Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar M beden çubuklu forma aldım bugün.Biraz bol gibi içime çok sinmedi.Boyum 1.74 kilom 75.Sizce S beden ile değiştireyim mi yoksa böyle kalsın mı?Formanın arkasında boyu 1.78 gösteriyor formanın bedenine göre 4 cm ufağım
    Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Yaw Ben Bu Antreman Formalarından İstiyorum . Yokmu Hiçbir Yolu
      Kumral Bir Çocuk
      Şarkılarla Geçti Aranızdan

Yorum

• ESES ile aynı çubuklu formayı giyiyoruz.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Nike'in kullandigi designi dergimizin kapaginda kullanmislar. Bence gayet güzel olmus...
          Oldukça hoş bir tasarım.
          "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• Şenol Hocanın giydikleri muazzam. HOcamız dedik adam manken olma yolunda ilerliyor valla

Yorum

• Eskişehir'in çubuklusu ile bizim çubuklu forma aynı mı yoksa

bana mı öyle geldi ?

Yorum

• İlk olarak Emorfo_55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yaw Ben Bu Antreman Formalarından İstiyorum . Yokmu Hiçbir Yolu
                benimde bu formlarin beyazi cok hosuma gidiyor. Sormustum izindeyken ts clubda daha gelmedi ama gelcek dediler.

Yorum

• bu aksam gs nin formasini gördüm, adamlar resmen cok iyi calismislar tasarim icin. Demek ki cok deger veriyorlar.
                  Birde dönüp bizim formalara bakiyorum, resmen bizi enayi yerine koyuyorlar diyorum. Gecen senenin formalrini V yakadan O yaka yapip satiyorlar, kimsede birsey demiyor.

Yorum

• su anda ligtv de es es ve genclerin tekrarini izliyorum orda kenarda takim görevlisini gösterdi kamera üzerindeki antrenman formasi bizim sari beyaz antrenman formasi gibi duruyodu onlarinkide Nike ondan soruyorum bu antrenman ürünleri bize özel üretilmedi mi?
                    SAMSUN UNDERGROUND RAP
                    55

Yorum

• İlk olarak Bilhan Özhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      su anda ligtv de es es ve genclerin tekrarini izliyorum orda kenarda takim görevlisini gösterdi kamera üzerindeki antrenman formasi bizim sari beyaz antrenman formasi gibi duruyodu onlarinkide Nike ondan soruyorum bu antrenman ürünleri bize özel üretilmedi mi?
                      Antrenman ürünlerinin özel üretilmesi gibi bir durum yok .. Milli takımlar da bunları giyiyor , sponsoru Nike olan her takım gibi ..

Yorum

• İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu aksam gs nin formasini gördüm, adamlar resmen cok iyi calismislar tasarim icin. Demek ki cok deger veriyorlar.
                        Birde dönüp bizim formalara bakiyorum, resmen bizi enayi yerine koyuyorlar diyorum. Gecen senenin formalrini V yakadan O yaka yapip satiyorlar, kimsede birsey demiyor.
                        o zaman gs her sene enayi yerine koyuyor taraftarı, her yıl parçalı üretiyor adamlar yeni sezon için,

bizim formalar ligde en güzelleri şu an, ama başkalarının tavuğunun kaz görünme olayı var işte, o gs formasının maçta hiçbir özelliğinide göremedim ayrıca
                        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Ankara Ts Club'ta bütün formaları tek tek inceledim.
                          Öncelikle beyaz formanın kumaşı ve kalitesi müthiş. Eğer kullanılan renk bizim mavimiz olsaydı alırdım, yine de aklım onda kaldı. Gerçekten çok çok kaliteli bir forma.
                          Diğer formalarımızın kumaşıda geçen yıla göre belirgin şekilde çok daha iyi. Çubuklu, Gri, Parçalı ve Bordo forma arasında kalite olarak pek fark yok. Hepside gayet kaliteli ve şık. Bordo formayı aldım ama aklım diğerlerinde kalmadı değil. Formalar reklamsız birde. Böylesi çok daha hoş.
                          "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• Kesinlikle.
                            Bende özel diye gri formayı aldım, ki kupa ile uğurlu geldi.
                            Kombine, forma derken bu ay limit doldu. Simdi ilk maaşta bende beyaz formayı almak istiyorum.
                            Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                            İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak Emorfo_55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yaw Ben Bu Antreman Formalarından İstiyorum . Yokmu Hiçbir Yolu
                              Bunların yakalısından aldık; ön tarafı tişört gibi, arka tarafının kumaşı ise antreman forması kumaşı.

Ayrıca yakasızından çıkmamıştı.

Yorum

• Uzun kollu forma + antrenman ürünleri.

Hala beklemedeyiz.

Çıksada alsak bizde anasını satayım.
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

Yükleniyor...
                                X