Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dünyanın her yerinde mankenli tanıtımlar ilgi çekicidir. Biz itici buluruz.
    Küçük düşünmek diyoruz buna... Bir yafta yapıştırıldı Trabzonspor'a o yaftadan kurtaramıyoruz takımı. Trabzonspor'u Yerel bir futbol kulübü sananlar var hala Dursun.

Bu arada Anadolu takımı nasıl tanıtım yapar çok merak ettim... Bu ülkeyi Anadolu - İstanbul diye ayırmaktan ne zaman vazgeçeceğiz ? Burası TÜRKİYE !
    En son OnurKul tarafından düzenlendi; 25.06.2010, 10:30.
    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Arkadaslar kimde Trabzoncell hatti varsa onlara bugün resimleri gelecekmis yeni formanin ordan görebiliyormussunuz haberiniz ola, buriyada yükleyin bizde görelim almanyadakiler yani

Yorum

• Şimdiki yönetimimiz böyle bir tanıtıma izin vermez.

Tabiiki mankenlerle güzel bir tanıtım yapabilirler ama bu şekilde olmaz.
        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Mankenden rahatsız oluyorsak Çaykarada iyi bir hoca var..Ondan rica edelim.

Yorum

• Mankenlere ne gerek var ki ? Futbolcularla tanıtılsın daha şık olur ama kadın için ürünler mankenle tanıtılabilir
            Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mankenden rahatsız oluyorsak Çaykarada iyi bir hoca var..Ondan rica edelim.
              Rahatsız olmuyoruz tabiiki ama sadece yönetimden kaynaklanacak bir sebep olarak görüyorum abi.
              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Küçük düşünmek diyoruz buna... Bir yafta yapıştırıldı Trabzonspor'a o yaftadan kurtaramıyoruz takımı. Trabzonspor'u Yerel bir futbol kulübü sananlar var hala Dursun.

Bu arada Anadolu takımı nasıl tanıtım yapar çok merak ettim... Bu ülkeyi Anadolu - İstanbul diye ayırmaktan ne zaman vazgeçeceğiz ? Burası TÜRKİYE !
                Ne yaftasıymış o Onur kardeş anlat bakalım ...

Yerel klüp olmayla yarı çıplak mankenleri sahnelere çıkarmanın ne alakası varmış anlat bakalım ...
                RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaslar kimde Trabzoncell hatti varsa onlara bugün resimleri gelecekmis yeni formanin ordan görebiliyormussunuz haberiniz ola, buriyada yükleyin bizde görelim almanyadakiler yani
                  Böyle birşey gerçekten var mı ?

Varsa neden koymayalım.

Yeter ki göndersinler...

Yorum

• Konuya bak nerelere geldi. Çok ilginç.
                    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

Konuya bak nerelere geldi. Çok ilginç.
                      Neden şaşırıyorsun ki sen de biraz katkıda bulunmuşsun buralara gelmesi için
                      RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Derhal bu kulübün Hem ürünlerinin satıldığı web sitesiyle beraber resmi web sitesinininde görselliği dizaynı alt yapısı güçlendirilmelidir..

Bu siteler bizim kulübümüze yakışmıyor...
                        Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Neden şaşırıyorsun ki sen de biraz katkıda bulunmuşsun buralara gelmesi için
                          Her yorumuma alıntı yapmazsanız sevinirim.

Benim anlatmak istediğimi,ısrarla başka yönlere çekerseniz uzar tabi.
                          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Forma tanıtımında futbolcular olacak mı ki diye merak edenler vardı:

Sağlık kontrolleri 26 Hazıranda
                            24 Haziran 2010 / 12:33
                            İzinli olan Selçuk dışında tüm futbolcular 26 Haziranda Trabzon’da olacaklar

Trabzonspor'un Pazar günü Davraz'da başlayacak olan ilk etap kampı öncesi futbolcular yarın toplanmaya başlıyor.

Bordo-Mavili ekibin futbolcuları Kulüp doktoru Hakan Ayaz eşliğinde gruplar halinde 26 Haziranda İmperial Hastanesinde sağlık kontrolünden geçecek .

Bordo - mavililerde izinli olan Selçuk dışında tüm futbolcuların kampa gününde katılması bekleniyor.

EGEMEN KAPTAN OLACAK

Trabzonspor’da kaptanlık Egemen’e veriliyor. Bordo Mavili ekipte Song’un ayrılması ile birlikte takım kaptanlığına Egemen yeniden getiriliyor. Daha önce takım kaptanlığı görevi verilen ancak takımın kötü gidişatından sorumlu tutularak bu görevi elinden alınan Egemen’e yeniden takım kaptanlığı yolu gözüktü.

Takımın 2. kaptanı Umut ,3. kaptanı Selçuk ve 4.kaptanı da Tolga olacak.
                            Bu sezonun sevindirici haberlerinden bir tanesi

Yorum

Her yorumuma alıntı yapmazsanız sevinirim.

Benim anlatmak istediğimi,ısrarla başka yönlere çekerseniz uzar tabi.
                              Yorumunun alıtı yapılmasını istemiyorsan yazmayacaksın

Kızmaca gücenmece yok ...

Kimsenin yorumunu bir yerlere çekmiyorum ...

Alıntı yapıyorum senin yorumun üstte benimki altta ... ne demek istedin madem biz yanlış anladık açıkla da bilelim ..
                              En son Fatih Bayrakdar tarafından düzenlendi; 25.06.2010, 10:55.

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaslar kimde Trabzoncell hatti varsa onlara bugün resimleri gelecekmis yeni formanin ordan görebiliyormussunuz haberiniz ola, buriyada yükleyin bizde görelim almanyadakiler yani
                                Böyle bir şey olursa süper olur İlk biz görücez demek ki

Yorum

Yükleniyor...
                                X