Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kazım Koyuncu tshirtleri mükemmel..Siteye de konulmuş hemen sipariş ediyorum..

Yorum

• canlı izleyemiyecekmiyiz peki tanıtım sırasında buraya koyabilirmisiniz formaların resimlerini
      biz TRABZONLUYUZ bükemedigimiz bilegi KIRARIZ BİZE DARBE ATANI BİZ HARBE SOKARIZ TRABZON MERKEZ AKILLI OLSUN HERKEZ

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• afs hocam sen klübe forma tanıtımı konusunda önerilerde bulundunmu ?

Buraya koyduğun örnekler gibi ?

Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            afs hocam sen klübe forma tanıtımı konusunda önerilerde bulundunmu ?

Buraya koyduğun örnekler gibi ?
            Kulüple bu konuları sürekli görüşüyor, burada sizinle paylaştıklarımdan fazlasını onlarla paylaşıyorum. Ayrıca onlar da bu sayfaları takip ediyorlar zaten.

Hele sabır. Sadece cumartesi için değil, sonrası için de. Bütün isteklerimiz emek ve zaman istiyor.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bmn eski bmn değil.

Şurada bir manken meselesi bile nerlere gitmiş.

Yazık oluyor bu aileye..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bmn eski bmn değil.

Şurada bir manken meselesi bile nerlere gitmiş.

Yazık oluyor bu aileye..
                konu kapandı
                biz TRABZONLUYUZ bükemedigimiz bilegi KIRARIZ BİZE DARBE ATANI BİZ HARBE SOKARIZ TRABZON MERKEZ AKILLI OLSUN HERKEZ

Yorum

• yeni formalar ne zaman tanıtılacak fikri olan var mı ?

Yorum

• İlk olarak Selman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yeni formalar ne zaman tanıtılacak fikri olan var mı ?
                    Önceki sayfaları okusaydınız bir fikriniz olurdu. Lakin okumayanlar için bir daha yazalım :

Yarın saat 17.00 gibi. Pazartesi günü formalar satışa çıkacak.
                    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Önceki sayfaları okusaydınız bir fikriniz olurdu. Lakin okumayanlar için bir daha yazalım :

Yarın saat 17.00 gibi. Pazartesi günü formalar satışa çıkacak.

diğer sayfaları okumadığım sorduğum sorudan belliydi zaten
                      tüm sayfaları takip edemiyorum doğal olarak
                      bilgilendirdiğin için teşekkürler

Yorum

diğer sayfaları okumadığım sorduğum sorudan belliydi zaten
                        tüm sayfaları takip edemiyorum doğal olarak
                        bilgilendirdiğin için teşekkürler

İlgi duyarsanız takip edersiniz Rica ederim.
                        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İlgi duyarsanız takip edersiniz Rica ederim.

ilgi duymamakla alakası yok ama neyse

tekrar teşekkurler

Yorum

ilgi duymamakla alakası yok ama neyse

tekrar teşekkurler
                            Anladık sizi hocam boşverin uzatmayın ...
                            RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Takımımız yarın toplanıyor

Takımımız yeni sezon hazırlıkları için yarın (cumartesi) toplanacak.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bir araya gelecek olan oyuncularımız önce sağlık kontrolünden geçecekler.

Sağlık kontrolü sonrası futbolcularımız saat 13.00’de Trabzon’un yerleşik sanat galerisi Femin-Art’ın düzenlediği “Dünya Kadınlarının Tuvalinde Barış” temalı 3.Uluslararası Resim Festivali’ne katılacaklar.

Oyuncularımız sanat etkinliğinin ardından saat 17.00’de Gençlik Spor Kamp Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan forma tanıtım lansmanında yer alacaklar.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mankenden rahatsız oluyorsak Çaykarada iyi bir hoca var..Ondan rica edelim.
                                ççççççççççççççç Ulemaya da Sorabiliriz
                                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Yükleniyor...
                                X