Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

a f s Abi,
    Böyle Bir Forma Bekleniyor Mu ?
    böyle tatlı bir forma olabilir mi keşke ama keşke böyle bir formamız olsa cok seymı istiyorum allahım!!!!!
    bir SEVDADIR trabzon.......

Yorum

• İlk olarak Emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      2010-2011 Sezonu Kaleci Formalarımız

kaleci formaları gercekten harkulade bayıldım desem yeridir...
      bir SEVDADIR trabzon.......

Yorum

• zaten evde annemi kandıra bilsem daha fazla ürün alıcam
        Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• İlk olarak forza61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          böyle tatlı bir forma olabilir mi keşke ama keşke böyle bir formamız olsa cok seymı istiyorum allahım!!!!!
          insallah bu tarz forma klasiklesir ve bu sene dahil hersene cikarirlar, bordomavi renkleri bukadar güzel gösteren bi formayi nasil kullanmayiz merak ediyorum.
          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• "Offf be ne forma yapışlar" dedirtecek cinsten birşey olmayacağı aşikar ....
            .

Yorum

• Amaan amma abarttınız konuyu. Çirkinleşmeden kapansın bu muhabbet.
              50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• canlı yayın olacak mı?
                  Eski kullanıcı adı: olikos61
                  Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                  Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Geçen yıl resmi siteden, düz pembe fon üzerine Serkan Balcı ile yapılan tanıtım geldi bir an aklıma...
                    Profesyonelce hazırlanmış birşey olur umarım bu sene...
                    #Dik oyna

Yorum

• Şu Trabzonspor TV'yi bir türlü kuramadılar arkadaş ya..

Yorum

• nike neden Trabzonspor'a değer vermiyor
                        Evrensel standartlarda tanıtım bekliyoruz,E evrensel standartlarda insan olduk mu?
                        Ney miş kadın manken getirmişler (: V yaka formaları da giymez bunlar mahrem yerlerimiz gözüküyor diye...
                        Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
                        Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan İnce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          nike neden Trabzonspor'a değer vermiyor
                          Evrensel standartlarda tanıtım bekliyoruz,E evrensel standartlarda insan olduk mu?
                          Ney miş kadın manken getirmişler (: V yaka formaları da giymez bunlar mahrem yerlerimiz gözüküyor diye...
                          yav yuh kardeşim Futbolcu forması öncelikle futbolcuya hitap eder ona uygun yapılır bu durumda futbolcu formasını kadın manken getirmelerine karşı çıktım bayanlara bikini yapsınlar bayan manken tanıtsın banane kardeşim ya siz neresinden anladınız demek istediğimi Futbolcu formasını Futbolcu tanıtsın bayan ürünlerini bayan tanıtsın kadınlar forma giyebilir ama o forma önce futbol takımına hitap eder bu yüzden Futbolcu tanıtsın dedik ama artık aştı bu iş bizim her ürünümüzü bayan manken tanıtsın
                          biz TRABZONLUYUZ bükemedigimiz bilegi KIRARIZ BİZE DARBE ATANI BİZ HARBE SOKARIZ TRABZON MERKEZ AKILLI OLSUN HERKEZ

Yorum

• İlk olarak BORDO-MAVİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yav yuh kardeşim Futbolcu forması öncelikle futbolcuya hitap eder ona uygun yapılır bu durumda futbolcu formasını kadın manken getirmelerine karşı çıktım bayanlara bikini yapsınlar bayan manken tanıtsın banane kardeşim ya siz neresinden anladınız demek istediğimi Futbolcu formasını Futbolcu tanıtsın bayan ürünlerini bayan tanıtsın kadınlar forma giyebilir ama o forma önce futbol takımına hitap eder bu yüzden Futbolcu tanıtsın dedik ama artık aştı bu iş bizim her ürünümüzü bayan manken tanıtsın
                            çok merak ediyorum
                            3 kelimeyle çok rahat ifade edilebilecek şeyleri nasıl oluyor da koca bir paragraf haline getiriyorsun?
                            Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
                            Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• Barcelona'nın yaptığı tanıtımda ayıp ama. Bide büyük klüp olacaklar.
                              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan İnce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                çok merak ediyorum
                                3 kelimeyle çok rahat ifade edilebilecek şeyleri nasıl oluyor da koca bir paragraf haline getiriyorsun?
                                3 kelimeyle ifade edince herkes kendine göre yorumluyor detay gerekli
                                En son BORDO-MAVİ tarafından düzenlendi; 25.06.2010, 14:15.
                                biz TRABZONLUYUZ bükemedigimiz bilegi KIRARIZ BİZE DARBE ATANI BİZ HARBE SOKARIZ TRABZON MERKEZ AKILLI OLSUN HERKEZ

Yorum

Yükleniyor...
                                X