Kazım Koyuncu tshirtleri mükemmel..Siteye de konulmuş hemen sipariş ediyorum..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleafs hocam sen klübe forma tanıtımı konusunda önerilerde bulundunmu ?
Buraya koyduğun örnekler gibi ?
Hele sabır. Sadece cumartesi için değil, sonrası için de. Bütün isteklerimiz emek ve zaman istiyor.
Yorum
-
İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBmn eski bmn değil.
Şurada bir manken meselesi bile nerlere gitmiş.
Yazık oluyor bu aileye..biz TRABZONLUYUZ bükemedigimiz bilegi KIRARIZ BİZE DARBE ATANI BİZ HARBE SOKARIZ TRABZON MERKEZ AKILLI OLSUN HERKEZ
Yorum
-
İlk olarak Selman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeni formalar ne zaman tanıtılacak fikri olan var mı ?
Yarın saat 17.00 gibi. Pazartesi günü formalar satışa çıkacak.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnceki sayfaları okusaydınız bir fikriniz olurdu. Lakin okumayanlar için bir daha yazalım :
Yarın saat 17.00 gibi. Pazartesi günü formalar satışa çıkacak.
diğer sayfaları okumadığım sorduğum sorudan belliydi zaten
tüm sayfaları takip edemiyorum doğal olarak
bilgilendirdiğin için teşekkürler
Yorum
-
İlk olarak Selman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülediğer sayfaları okumadığım sorduğum sorudan belliydi zaten
tüm sayfaları takip edemiyorum doğal olarak
bilgilendirdiğin için teşekkürler
İlgi duyarsanız takip edersinizRica ederim.
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlgi duyarsanız takip edersinizRica ederim.
ilgi duymamakla alakası yok ama neyse
tekrar teşekkurler
Yorum
-
İlk olarak Selman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilgi duymamakla alakası yok ama neyse
tekrar teşekkurlerRTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
Takımımız yarın toplanıyor
Takımımız yeni sezon hazırlıkları için yarın (cumartesi) toplanacak.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bir araya gelecek olan oyuncularımız önce sağlık kontrolünden geçecekler.
Sağlık kontrolü sonrası futbolcularımız saat 13.00’de Trabzon’un yerleşik sanat galerisi Femin-Art’ın düzenlediği “Dünya Kadınlarının Tuvalinde Barış” temalı 3.Uluslararası Resim Festivali’ne katılacaklar.
Oyuncularımız sanat etkinliğinin ardından saat 17.00’de Gençlik Spor Kamp Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan forma tanıtım lansmanında yer alacaklar.
Yorum
-
İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMankenden rahatsız oluyorsak Çaykarada iyi bir hoca var..Ondan rica edelim.Ulemaya da Sorabiliriz
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
Yorum