı ya o kadar alışverişe rağmen hic bi hediye vermiyolar diye.. veriyolar
                          Hayırlı olsun
                          Bordo forma benimde aklımı karıştırıyor şimdi çubuklu ve gri almayı düşünüyorum ama çubuklu yerine bordo mu alsam?
                          OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hayırlı olsun
                            Bordo forma benimde aklımı karıştırıyor şimdi çubuklu ve gri almayı düşünüyorum ama çubuklu yerine bordo mu alsam?
                            ben dahace kullanmadım ama giydim ve cok güzel hissediyosun icinde kendini.. bende beyaz formada var ama onun icinde o kadar rahat edemedim.. ve kesimi bana daha iyi gibi geldi Bordo formanın bence belkı cubuklu alıcaktım fakat armanın nerde oldugu belli olmuyor o yüzden Bordo aldım.. belkı gride alıcam trabzonda
                            SAMSUN UNDERGROUND RAP
                            55

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yukarıdaki amblemsiz logosuz çıplak formayı bende gördüm.Geçen senenin aynısı.19.90 a bile kar ettiklerine göre Nayktan yada kulüpten yediğimiz kazığın büyüklüğünü daha iyi anlayabiliriz
                              Nike kendi ürettiği ürünü üretim maliyetine bile satabilir.Bence ortada bir kazık yok.Bunlar geçen yılın ürünleri o yüzden eldekileri bitirmek istiyor olabilirler adamlar.Klüp Nikeden 20 tl ye alıp 60 tl ye satması lazım(Ki nike klübe bukadar ucuz vermez bu ürünleri).Bizler forma alırken bir yandanda klübe destek olma amacında değilmiyiz.O yüzden klüp bu işten %300 kar etse bile ortada bir kazık durumu olmaz.
                              Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

Bu tür tesadüflere alışık olmadığımız için ister istemez tereddütte kalıyoruz.

Yorum

Yükleniyor...
                                X