Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu tür şeylere takılmamak lazım. Süleyman abinin ironisi güzel olmuş. Konuyu saptırıyorsunuz farkında olmayarak. Cumartesiyi beklemek en sağlıklısı diye düşünüyorum.
    Şafak olmuş comolokko

Yorum

• Selam Trabzoncell lilere birsey gelmedimi formalarin resimleri yani, bir kac gün önce haber61de öyle birsey yaziyordu

Yorum

• Trabzonsporumuza hayırlı olsun yeni formalar. Sezonun transferi formalar olur inşallah...

Yorum

• İlk olarak Sadullah KAPICIOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu tür şeylere takılmamak lazım. Süleyman abinin ironisi güzel olmuş. Konuyu saptırıyorsunuz farkında olmayarak. Cumartesiyi beklemek en sağlıklısı diye düşünüyorum.
          Sen naber yaa =))
          - OF - HALT -

twitter: @burakkapii

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ççççççççççççççç Ulemaya da Sorabiliriz
              iyiki formaları futbolcular tanıtsın dedik ...
              biz TRABZONLUYUZ bükemedigimiz bilegi KIRARIZ BİZE DARBE ATANI BİZ HARBE SOKARIZ TRABZON MERKEZ AKILLI OLSUN HERKEZ

Yorum

• İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Lisansli
                50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  LİSANLI ürün kullanalım!!!
                  Saygılarımla,
                  Adem Hotaman.

Yorum

• Herhangi bir Kanal Forma Tanitimi canli olarak göstericekmi ??
                    "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Formalardan başka heyecanım kalmadı bu seneye dair ...

Umarım burda da hüsrana uğramayız ...
                      RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İnanmıyorum ya. Daha doğru bile yazamıyorlar.
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• Geri sayım başladı Yarın burası kaynayacak.
                          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak GurGuLa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Lisansli
                            Lisanslı
                            Göz kırpma ifadesinin kaldırılmasını talep ediyorum !

Yorum

• İnşallah yarın hüsran yaşamayız.Ne olur güzel formalar olsun.Şaşırtın beni

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                "Offf be ne forma yapışlar" dedirtecek cinsten birşey olmayacağı aşikar ....
                                Nerden biliyorsun ?
                                Gördün mü formaları ?
                                Hamiş

Yorum

Yükleniyor...
                                X