Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    geçen yılki formamızla aynı kumaş ve kesim bordo. bende seviyorum belkide kesimi dikişi en güzel formalarımızdan. giymeyi kullanmayı seviyorum. maç esnasında rahat. omuzları geniş olduğu için hareket etmek kolay.
    gecen yılki kumaşı bilemiyorum almadığm icin fakat ben kumaştan pek anlamam anneme sordum anne hangisinin malzemesi daha iyi diye beyaz formadaki daha kaliteli dedi.. ama benim icim daha fazla Bordoya ısındı.. resmen formaya aşık oldum
    SAMSUN UNDERGROUND RAP
    55

Yorum

• Formalarimiz malesef cok bol ama yinede gri olanindan bir tane aldim...
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Formalarimiz malesef cok bol ama yinede gri olanindan bir tane aldim...
        bende gri alıcaktım almadım forumda İzzet yazmıştı ters cevirmeye rağmen ve ısıya dikkat etmesine rağmen forma zedelenmiş o yüzden gri forma almakdan vazgectim
        SAMSUN UNDERGROUND RAP
        55

Yorum

• İlk olarak Bilhan Özhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bende gri alıcaktım almadım forumda İzzet yazmıştı ters cevirmeye rağmen ve ısıya dikkat etmesine rağmen forma zedelenmiş o yüzden gri forma almakdan vazgectim
          O Mesajı görmedim ama Gri forma hakkında yazılan ilk olumsuz mesajdır galiba. İlk...

Yorum

• Çubuklu formanın arması Dikişli olsaydı harika olurdu.

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O Mesajı görmedim ama Gri forma hakkında yazılan ilk olumsuz mesajdır galiba. İlk...
              evet banada ilk olumsuz bir yazı gibi geldi ama bayağı aklımı kurcaladı en iyisimi Bordo formamla yetinirim
              SAMSUN UNDERGROUND RAP
              55

Yorum

• gri formayı tavsiye ederim şahsen çok beğendim ben. üstelik süper kupa finalinde giydiğimiz için , ay yıldız taşıdığı için, hatıra mahiyetinde saklanabilecek güzel bi forma.
                Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Bu formamızı da çok beğenirdim ;

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu formamızı da çok beğenirdim ;

bu seneki bordo formamız da çok güzel. buna benziyor zaten ama kumaşı daha iyi. özellikle sırt ve kanat kısımlarının file şeklinde olması çok daha iyi. bordo rengi kullanan tek takım biziz. o sebeple daha çok bordo formaya yönelmemiz gerekiyor. altına beyaz şortla harika oluyor gerçekten.

Yorum

• Uzun Kollu formalarimiz ne zaman cikiyor satisa??

Parcali ve Cubuklu almak istiyorum..

Yorum

• Senol Hoca her hafta degisik tshirtler giyinmeye devam ediyor Cok hoc hepsi

Yorum

• İlk olarak Semih Kırsüleymanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Senol Hoca her hafta degisik tshirtler giyinmeye devam ediyor Cok hoc hepsi
                          Bak işte buna hiç düşünmeden para verilir. Yalnız Şenol Güneş' in solundaki arma ne öyle? Nike de adidas gibi değişik logo mu yapmaya başladı
                          Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bak işte buna hiç düşünmeden para verilir. Yalnız Şenol Güneş' in solundaki arma ne öyle? Nike de adidas gibi değişik logo mu yapmaya başladı
                            mavinin logosuna benziyor..
                            ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                            ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu seneki bordo formamız da çok güzel. buna benziyor zaten ama kumaşı daha iyi. özellikle sırt ve kanat kısımlarının file şeklinde olması çok daha iyi. bordo rengi kullanan tek takım biziz. o sebeple daha çok bordo formaya yönelmemiz gerekiyor. altına beyaz şortla harika oluyor gerçekten.
                              Abi sen Bordo forma mı aldın ?

Eğer öyleyse arması yapıştırma mı, dikişli mi ?

Yorum

• TS Club rekora koşuyor

Bu habere 3 oy kullanılmış. Ortalama 5 üzerinden 5 !

Kulübümüzün lisanslı ürünler markası TS Club, son 3 ayda yaptığı 3 milyon 300 bin TL hasılatla tüm dönemlerin en iyi rakamına ulaştı.

Taraftarlarımızın desteğiyle her geçen gün daha da büyüyen TS Club, son 3 ayda ortaya koyduğu yüzde 20’lik artışla tüm zamanların en iyi derecesine ulaşmış oldu. Gerek sponsorumuz Nike, gerekse de TS Club’ın günlük hayatta giyilen ürünleri ve aksesuar grubu satışlarında toplamda 3 milyon 300 bin TL ciro elde edildi.

Yorum

Yükleniyor...
                                X